Archief | Events

29 JANUARI 2020

The Art of Execution (VOL)
De tijd van het maken van lange termijn strategieën van 3, 5 of zelfs 10 jaar ligt achter ons. De horizon van aandeelhouders, directie en management van organisaties lijkt steeds korter te worden. Nieuwe strategieën, digitale transformaties volgen elkaar in rap tempo op.
Lees meer

EVENTS 2018

18 DECEMBER 2019

China in perspectief
Tijdens deze themabijeenkomst gaan we dieper in op de historische, economische en politieke achtergronden. Aan de hand  van aansprekende casuïstiek wordt naast een korte thematische introductie op interactieve en praktische wijze dieper ingegaan op deze onderwerpen.
Lees meer

27 NOVEMBER 2019

Thema avond | Integraal Organiseren Coherence biedt een universele ordening waarmee organisaties integraal in beeld kunnen worden gebracht. Het geeft op natuurlijke wijze inzicht in de samenhang tussen alle aspecten van de organisatie
Lees meer

30 OKTOBER  2019

De evolutie van innovatie (VOL)
Het innovatief vermogen van je organisatie is de sleutel tot succes. Maar waarom is innovatie zo cruciaal, wat zijn de verschillende manieren om innovatie te organiseren en hoe maak je van innovatie een continu proces?
Lees meer

21 SEPTEMBER 2019

Graduation Day
Jaarlijks studeren wereldwijd meer dan 450 studenten af bij Business School Nederland, en dat mag gevierd worden! Dit doen we tijdens onze jaarlijkse Graduation Ceremony in het historische Kurhaus; een werelds feestje met internationale allure!
Lees meer

12 SEPTEMBER 2019

Action Learning MBA Global Fashion Management
De Nederlandstalige Action Learning MBA-opleiding Global Fashion Management is bestemd voor ambitieuze professionals, managers en ondernemers die hun competenties willen vergroten op alle managementgebieden, en verder hun leiderschapskwaliteiten willen vergroten en verdiepen om zodoende een voorsprong te krijgen binnen de fashionbranche in binnen- en buitenland.
Lees meer

10 SEPTEMBER 2019

Holacracy Safari
Holacracy is een manier van werken zónder managers, georganiseerd rondom de werkzaamheden, in plaats van de mensen die het uitvoeren. Hierbij staan hun verantwoordelijkheden centraal en niet iemands functie in een bedrijf.
Lees meer

9 SEPTEMBER 2019

Mini MBA
Tijdens de tiendaagse Mini-MBA werk je binnen je organisatie aan jouw eigen project. Het programma wordt afgerond door je eigen bedrijfsprobleem op te lossen.
Lees meer

20 JUNI 2019

Informatiebijeenkomst MBA in Fashion
Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA, gericht op de fashionbranche, en wil je graag van nabij sfeer proeven en ervaren wat onze onderwijsmethode Action Learning kan en doet? Wij komen graag in contact met jou en jouw organisatie!
Lees meer

9 MEI 2019

Thema avond | New economy
In deze management themabijeenkomst gaan we vanuit een ander perspectief kijken naar bedrijfsmatige activiteiten, werk, winst en andere waarden.
Lees meer

8 MEI 2019

Themadag | Ethiek
Gaat over goed en kwaad in het menselijk handelen. Het is een bepaalde manier van naar de werkelijkheid kijken.
Lees meer

24 APRIL 2019

Thema avond | Verdubbel je impact in twee uur
Je wordt in twee uur tijd meegenomen in de wereld van het onderbewustzijn en hoe we structureel onhandig doen in onze manier van kijken én communiceren.
Lees meer

3 APRIL 2019

Update sessie Strategisch Management
Veel van de beroemde en bekende modellen zijn nu niet meer of slechts zeer beperkt toepasbaar en bieden een zeer gefragmenteerde kijk op strategische vraagstukken. Dit tijdperk vereist juist een holistische aanpak.
Lees meer

27 MAART 2019

Thema avond | Blockchain
In dit managementthema staan we stil bij de impact die de blockchain heeft en gaat hebben. Voor veel mensen bestaat de blockchain vooral uit crypto-currencies zoals Bitcoin.
Lees meer

13 MAART 2019

Kennismakingssessie Strategisch Leiderschap
Ben je benieuwd wat de Masterclass, Leergang of Incompany programma’s Strategisch Leiderschap voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Meld je dan aan voor de gratis kennismakingssessie met Norbert Greveling en Roland Bushoff
Lees meer

13 MAART 2019

Themadag | Appreciative Inquiry
Appreciative Inquiry vertrekt vanuit positieve ervaringen in werk en leven, ervaringen die mensen enthousiast en trots maken en die vitaliteit geven.
Lees meer

29 JANUARI 2019

MBA belevingssessies Strategisch Marketing
Wil jij écht begrijpen en voelen wat Action Learning is en of het bij jou past? Dan moet je deze methode vooral ervaren en persoonlijk beleven. Precies om die reden biedt BSN (in aanvulling op de informatiebijeenkomsten) MBA belevingssessies aan.
Lees meer

EVENTS 2018

18 DECEMBER 2018

Thema avond | Integraal Organiseren Coherence biedt een universele ordening waarmee organisaties integraal in beeld kunnen worden gebracht. Het geeft op natuurlijke wijze inzicht in de samenhang tussen alle aspecten van de organisatie Lees meer

28 NOVEMBER 2018

Masterclass Crisis Management
Hoe goed is jouw organisatie voorbereid op een crisis? In samenwerking met Falck Safety Services heeft BSN de Masterclass Crisis Management ontwikkeld. Door je goed voor te bereiden op ’ondenkbare’ situaties, zie je de kansen die een crisis ook kan bieden.
Lees meer

9 OKTOBER 2018

Informatiebijeenkomst
Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de bijeenkomst deelt een BSN Alumnus zijn/haar MBA-ervaring met jou.
Lees meer

8 OCTOBER 2018

Masterclass in Water Management
This Masterclass offers a general introduction to the topic of water management. Furthermore, it focuses in-depth on the provision and management of portable drinking (…)
Read more

8 OCTOBER 2018

Masterclass in Food Security
This Masterclass investigates the current food ecosystem and the challenges it’s facing due to the changing supply and demand dynamics.
Read more

5 OKTOBER 2018

Managementvaardigheden 1 | Managen van problemen en oplossingen
Managementdeskundigen zijn het er over eens dat beslissingen nemen en problemen oplossen de belangrijkste taken van de manager zijn. Maar hoe doe je dit efficiënt en effectief? Welke inzichten en skills heb je daarvoor nodig?
Lees meer

4 OKTOBER 2018

Masterclass Leiderschap van verandering
Leer veranderen vanuit de geleefde werkelijkheid en voer veranderingen effectief door in je organisatie. Uit onderzoek is bekend dat 70% van de geplande veranderingen in organisaties mislukt. In veel verandertrajecten…
Lees meer

1 OKTOBER 2018

MBA belevingssessies Action Learning
Wil jij écht begrijpen en voelen wat Action Learning is en of het bij jou past? Dan moet je deze methode vooral ervaren en persoonlijk beleven. Precies om die reden biedt BSN (in aanvulling op de informatiebijeenkomsten) MBA belevingssessies aan.
Lees meer

26 SEPTEMBER 2018

Scherp je leiderschap, netwerk en state-of-the-art kennis aan!
26 en 27 september presenteert het World Institute for Action Learning de 12e WIAL Global Conference. Voor het eerst in de historie vindt de WIAL Conference in Nederland plaats en wordt zij gecohost door Business School Nederland en de Action Learning Academy.
Lees meer

22 SEPTEMBER 2018

Graduation Day
Zaterdag 22 september is het weer zover: de 20e editie van Graduation Day. Deze vindt plaats in het Kurhaus te Scheveningen. Om alvast in de sfeer te komen blikken we nog eens terug op de Graduation van vorig jaar.
Lees meer

19 SEPTEMBER 2018

Workshop Fit for the Future
Innovatieve ontwikkelingen vliegen je om de oren in dit tijdperk met toenemende turbulentie als gevolg van onder andere de digitale revolutie, het streven naar een circulaire economie, een transitie naar duurzame energie, de opkomende macht van slechts een beperkt aantal internetgiganten, platforms en politieke instabiliteit…
Lees meer

3 JULI 2018

AlumniEvent | Ben Tiggelaar over veranderen
Miljoenen mensen streven naar positieve veranderingen in hun werk en thuis. Ze willen leren zichzelf beter te managen. Of streven naar meer inspirerend leidinggeven. Of willen graag iets gezonder leven. Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen – op je werk en thuis – niet makkelijk is.
Lees meer

28 JUNI 2018

Informatiebijeenkomst Fast Track MBA Inholland Academy
Tijdens de informatiebijeenkomst geeft Marcel van der Ham, Dean Business School Nederland, een presentatie over o.a. inhoud, de collectieve vrijstelling, prijs en toelating van het programma. Uiteraard krijg je na deze bijeenkomst volop de gelegenheid om vragen te stellen.
Lees meer

26 JUNI 2018

Informatiebijeenkomst Fast Track MBA HAN
Tijdens deze bijeenkomst geeft Marcel van der Ham, Dean Business School Nederland, een presentatie. Aspecten als inhoud, de collectieve vrijstelling, prijs en toelating komen uitgebreid aan bod. Uiteraard krijg je volop de gelegenheid om vragen te stellen. Lees meer

29 MEI 2018

MBA belevingssessies Action Learning en Strategisch Marketing
Wil jij écht begrijpen en voelen wat Action Learning is en of het bij jou past? Dan moet je deze methode vooral ervaren en persoonlijk beleven. Precies om die reden biedt BSN (in aanvulling op de informatiebijeenkomsten) MBA belevingssessies aan. Lees meer

16 MEI 2018

Managementvaardigheden 2 | Situationeel Leidinggeven
Waar veel trainingen in situationeel leidinggeven stoppen bij de benodigde skills, pakken wij juist daar de draad op. Als je gaat delegeren, hoe stel je dan kaders en doelen vast? Hoe geef je effectief feedback op resultaten en gedrag? En hoe motiveer je je team? Is daar één standaard aanpak voor of hangt dat af van de medewerker en zijn/haar taken?
Lees meer

15 MEI 2018

De boeken van Willem Overbosch
De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken. Lees meer

10 APRIL 2018

Fenexpo Businessdagen
Na het succes in 2017 staat Business School Nederland ook dit jaar weer op de Fenexpo Businessdagen in Gorinchem. Op 10 en 11 april verzorgen we 2 gratis seminars over de volgende onderwerpen: ‘Hoe blockchain organisaties gaat veranderen’ en ‘Krijg 6 gratis tools om je organisatie te innoveren en te verbeteren’.
Lees meer

5 APRIL 2018

SmartReading
SmartReading is een studiemethode waarmee je in twee uur tijd onder andere een studieboek doelgerichter leert lezen. In tegenstelling tot ‘gewoon’ lezen spreek je de woorden niet meer in gedachten uit, maar neem je deze visueel tot je. Lees meer

29 MAART 2018

Masterclass Leiderschap van verandering
Leer veranderen vanuit de geleefde werkelijkheid en voer veranderingen effectief door in je organisatie. Uit onderzoek is bekend dat 70% van de geplande veranderingen in organisaties mislukt. In veel verandertrajecten…
Lees meer

9 MAART 2018

Scrum-Agile Training
We merken allemaal dat veranderingen elkaar in steeds hoger tempo opvolgen en dat daarmee de klantverwachtingen net zo snel toenemen. Resultaten uit het verleden bieden ook hier geen garantie voor de toekomst.
Lees meer

6 MAART 2018

Workshop Crisis Management
Als de crisis eenmaal daar is, is er geen tijd meer om een crisisorganisatie op poten te zetten. Die moet onmiddellijk presteren. Tijd – die hebben we vóór de crisis genoeg… Lees meer

8 FEBRUARI 2018

Start Action Learning MBA
De Nederlandstalige Action Learning MBA biedt je de gelegenheid om met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding jouw marktwaarde in hoog tempo te vergroten.
Lees meer

8 FEBRUARI 2018

Start Executive MBA
Dit is de executive variant van de Nederlandstalige Action Learning MBA. Deze MBA is speciaal bestemd voor de doorgewinterde manager met ruime managementervaring.
Lees meer

7 FEBRUARI 2018

Certificeringsprogramma Action Learning Coaches
Het Certificeringsprogramma Action Learning Coaches geeft je de unieke mogelijkheid om in vier dagen te kwalificeren om Action Learning (…)
Lees meer

6 FEBRUARI 2018

De boeken van… Bert van den Hurk
Bitsing garandeert groei en het maakt niet uit wat je doet en in welke branche je opereert. Het boek ‘BITSing’ beschrijft een wetenschappelijk beproefde methode waarmee je gegarandeerd doelstellingen bereikt.
Lees meer

EVENTS 2018

30 JANUARI 2018

TRACTUS kick-off event
Verleng je studietijd door lid te worden van de kersverse alumnivereniging van BSN: Tractus. Om te laten zien waar Tractus voor staat, kom je natuurlijk naar de 1e bijeenkomst op 30 januari 2018! Denker des Vaderlands René ten Bos daagt je deze dag uit met zijn stellingen t.a.v. een actueel werelds onderwerp.
Lees meer

EVENTS 2017

21 NOVEMBER 2017

Workshop | Keep Calm and Hug a Hacker
Malware, hackers, datalekken en de algemene verordening gegevens bescherming zijn dagelijks in het nieuws. Ook als manager kun je niet meer om  informatiebeveiliging heen.
Lees meer

9 NOVEMBER 2017

De boeken van… Gabriëlle Verbeek
Is je tijd gevuld met zinvolle bezigheden en zaken die ‘ertoe doen’? Hoe kun je als manager of ondernemer succesvol zijn in je werk en toch balans houden in je leven? Laat je inspireren tijdens dit TimeEvent.
Lees meer

7 NOVEMBER 2017

Internet of Things (IoT)
Inzicht in IoT is voor elke leider essentieel. Het helpt je om de visie en doelstellingen vanuit een ander kader tegen het licht te houden en in jouw organisatie bespreekbaar te maken.
Lees meer

 

31 OKTOBER 2017

Workshop Scrum-Agile
Waarom hoor ik zoveel mensen over Scrum en wat is dat nou eigenlijk precies? Scrum-Agile vindt zijn oorsprong in de IT en zorgt voor flexibiliteit en wendbaarheid binnen organisaties.
Lees meer

12 OKTOBER 2017

NetworKing Academy
Na een geslaagd Identity Seminar hebben we een meerdaags, op maat gemaakt programma. Speciaal ontwikkeld voor professionals die hun netwerkvaardigheden verder willen ontwikkelen om direct successen te boeken op de werkvloer. Lees meer

7 OKTOBER 2017

Graduation Day
Zaterdag 7 oktober is het weer zover: de 19e editie van Graduation Day. Deze vindt plaats in het Kurhaus te Scheveningen. Om alvast in de sfeer te komen blikken we nog eens terug op de Graduation van vorig jaar.
Lees meer

3 OKTOBER 2017

Boeken van… Joost Kampen
Tien jaar werken met het concept van de ‘verwaarloosde organisatie’ heeft zoveel cases opgeleverd dat het doorgeven van de lessen uit de geleefde werkelijkheid een logische stap is.
Lees meer

14 SEPTEMBER 2017

Online Mini MBA Sustainable Food Supply Chains
In samenwerking met Agribusiness Academy heeft BSN de Online Mini MBA Sustainable Food Supply Chains ontwikkeld. Ben jij…
Lees meer

12 SEPTEMBER 2017

De boeken van… Jan-Dirk den Breejen
In welke mate is uw organisatie een High Performance Organisatie (HPO)? Wat zijn voor uw organisatie de hefbomen die tot HPO leiden? Ontdek het tijdens dit unieke event
Lees meer

27 JUNI 2017

Workshop | Duik in de onderstroom van organisaties
Je voelt dat er iets niet klopt in je organisatie of team, maar je kunt het niet onder woorden brengen. Dus ga je gewoon door en negeer je de signalen.
Lees meer

22 JUNI 2017

BSN Identity Seminar
Het BSN Identity Seminar laat deelnemers zich weer bewust worden van de kracht van hun eigen (organisatie-)identiteit en laat hen de belangrijkste aspecten van deze identiteit terugvinden Lees meer

13 JUNI 2017

BSN Alumni Event |Continu verbeteren
Agile management, process mining, zelfsturende teams, big data, customer experience management en technologische ontwikkelingen zijn zo maar wat… Lees meer

16 MEI 2017

BSN Alumni Event | Neuro-economie en leiderschap
Om in dit dynamische speelveld duurzaam succesvol te zijn is het voor leider cruciaal inzicht te hebben in de werking van het brein. Delen van ons brein… Lees meer

8 MEI 2017

Masterclass International Business Cultures and Ethics
Veel ondernemers en managers beschouwen cultuur als de ‘softe’ kant van het zakendoen. De praktijk is anders, het is vaak de hardste noot om te kraken. Lees meer

Share This