Faculty

Onze docenten, specialisten binnen hun vakgebied

De door ons gebruikte leermethode van Action Learning vraagt om docenten met een combinatie van ruime management- en consultancyervaring, vakdeskundigheid en leservaring.

Inmiddels hebben wij wereldwijd een indrukwekkende faculty van ruim 80 deskundigen om ons heen verzameld. Voor de Nederlandse programma’s zetten we uitsluitend Nederlandse en Vlaamse facultyleden in. Hieronder stelt een aantal docenten zich voor, zodat een beeld ontstaat van hun deskundigheid en brede oriëntatie.

Drs. Paul Turken

Drs. Paul Turken

Marketing Management

Paul Turken studeerde Bedrijfskunde in Delft. Hij was in de jaren 70 onder meer werkzaam als vakbondsleider, wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit van Tilburg en gemeenteraadslid in Enschede.
Lees verder
.

Natasha van Dalen MCM

Natasha van Dalen MCM

Managementvaardigheden

Natasha van Dalen MCM studeerde o.a. Bedrijfspsychologie aan de Rhodes University, Grahamstown in Zuid-Afrika. In Nederland behaalde zij onder meer een master Advanced Change Management.
Lees verder

Vijayender Nalla

Vijayender Nalla

Water Management

Vijayender Nalla heeft +20 jaar ervaring in verschillende waterprojecten wereldwijd. Hij is oprichter en directeur van de Agribusiness Academy. Zijn training ‘Water for Food’, die hij geeft aan het Imperial College in Londen, is buitengewoon populair. Lees verder

Christoph Maria Ravesloot

Christoph Maria Ravesloot

Research Methodologie

Christoph Maria Ravesloot studeerde Architectuur aan de TU Delft, Wetenschapsdynamica aan de UvA en promoveerde op de TU/e op een combinatie van bouwfysica en bestuurskunde. Hij werkt als methodoloog voor praktijkgericht onderzoek.
Lees verder

Drs. Hinrich Slobbe

Financieel Management

Hinrich Slobbe studeerde Bedrijfseconomie in Rotterdam. Hij doceerde Economie tot 1992 en startte daarna zijn eigen organisatie. Inmiddels is hij benoemd tot associate professor Financieel Management bij BSN. Lees verder

Mr. drs. Bert Duijnstee

Marketing Management

Bert Duijnstee studeerde Marketing in Rotterdam, Rechten in Leiden en BA in Delft. Inmiddels is hij al vele jaren als docent Marketing Management aan Business School Nederland verbonden.
Lees verder

Share This