Terug naar actueel
Events

24 mei 2023 | Themabijeenkomst: Amplitie

In events door Business School Nederland

Van 16.00 tot 19.30 uur.

Amplitie is dé hr-trend! Maar wat is het precies en wat brengt het jouw organisatie? Met amplitie zorg je voor een positieve bedrijfscultuur door je medewerkers in hun kracht te zetten en hiermee volledig hun potentie te benutten. Hierdoor behoud je medewerkers, groeit hun werkgeluk en daarmee ook het bedrijfssucces. Wat wil je nog meer!

Programma

Uit een onderzoek van onderzoeksbureau Gallup blijkt dat het ziekteverzuim met 40 procent kan dalen en ongewenste uitstroom van medewerkers met gemiddeld 15 procent daalt, dankzij amplitie. Ellen van Dieren, mede-eigenaar van Talent College en amplitiedeskundige, neemt je mee in deze positieve wereld.

Deze inspiratiebijeenkomst biedt een praktijkgerichte introductie in de amplitieve denk- en werkwijze. Je ontdekt waarom werken aan amplitie dé toepassing is van positieve organisatieontwikkeling en hoe dit onderdeel uitmaakt van het DNA van succesvolle organisaties. Dit met het doel om jouw organisatie te profileren als werkgever waar je graag komt en ook graag vitaal blijft werken. Kortom de basis van aantrekkelijk werkgeverschap en de werkwijze voor wendbare organisaties.

Resultaat

Het doel van deze bijeenkomst:

  • Inzicht in de denk- en werkwijze van amplitie
  • Inspiratie voor positieve organisatieontwikkeling
  • Praktijkervaringen delen en vertalen naar de eigen werkomgeving;
  • Netwerken met gelijkgestemde nieuwsgierige studenten en alumni.

Wil je alvast meer weten over amplitie? Ga dan naar de kennisbank van Talent College.

BSN spreker Ellen van Dieren met Themabijeenkomst Amplitie

Wie is Ellen?

Ellen van Dieren is mede-eigenaar van Talent College en amplitiedeskundige. Als trainer en spreker brengt zij management en medewerkers in beweging naar de denk- en werkwijze van de toekomst: amplitie. Bij Talent College ben je op de juiste plaats om amplitie toe te leren passen in de praktijk. Dit om jezelf als professional futureproof op te leiden en jouw organisatie wendbaar te houden in de snel veranderende wereld. “Zo dragen wij bij aan onze missie van het creëren van meer welzijn, beter functioneren en een groter organisatiesucces.”

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 60 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.