Terug naar actueel
Podcasts

Podcast Strategisch en Marketing Management

In podcasts door Business School Nederland

Onze docent Pieter de Vries is in deze podcast serie ‘Action Learning Highlights’ in gesprek met BSN docent Paul Turken over zijn vakgebied Strategisch en Marketing Management. Ze gaan onder andere in op de laatste trends uit dit vakgebied en Action Learning, de methodiek in onze MBA-opleidingen.

Waar gaat de podcast over?

Paul Turken is al 33 jaar docent voor de management vakgebieden Strategie en Marketing bij Business School Nederland. Wat houdt Paul als docent na 33 jaar fris? Wat zijn volgens hem de laatste inzichten op het management vakgebied van Marketing en Strategie? ‘Eenvoud’ is hierin key. Hij neemt een kort zijspoor over merk en reputatieschade waarin hij de case van Sywert van der Lienden met de mondkapjesdeal onder de loep neemt. En hij vertelt wat hem plezier geeft in het lesgeven en hoe hij kijkt naar de ontwikkelingen rondom Action Learning.

Wil je meer over de vakgebieden Strategisch en Marketing Management weten? Lees dan ook eens de blog van Paul Turken over ‘Strategie is eigenlijk heel eenvoudig’.

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

9 − 3 =