Terug naar actueel
Events

21 juni 2023 | Verken de MBA tijdens vragenuurtje en sluit aan bij themabijeenkomst

In events door Business School Nederland

Van 15.00 tot 19.30 uur.

Wij vinden het leuk dat jij interesse hebt in onze opleiding en maken graag op een laagdrempelige manier kennis met jou. Daarom nodigen we je uit op woensdag 21 juni voor ons MBA Vragenuurtje met een oud-student van BSN, zodat je al je vragen kunt stellen over de MBA-reis. Dit is voorafgaand aan de Themabijeenkomst ‘Duurzame economie’ van Kees Klomp. Op uitnodiging van ons mag je hier kosteloos aan deelnemen.

Gebruik specifiek de onderstaande button ‘Aanmelden’ om je kosteloos aan te melden. Normaalgesproken kost de themabijeenkomst € 60,-.

MBA Vragenuurtje

Tijdens ons MBA Vragenuurtje heb je de mogelijkheid je vragen aan onze oud-student te stellen over de leerreis die je tijdens onze opleiding doormaakt. Welke uitdagingen kom je bijvoorbeeld tegen en wat maakt het een leerzame trip die waardevol is voor je toekomst? Onze oud-student kan je als geen ander vertellen welke impact de opleiding heeft op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Themabijeenkomst ‘Duurzame economie’

Nadat je met de oud-student hebt gesproken, start de Themabijeenkomst ‘Duurzame economie’. Expert Kees Klomp leert je waarom radicale economische systeemverandering nodig is en hoe de Betekeniseconomie helpt bij het bouwen van toekomstbestendige organisaties. Kees neemt je tijdens de themabijeenkomst mee in de belangrijkste kenmerken van een nieuw economieparadigma. En leert je hoe jij de principes van de Betekeniseconomie toepast in jouw organisatie.

Programma

Het programma is als volgt:

  • 15.00 – 16.00 uur: MBA Vragenuurtje met oud-student
  • 16.00 – 19.30 uur: Themabijeenkomst ‘Duurzame Economie’

Na deze middag heb jij een beeld van de sfeer van onze business school, de professionele en persoonlijke impact van onze MBA en ons netwerk.

Lees meer informatie over de themabijeenkomst ‘Duurzame economie.

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.