De boeken van Willem Overbosch

TopTrends voor ondernemers

De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Willem neemt in je deze workshop van twee uur mee door de toptrends en je gaat zelf aan de slag met het trendcanvas.

Trends zijn leuk, maar wat kun jij er zelf morgen mee doen? Dat leer je in de workshop  “Van Trend naar Toepassing” van Willem Overbosch, auteur van het boek Toptrends voor Ondernemers.

Wat kun je verwachten?
De drie megatrends van dit moment zijn:

  • Digitalisering
  • Duurzame Groei
  • Digitale Marketing.

Geen vergezichten, maar trends die nu spelen, terwijl je erover praat.

workshop Toptrends - trendcanvas - Willem OverboschWillem neemt je de eerste 45 minuten in sneltreinvaart mee in de wereld van de Toptrends. Hij geeft je praktische voorbeelden en hands-on tips en tricks, om direct mee aan de slag te gaan.

De tweede 45 minuten ga je zelf aan de slag met het Trendcanvas. Een methode om de trends toe te passen op een eigen businesscase en te komen met nieuwe inzichten.

 

Wat moet je doen in de voorbereiding?
Denk na over een uitdaging in je team, je bedrijf of instelling.

Biografie

toptrends willem overboschDrs. Willem Overbosch, Universiteit Maastricht
Oprichter en managing director van Dutch Network Group
Auteur van het boek Toptrends voor ondernemers – van Trend naar Toepassing

Ondernemer Willem Overbosch (1973) bouwde MKBServicedesk.nl in 10 jaar tijd uit tot een toonaangevend online ondernemersplatform. Sinds enkele jaren is hij ook actief bij Agency No9. Dit contentmarketingbureau helpt bedrijven met het bouwen van een eigen community door hen te helpen met het bedenken, schrijven en vertellen van verhalen die verbinden. Tegelijkertijd ontwikkelde hij met Big Dash een Saas voor inbound marketing en community building.

toptrends voor ondernemers willem overboschSinds afgelopen jaar mag hij zich trots de auteur van het boek TopTrends voor ondernemers noemen. Dit boek werd onlangs genomineerd voor het Managementboek van het jaar 2018.

In TopTrends voor Ondernemers zet Willem Overbosch tien toptrends voor je op een rij. Inspirerend, energiek en overtuigend. Trends die iedere ondernemer raken, die gaan over groeien en nieuwe business ontwikkelen. Trends waar je direct je voordeel mee doet, omdat ze – terwijl je dit leest – al spelen. Hij laat bovendien zien hoe je deze trends in je eigen praktijk toepast. Experimenteer, verander, vernieuw – en begin daar vandaag nog mee!

Top Trends voor Ondernemers 2018

Datum
15 mei 2018

Tijd
18.30 uur ontvangst
19.00 – 19.45 uur Lezing toptrends, digitalisering, duurzaamheid en digitale marketing
pauze
20.00 – 20.45 uur workshop toepassen, trendcanvas invullen
21.00 uur aansluitend borrel

Prijs
Dit is een gratis event van Business School Nederland

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

SANDRA BLANKENSTEIN

SANDRA BLANKENSTEIN

Programma voorlichting

Tel: 0344-579046

Share This