Terug naar actueel
Events

25 januari 2023 | Themabijeenkomst: Integraal Organiseren

In events door Business School Nederlands

Van 16.00 tot 19.30 uur.

Hoe overzie je de complexiteit van organisaties en maak je deze hanteerbaar? Als MBA-student verrijk je jezelf in korte tijd met de fundamentele kennis die je helpt je impact als leider te vergroten. En ook al focus je daarbij steeds op een ander vakgebied – van operations management tot marketing, van finance tot strategie – de verschillende disciplines hangen nauw met elkaar samen en kennen een sterke onderlinge dynamiek. Hoe deze samenhang precies werkt, wordt inzichtelijk met Coherence.

Coherence biedt een universele ordening waarmee organisaties integraal in beeld kunnen worden gebracht. Het geeft op natuurlijke wijze inzicht in de samenhang tussen alle aspecten van de organisatie: tussen de hoge doelen en concrete waardecreatie voor klanten, tussen mens en business en tussen de sturende krachten en dragende vermogens van de organisatie. Daarmee biedt Coherence een krachtig framework, waarmee je leiderschaps- en organisatievraagstukken uit de dagelijkse praktijk op een hoger niveau kunt begrijpen en hanteren.

Programma

In de sessie nemen Herman van Kampen en Judith Botman je op bevlogen wijze mee op een reis langs de vele invalshoeken die Coherence kent:

  • Waarom een integraal perspectief essentieel is voor duurzaam en menswaardig organiseren;
  • Welke universele wetten van kracht zijn in organisaties en hoe je deze kunt herkennen en benutten;
  • Hoe je steeds vanuit dezelfde ordening kunt kijken naar organisaties, mensen, projecten etc.;
  • Hoe Coherence je helpt bij het identificeren van knelpunten en het vormgeven van effectieve ontwikkelprocessen.

Resultaat

Het doel van deze themabijeenkomst:

  • Een krachtig framework geven, waarmee je leiderschaps- en organisatievraagstukken uit de dagelijkse praktijk op een hoger niveau kunt begrijpen en hanteren;
  • Netwerken met gelijkgestemde nieuwsgierige studenten en alumni.

Wie is Judith?

Judith Botman MBA is jarenlang verbonden geweest aan Business School Nederland. Als hoofd Marketing & Communicatie en opleidingsadviseur gaf zij vorm aan leer- en ontwikkeltrajecten van managers en professionals. Samen met Herman heeft Judith in 2012 House of Coherence opgericht. Hier werkt zij als organisatieontwikkelaar, docent en business coach. Judith heeft in 2011 haar MBA behaald bij BSN.

Wie is Herman?

Herman van Kampen MBA is 20 jaar werkzaam geweest in staf-, management- en directierollen in de voedingssector en in de gezondheidszorg. Daarna was hij onder meer consultant en Learning Coach bij Business School Nederland. Herman is grondlegger van het concept Coherence en co-founder van House of Coherence, een opleidingsinstituut en kennishuis voor toekomstverantwoordelijk leiderschap. Herman heeft in 2008 Cum Laude zijn MBA afgerond bij BSN.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 45 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.