Terug naar actueel
Events

22 maart 2023 | Themabijeenkomst: Change by Game

In events door Business School Nederlands

Van 16.00 tot 19.30 uur.

Succesvolle organisaties groeien door energieke medewerkers. Gamification wordt ingezet om de visie tot leven te wekken en de mensen daarin mee te krijgen. Het plezier versterkt de boodschap. Hoe mooi is het als dan het kwartje valt?

Leangame oprichter Remco Groot neemt ons mee in de geheimen van het spelenderwijs leren. Zowel in woord als door te spelen. Wat is er mooier dan een spel dat jouw organisatie een duw in de goede richting geeft?

Programma

Inleiding

Op jonge leeftijd leren wij door te spelen en dat gaat vanzelf. Waarom zijn wij daar als professionals eigenlijk mee gestopt? Door een goed opgezet spel met een serieus doel kun jij vaardigheden ontwikkelen, teamwork versterken en de organisatie laten groeien. Een goede game sluit aan op de organisatie, bevat de juiste boodschap en enthousiasmeert. De interactie en energie in het spel zorgen ervoor dat de leerervaring beter blijft hangen.

Kado voor de Klant

Wij spelen de LeanGame Kado voor de Klant. Om aan de toenemende vraag te voldoen ben jij aangenomen in ons productieteam. Het productieproces is nieuw. Er zijn nog veel verbeteringen mogelijk. Spelenderwijs leren wij te luisteren naar de klant en de tips en tricks rond continu leren en verbeteren.

Resultaat

Het doel van deze bijeenkomst:

  • Ontdekken wat de kracht is van spelenderwijs leren;
  • Kennismaken met de leanprincipes en leren gebruiken;
  • Inzicht geven hoe je met behulp van een spel jouw leerdoelen makkelijker en sneller bereikt;
  • Praktijkervaringen delen en vertalen naar de eigen werkomgeving;
  • Netwerken met gelijkgestemde nieuwsgierige studenten en alumni.

Meer weten over het spel en het gedachtegoed? Lees het interview met Remco Groot.

BSN spreker Remco Groot

Wie is Remco?

Remco Groot is een gedreven organisatie adviseur. Hij past de Lean filosofie toe om operationele teams beter te laten functioneren. De focus ligt op het ontwikkelen van de medewerkers en leidinggevenden. Zo verbetert de klanttevredenheid, efficiëntie èn de medewerkerstevredenheid.

Met 25 jaar ervaring in diverse functies bij organisaties in verschillende sectoren weet Remco inhoudelijke kennis en praktische uitvoering te combineren. Remco adviseert en coacht leidinggevenden en hun teams in hun ambitie om steeds te verbeteren.

‘Wij maken leren leuk!’ In 2021 heeft Remco met twee compagnons LeanGame opgericht. Leangame ontwikkelt Games voor zakelijke klanten op het eigen leerplatform. De games worden gebruikt in trainingen, workshops en bij verandertrajecten.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 60 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.