Waarom Action Learning bij BSN?

Pionier in het integreren van Action Learning in de academische wereld

Pionier in het integreren van Action Learning in de academische wereld;
Wij zijn één van de eerste en oudste MBA-aanbieders in Nederland. Wij zijn de eerste instelling die Action Learning in management binnen Nederland toepast.

Ervaren in Action Learning Education

Sinds de oprichting van Business School Nederland in 1988 zijn er tienduizenden Action Learning-projecten over de hele wereld uitgevoerd; in zowel profit als non-profit organisaties, in het MKB en in multinationals.

Hoogwaardig en gekwalificeerd coachingsteam

Wij zijn de enige business school in Nederland met 8 accreditaties en erkenningen. Onze coaches zijn ware experts, en zeker niet alleen door hun theoretische ervaring, maar met name door hun rijkdom aan praktijkervaring.

Unieke set / ideale subset met regelmatig bijeenkomsten en meer dan voldoende coachingsuren

Maximaal 20 personen in een set en maximaal 4-6 personen in een subset uit diverse branches.
Bij Business School Nederland bestaat een Action Learning subset uit 4 tot 6 personen. Regelmatige setbijeenkomsten zijn vereist met real time coaching om begeleiding te krijgen en effectieve resultaten te behalen voor jouw echte problemen.

Succesvolle verhalen over de hele wereld

We zijn enorm trots op de prestaties van onze studenten en afgestudeerden door de jaren heen, waaronder studenten die tal van Action Learning-projecten hebben uitgevoerd bij bedrijven zoals Tesla, of één van onze studenten die met zijn onderzoek in Nederland de Tweede Kamer heeft bereikt.

Hoge ROI

Onze MBA afgestudeerden claimen zelf dat de studiekosten door de organisatie gemakkelijk zijn terugverdiend. Een aantal van hen spreekt zelfs over rendementen van tienduizerden tot miljoeren of nog meer.
We zitten in de top 3 van business schools in Nederland als het gaat om betere functies door de opleiding en een toename van het bruto maandsalaris voor en na de opleiding.

“ACTION LEARNING WIL BECOME A WAY OF LIFE!”

Nancy Lodik, MBA student at Business School Netherlands

Share This