Terug naar actueel
Podcasts

Podcast Financieel Management

In podcasts door Business School Nederland

Onze docent Pieter de Vries is in deze podcast serie ‘Action Learning Highlights’ in gesprek met BSN docent Susan Marcussen over haar vakgebied Financieel Management. Ze gaan onder andere in op de laatste trends uit dit vakgebied en Action Learning, de methodiek in onze MBA-opleidingen.

Waar gaat de podcast over?

Susan Marcussen is een Register Controller met meer dan 20 jaar bedrijfservaring en een voorliefde voor opleiding en ontwikkeling. Ze verzorgt trainingen voor non-financials over de hele wereld. Sinds 2020 is Susan docent voor het vakgebied Financieel Management bij onze business school. In de podcast vertelt ze hoe haar dyslexie de basis vormt voor haar bijeenkomsten. Daarnaast gaat ze onder andere in op: wat zijn nu de take aways bij het vakgebied Financieel Management voor non financials? Waar hebben financials het meeste strijd mee binnen het eigen bedrijf? Hoe gaat zij daar zelf mee om? Uiteraard vertelt Susan ook wat de uitdagingen zijn bij het lesgeven aan studenten. En hoe zij tegen de toepasbaarheid van onze Action Learning MBA-opleiding aankijkt.

Ben je benieuwd naar de les van Susan? Meld je dan kosteloos aan voor de MBA-proefles Financieel Management, die zij verzorgt.

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

11 − 7 =