Terug naar actueel
Events

14 december 2022 | Themabijeenkomst: Ons Werk is Stuk (VOL)

In events door Business School Nederlands

Van 16.00 tot 19.30 uur.

Niet iedereen kan even handig omgaan met technologie. Wat levert dit op aan stress en bore? Kijk jij meer dan vijf uur per dag voor je werk naar een scherm? Dan is deze themabijeenkomst voor jou. De computer en de smartphone hadden ons werk leuker en makkelijk moeten maken, toch ervaren velen het omgekeerde. We moeten terug naar de tekentafel, want ons werk is stuk. Het is de hoogste tijd om deze werk-werkelijkheid eens kritisch onder de loep te nemen.

Programma

Martijn Aslander schreef het boek ‘Ons Werk is Stuk’ en neemt je aan de hand hiervan mee langs de geschiedenis van ons werk en doorkruist het werk van HR, IT en het werk van archivarissen en documentalisten. Hij gaat in op de complexe impact van technologie en met jou het gesprek aan hoe ons werk stuk is en hoe het toe is aan een grote onderhoudsbeurt. Vanuit de hersenwetenschap is veel van wat er mis gaat goed te verklaren, én op te lossen.

“Een werkweek van vier dagen met vijf focusuren per dag? Geen probleem. Heel raadzaam zelfs als je mentaal gezond wilt blijven en als je meer slagkracht wilt ontwikkelen,” aldus onze Martijn.

Voor wie

Deze themabijeenkomst is er voor iedereen die duurzaam inzetbaar wil worden en blijven, levenslang wil leren en niet langer dienaar wil zijn van zijn of haar computer en smartphone.

Resultaat

Het doel van deze themabijeenkomst:

  • Je verder op weg helpen om effectiever met je uren om te gaan;
  • Je mentale gezondheid te verbeteren;
  • De mensen om je heen minder stress te bezorgen;
  • Netwerken met gelijkgestemde nieuwsgierige studenten en alumni.

Aan het einde van deze themabijeenkomst ligt het boek ‘Ons Werk is Stuk’ gratis voor je klaar.

Wie is Martijn?

Martijn Aslander is spreker op internationale podia, stand-up filosoof, boardroom sparring partner en medeauteur van de bestseller ‘Nooit Af’ en schreef het boek ‘Ons Werk is Stuk’. Naast het volschrijven van een plank in je boekenkast, bouwde hij handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is medeoprichter van Permanent Beta.
Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 45 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.