Agenda | Events

31 OKTOBER 2017

Masterclass Managing Online Marketing
Met de Masterclass verkrijg je het inzicht en de kennis die je nodig hebt om de juiste vragen te stellen, rapportages te begrijpen en effectief sturing te kunnen geven.
Lees meer

31 OKTOBER 2017

Workshop Scrum-Agile
Waarom hoor ik zoveel mensen over Scrum en wat is dat nou eigenlijk precies? Scrum-Agile vindt zijn oorsprong in de IT en zorgt voor flexibiliteit en wendbaarheid binnen organisaties.
Lees meer

2 NOVEMBER 2017

Masterclass Veranderkunde
Deze masterclass gaat in op wat een verwaarloosde organisatie is, hoe deze ontstaat, wat de gevolgen zijn en hoe je zo’n organisatie weer actief, meedenkend en succesvol kunt maken.
Lees meer

7 NOVEMBER 2017

Masterclass Neuro Leadership
De Masterclass Neuro Leadership combineert de laatste kennis en inzichten vanuit de neurowetenschap met de meest actuele concepten binnen het leiderschapsdomein.
Lees meer

7 NOVEMBER 2017

Internet of Things (IoT)
Inzicht in IoT is voor elke leider essentieel. Het helpt je om de visie en doelstellingen vanuit een ander kader tegen het licht te houden en in jouw organisatie bespreekbaar te maken.
Lees meer

9 NOVEMBER 2017

De boeken van… Gabriëlle Verbeek
Is je tijd gevuld met zinvolle bezigheden en zaken die ‘ertoe doen’? Hoe kun je als manager of ondernemer succesvol zijn in je werk en toch balans houden in je leven? Laat je inspireren tijdens dit TimeEvent.
Lees meer

13 NOVEMBER 2017

Gratis Action Learning workshop
Hoe kan ik betere vragen stellen? Hoe kom ik sneller tot de kern van het probleem? Hoe draag ik bij aan een betere besluitvorming? Hoe kan Action Learning mij daarbij helpen?
Lees meer

20 NOVEMBER 2017

Action Learning Foundation Course
De Action Learning Foundation Course stelt je in de gelegenheid om in slechts twee dagen uitgebreid kennis te maken met Action Learning – volgens de methode van de WIAL.
Lees meer

21 NOVEMBER 2017

Workshop | Keep Calm and Hug a Hacker
Malware, hackers, datalekken en de algemene verordening gegevens bescherming zijn dagelijks in het nieuws. Ook als manager kun je niet meer om het onderwerp informatiebeveiliging heen. Maar waar te beginnen?
Lees meer

22 NOVEMBER 2017

Informatiebijeenkomst
Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de bijeenkomst deelt een BSN Alumnus zijn/haar MBA-ervaring met jou.
Lees meer

23 NOVEMBER 2017

Artificial Intelligence (AI) powered learning systems
Met behulp van A.I. kun je effectiever studeren. Hoe? Hierover vertelt Marcel Saucet, oprichter van Nestor, je alles tijdens zijn workshop. Een absolute must voor de moderne opleider!
Lees meer

24 NOVEMBER 2017

Meer klanten bereiken met minder budget?
Street Marketing is een onconventionele marketingtactiek die vaak wordt gebruikt door kleine bedrijven, maar ook grote bedrijven/merken zoals KitKat, Snickers en Nike. Word zelf een expert met goeroe Marcel Saucet.
Lees meer

12 DECEMBER 2017

Informatiebijeenkomst
Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de bijeenkomst deelt een BSN Alumnus zijn/haar MBA-ervaring met jou.
Lees meer

18 DECEMBER 2017

Certificeringsprogramma Action Learning Coaches
Het Certificeringsprogramma Action Learning Coaches geeft je de unieke mogelijkheid om in vier dagen te kwalificeren om Action Learning (…)
Lees meer

8 FEBRUARI 2018

Start Action Learning MBA
De Nederlandstalige Action Learning MBA biedt je de gelegenheid om met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding jouw marktwaarde in hoog tempo te vergroten.
Lees meer

8 FEBRUARI 2018

Start Executive MBA
Dit is de executive variant van de Nederlandstalige Action Learning MBA. Deze MBA is speciaal bestemd voor de doorgewinterde manager met ruime managementervaring.
Lees meer

9 APRIL 2018

Mini MBA
Tijdens de tiendaagse Mini-MBA werk je binnen je organisatie aan jouw eigen project. Het programma wordt afgerond door je eigen bedrijfsprobleem op te lossen.
Lees meer

12 SEPTEMBER 2018

Masterclass in Food Security
This Masterclass investigates the current food ecosystem and the challenges it’s facing due to the changing supply and demand dynamics.
Read more

12 SEPTEMBER 2018

Masterclass in Water Management
This Masterclass offers a general introduction to the topic of water management. Furthermore, it focuses in-depth on the provision and management of portable drinking (…)
Read more

Share This