Docenten

Onze docenten, specialisten binnen hun vakgebied

De door ons gebruikte leermethode van Action Learning vraagt om docenten met een combinatie van ruime management- en consultancyervaring, vakdeskundigheid en leservaring.

Inmiddels hebben wij wereldwijd een indrukwekkende faculty van ruim 80 deskundigen om ons heen verzameld. Voor de Nederlandse programma’s zetten we uitsluitend Nederlandse en Vlaamse facultyleden in. Hieronder stelt een aantal docenten zich voor, zodat een beeld ontstaat van hun deskundigheid en brede oriëntatie.

Bartjan Pennink

Bartjan Pennink

Research Methodologie

Bartjan is a tutor in Research Methodology for Business School Netherlands (BSN). Besides that he also is a supervisor for students in writing a masterthesis for BSN and a supervisor for students in BSN’s DBA programme.
Lees verder
.

Christoph Maria Ravesloot

Christoph Maria Ravesloot

Research Methodologie

Christoph Maria Ravesloot is een inspirerende, volleerd innovator en een coach pur sang. Hij is verbonden aan Business School Nederland als docent Research Methodologie en begeleidt als Action Learning coach studenten in zowel de Mini MBA als de Executive en Action Learning MBA.
Lees verder

Corné van Hest

Corné van Hest

Human Resource Management en Managementvaardigheden

Sinds 2002 is Corné verbonden aan Business School Nederland. Eerst als docent en daarna als internal examiner (begeleider en beoordelen afstuderen). Vanaf 2017 is Corné daarnaast lid van BSN’s examencommissie.
Lees verder.

Edger Gubbels

Edger Gubbels

Human Resource Management en Managementvaardigheden

Hij is sinds 2005 verbonden aan de Business School Nederland. Eerst als external (externe beoordelaar dissertations), sinds 2007 als docent HRM, Managementvaardigheden en als internal (begeleider afstuderenden).
Lees verder
.

Gerard Evers

Gerard Evers

Human Resource Management

Gerard is sinds 2012 verbonden aan BSN als hoofddocent HRM. Hij geeft studenten duidelijke inzichten in hoe HRM meest effectief kan worden georganiseerd en ingericht, en met welke tools je in lijn met de strategie het beste uit het menselijk kapitaal naar boven haalt.
Lees verder

Guus Goris

Guus Goris

Action Learning Coach

Guus is Action Learning Coach bij BSN. Hij begeleidt en coacht studenten gedurende hun MBA opleiding. Tijdens de kennismakingssessie over Action Learning laat hij deelnemers ervaren wat Action Learning inhoudt en hoe deze methode jou en jouw organisatie tijdens de MBA opleiding helpt.
Lees verder

Hans Heerkens

Hans Heerkens

Research Methodologie

Hans Heerkens is een deskundige in het vakgebied Research Methodologie voor Action Learning MBA-opleidingen bij Business School Nederland en universitair docent bij de faculteit Behavioral, Management and Social Sciences van de Universiteit Twente.
Lees verder

Hinrich Slobbe

Hinrich Slobbe

Financieel Management

Sinds 1995 is Hinrich als docent Financieel Management verbonden aan BSN en geeft hij invulling aan onze themadag ‘Risk Management’. Didactiek die soms een beetje pijn doet, maar altijd met humor. In 2014 is hij benoemd tot Associate Professor Financieel Management.
Lees verder

Natasha van Dalen

Natasha van Dalen

Managementvaardigheden

Natasha studeerde o.a. Bedrijfspsychologie aan de Rhodes University, Grahamstown in Zuid-Afrika. In Nederland behaalde zij onder meer een master Advanced Change Management.
Lees verder

Norbert Greveling

Norbert Greveling

Strategisch Management

Norbert is sinds 2013 verbonden aan BSN en geeft les in het vakgebied Strategisch Management, o.a. in het DBA-programma in China, de Mini MBA en de Fit For the Future programma’s, die gericht zijn op het versterken van toekomstbestendigheid van bedrijven en instellingen.
Lees verder

Paul Turken

Paul Turken

Strategisch en Marketing Management

Paul is vanaf de oprichting van BSN in 1988 verbonden aan onze business school als associate professor en doceert Strategisch Marketing Management. Ook is hij is een onafhankelijk senior consultant en treedt hij op als gastspreker bij Nijenrode en Erasmus Universiteit.
Lees verder

Peter de Roode

Peter de Roode

Managementvaardigheden

Peter verzorgt binnen de MBA-opleidingen van BSN diverse vakken: Strategisch HRM, Personeelsmanagement, Verandermanagement, Persoonlijk Leiderschap en Cultuur & Organisatie. Door zijn docentschap met adviseurswerk te combineren verbindt hij theorie en praktijk.
Lees verder
.

Peter van der Geer

Peter van der Geer

Leiderschap in debat en dialoog

Peter verzorgt sinds enige jaren bij binnen de Executive en Action Learning MBA, het onderdeel ‘Leiderschap in debat en dialoog’. Met meer dan 25 jaar ervaring is hij een door de wol geverfde gespreksleider, die voor jou zowel het debat als de dialoog zoekt.
Lees verder
.

Radha Jethu

Radha Jethu

Internationaal Management

Radha is als docent International Management verbonden aan BSN en geeft ook gastcolleges op buitenlandse universiteiten op het gebied van International Business. Daarnaast verricht zij sinds 2010 werkzaamheden voor o.a. de European Fashion Business School en Universiteit van Amsterdam. 
Lees verder

Toine van den Heuvel

Toine van den Heuvel

Operations Management

Toine is sinds 2002 verbonden aan BSN als docent Operations Management. Met meer dan 20 jaar ervaring in management consultancy en leiderschapsrollen bij grote marktleiders, waaronder Operationeel Directeur bij General Electric TIP. GE is Toine een autoriteit in zijn vakgebied.
Lees verder

Vijayender Nalla

Vijayender Nalla

Water Management

Vijayender Nalla heeft +20 jaar ervaring in verschillende waterprojecten wereldwijd. Hij is oprichter en directeur van de Agribusiness Academy. Zijn training ‘Water for Food’, die hij geeft aan het Imperial College in Londen, is buitengewoon populair.
Lees verder

Share This