Selecteer een pagina

Action Learning

Een proces waarbij een kleine groep deelnemers leert en werkt aan echte problemen

Bij Business School Nederland studeert u volgens de Action Learning-filosofie. Dit concept werkt puur vanuit praktijkvraagstukken. De theorie die u bestudeert brengt u continu in verband met uw eigen werkomgeving.

Wat is Action Learning?

Action Learning is een proces waarbij een kleine groep deelnemers leert en werkt aan echte problemen, acties onderneemt en individuen, teams en organisaties ontwikkelt. Het helpt organisaties bij het ontwikkelen van creatieve, flexibele en succesvolle strategieën om problemen aan te pakken.
Lees meer

Waarom Action Learning bij Business School Nederland?

Sinds de oprichting in 1988 biedt onze business school haar studenten kwalitatief hoogwaardige MBA opleidingen door het toepassen van Action Learning. Lees meer over onze Action Learning filosofie.
Lees meer

Action Learning Succesverhalen

Sinds 1988 gebruiken studenten van Business School Nederland het Action Learning principe. Inmiddels hebben onze studenten en alumni duizenden action learning projecten succesvol afgerond. Lees wat zij hierover zeggen.
Lees meer

Direct Resultaat (ROI)

Wanneer je overweegt om een MBA opleiding te gaan doen, is de kans groot dat je bij tijdens het oriënteren denkt aan de investering die je hiervoor moet doen. Een evenzo belangrijke vraag is: ‘Wat is het rendement van deze investering?’
Lees meer

Action Learning Center

Met dit platform van Business School Nederland willen we de naamsbekendheid van Action Learning vergroten en de toepassing van Action Learning bevorderen. Iedereen kan zich kosteloos aanmelden voor dit platform.
Lees meer

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This