Terug naar actueel
Events

15 november 2023 | Themabijeenkomst: AI en de Toekomst van Carrières

In events door Business School Nederland

Van 16.00 tot 19.30 uur.

De toekomst van carrières: de impact van kunstmatige intelligentie

In een wereld die voortdurend in beweging is en gedreven wordt door technologische vooruitgang, bevinden organisaties zich op een kruispunt. Ze worden geconfronteerd met een complexe reeks uitdagingen en kansen die de toekomst van carrières en werk drastisch vormgeven. Deze transformatie is te danken aan de opkomst van Kunstmatige Intelligentie (AI) en de disruptieve invloed die deze technologie heeft op ons professionele landschap.

Programma

Onze themabijeenkomst “AI en de Toekomst van Carrières” biedt een diepgaande verkenning van de intrigerende relatie tussen kunstmatige intelligentie en de evolutie van ons beroepenveld.

Hier is een uitgebreid overzicht van wat je te wachten staat:

  • AI en Werk: Verder dan Automatisering – We gaan verder dan het conventionele begrip van automatisering en onderzoeken hoe AI niet alleen banen verandert, maar ook volledig nieuwe beroepen en carrièrekansen creëert in diverse sectoren. Van geavanceerde data-analyse tot gepersonaliseerde gezondheidszorg. AI opent de deur naar ongekende mogelijkheden.
  • Vaardigheden van de Toekomst – We verkennen in detail welke vaardigheden van cruciaal belang worden in een AI-gedreven wereld. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die je moet ontwikkelen om te gedijen in een steeds complexere en gedigitaliseerde arbeidsmarkt. Het vermogen om te leren, creatief te denken en samen te werken met AI-systemen wordt van onschatbare waarde.
  • Carrièrepaden en Flexibiliteit – Traditionele carrièrepaden maken plaats voor dynamische en flexibele loopbaantrajecten. Ontdek hoe je jouw professionele reis kunt vormgeven en aanpassen aan de veranderende behoeften van de markt. Of je nu kiest voor freelancen, ondernemen of traditioneel dienstverband, flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn de sleutels tot succes.
  • Ethiek en AI – In een wereld waarin AI een centrale rol speelt, staan we voor complexe ethische vraagstukken. We zullen deze kwesties uitgebreid bespreken en je voorzien van de kennis en het begrip om ethisch te navigeren in jouw beroep. Van privacy tot verantwoorde besluitvorming, ethiek is een integraal onderdeel van de moderne professionele praktijk.

Resultaat

Na je deelname aan deze bijeenkomst heb je:

  • een dieper inzicht in de transformatieve kracht van AI op de arbeidsmarkt en welke opwindende carrièremogelijkheden zich ontvouwen.
  • de juiste vaardigheden en mentaliteit om te gedijen in een steeds veranderende en door technologie aangedreven arbeidsmarkt. Je bent in staat om te innoveren, problemen op te lossen en te gedijen in een digitale wereld.
  • een grondige kennis van de ethische kwesties die AI omringen en het vermogen om ethische beslissingen te nemen in jouw beroep. Je bent in staat om verantwoordelijk te handelen en te leiden in een wereld die wordt gevormd door technologie.
  • een nieuw perspectief op jouw carrière en de overtuiging dat je de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt treden. De toekomst is er al en met de juiste kennis en vaardigheden ben je klaar om te floreren in de wereld van morgen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze themabijeenkomst “AI en de Toekomst van Carrières.” Ontdek hoe kunstmatige intelligentie niet alleen de toekomst van je werk vormgeeft, maar ook jouw professionele groei en ontwikkeling kan stimuleren. De toekomst wacht op niemand – het is tijd om er klaar voor te zijn en de toekomst te leiden in het tijdperk van AI.

Wie is Havan?

Havan Amin is een deskundige en gepassioneerde IT-adviseur met meer dan een decennium aan expertise in digitale transformaties, optimalisatie van processen en de implementatie van automatisering binnen organisaties.

Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan in projectmanagement, businessanalyse en informatieanalyse, wat hem in staat stelt om op een holistische en veelzijdige manier bij te dragen aan het behalen van zakelijke doelstellingen en het stimuleren van groei. Havan heeft gewerkt aan verschillende projecten in uiteenlopende sectoren, waaronder gezondheidszorg, vastgoed, technologie, onderwijs, en meer. Hij heeft bewezen succesvol te zijn in het leiden van projecten, het coördineren van implementaties en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hij heeft sterke vaardigheden in stakeholdermanagement, requirementsmanagement, applicatie- en systeemimplementatie, kwaliteitsborging, procesoptimalisatie, projectmanagement, verandermanagement en teambeheer. Havan heeft ook uitgebreide ervaring met het integreren van nieuwe technologieën en digitale oplossingen in organisaties, met als doel het maximaliseren van de Return on Investment (ROI) en het verbeteren van de algehele bedrijfsprestaties.

Kortom, Havan Amin is een toegewijde en veelzijdige professional met een passie voor het helpen van organisaties om hun zakelijke doelen te bereiken en te excelleren in een steeds veranderende digitale wereld. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het leiden van projecten en het implementeren van strategische oplossingen die waarde toevoegen aan organisaties en hen in staat stellen te groeien en te gedijen.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 60 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.