Terug naar actueel
Artikelen

BSN heeft een nieuwe Dean

In artikelen door Business School Nederland

Toine van den Heuvel is benoemd tot onze nieuwe Dean vanaf 1 januari 2023. Hij is al sinds 2002 verbonden aan Business School Nederland, als docent Operations Management. Toine heeft meer dan 25 jaar ervaring in management consultancy en leiderschapsrollen bij grote internationale bedrijven. Door praktisch en toegankelijk te zijn, geeft hij studenten inzichten en handvatten om hedendaagse managementtheorieën in hun eigen werkomgeving toe te passen. Daarmee kunnen de studenten hun eigen bedrijfsvoering verbeteren, en zo complexe problemen oplossen en resultaat bereiken.

Als Dean bij Business School Nederland wil Toine de samenwerking tussen interne en externe stakeholders vergroten om zo een professionele werkomgeving te realiseren waarin iedereen kan groeien.

Toine heeft zin in zijn nieuwe uitdaging en werkt graag met openheid, eerlijkheid en duidelijkheid, maar vooral met enthousiasme.

In zijn eerste weken kijkt hij ernaar uit om het hele internationale team van Business School Nederland en iedereen die daar aan bijdraagt te leren kennen.

In zijn vrije tijd brengt Toine graag door met zijn familie en vrienden. Hij is een enthousiast tuinierder en spendeert veel tijd met zijn dieren op zijn woonboerderij. Toine besteedt daarnaast veel tijd aan maatschappelijke projecten. Als geboren Brabander is hij hiernaast een levensgenieter die houdt van de kleine dingen van het leven.

Toine heeft een zeer uitgebreid werkverleden. Zijn ervaring beslaat les en training geven voor zowel opleidingsinstituten als klantorganisaties. Daarnaast heeft hij gewerkt als consultant, senior manager en algemeen directeur. Ook had hij diverse bestuursfuncties in (non-)profit organisaties en commissies. Hij leidde verschillende projecten op het gebied van productiviteitsverhoging, kostenverlaging, structurering en sturing en adviseert nog steeds organisaties bij grote complexe en strategische veranderingen.

Een greep uit organisaties waar hij werkzaam was:

  • Amlin Management Consultants
  • Van Spaendonck Management Consultants
  • APM Consultancy
  • Traffic Service Van Strien
  • Boels Rental
  • General Electric
  • Lord & James Surface Prep / National Flooring Equipment
Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

13 − 3 =