Terug naar actueel
Podcasts

Podcast Innovatie en Strategisch Management

In podcasts door Business School Nederland

Onze docent Pieter de Vries is in deze podcast serie ‘Action Learning Highlights’ in gesprek met BSN docent Toni Sfirtsis over zijn vakgebied Innovatie en Strategisch Management. Ze gaan onder andere in op de laatste trends uit dit vakgebied en Action Learning, de methodiek in onze MBA-opleidingen.

Waar gaat de podcast over?

Toni Sfirtsis is vanaf 2009 actief voor Business School Nederland als docent Innovatie en Strategisch Management. Daarnaast is hij Professor of Strategy and Innovation bij Tias. Wie is de mens achter Toni? Wat is zijn visie op innovatie en strategie? Wie vindt hij de échte vernieuwer? Mooie vragen die Toni stelt en waar je als manager eens bij stil kunt staan: ‘Waarom is jouw organisatie nú relevant voor stakeholders en waarom is deze over 5 jaar nog steeds relevant? Hoe blijf ik aangehaakt op de buitenwereld?’ Welke bedrijven lopen volgens hem voorop en welke sukkelen erachteraan? En moet ‘strategizing’ geen werkwoord zijn? Toni vertelt waarom hij zo fan van Action Learning is en waarom de studenten bij BSN ‘denkende doeners’ zijn.

Wil je meer over de vakgebieden Strategisch en Marketing Management weten? Lees dan ook eens de blog van Paul Turken over ‘Strategie is eigenlijk heel eenvoudig’.

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

12 + 5 =