Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst 9 december

Ontwikkel je leiderschapsskills door te doen!

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA? Heb jij nog vragen over onze praktijkgerichte onderwijsmethode Action Learning? Heb jij nog praktische vragen over toelaatbaarheid, studiebelasting of inhoud van de vakken? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding gaat doen.

Welke doelen stel jij als leider en hoe bereik je ze? En hoe zet jij anderen in hun kracht?

Santi Freixa, ex-tophockeyer van het nationale Spaanse team en nu hoofdcoach bij Heren 1 Amsterdamsche Hockey & Bandy Club, vertelt jou graag hoe hij dat deed. Net als onze business school gelooft hij dat je het beste leert door te doen. Leiderschapskwaliteiten ontwikkelde hij in praktijk op het hockeyveld. Een prachtig voorbeeld dat aansluit op onze direct toepasbare MBA. Voor jou een unieke kans om Santi vragen te stellen en inspiratie op te doen over leiderschap en leren.

Ook krijg je deze avond antwoord op jouw vragen over onze praktijkgerichte onderwijsmethode Action Learning, toelaatbaarheid, studiebelasting en inhoud van de vakken. Je komt erachter welk programma het beste bij jou past. Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding gaat doen. Dus neem gerust je werkgever mee.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Datum
Maandag 9 december 2019

Programma
19:00 – 19:30: Ontvangst met een broodje, mogelijkheid om studiemateriaal in te zien.
19:30 – 20:00: Introductie door Business School Nederland
20:00 – 20:30: Presentatie Santi Freixa
20:30 – 21:00: Paneldiscussie
21:00 – 21:30: Mogelijkheid om vragen te stellen
21:30 – 22:00: Borrel

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046

Santi FreixaSanti Freixa
Spaanse top ex-hockeyspeler van het Spaanse nationale team

Santi Freixa, (Terrassa, 13 februari 1983) is een Spaanse top ex-hockeyspeler van het Spaanse nationale team. In 2000 maakte hij daar zijn debuut. Santi was 14 jaar actief als international en speelde 193 interlands waarbij hij 123 doelpunten scoorde. Hij won de Champions Trophy (2004), de Europese titel (2005) en zilver op de Olympische Spelen in Beijing (2008). Ook werd Santi in 2004 uitgeroepen tot Jonge Speler van het Jaar door de wereldhockeybond FIH.

In 2007 kwam Santi naar Nederland waar hij 8 seizoenen voor de Amsterdamsche & Bandy Hockey Club speelde. Daarna was hij 3 seizoenen hoofdcoach van het eerste damesteam van Kampong. Dit seizoen verhuisde hij naar Amsterdam waar hij nu het eerste Amsterdamse herenteam coacht.

Naast hockeycoach is Santi ook werkzaam in het bedrijfsleven. Bij EIFFEL vertaalt hij lessen uit de topsport naar de werkvloer doormiddel van workshops, clinics en lezingen. Bij Rabobank is hij Young Talent Manager waar hij zich bezighoudt met het begeleiden van talenten.

Share This