Terug naar actueel
Events

28 februari 2024 | Themabijeenkomst Risicomanagement vanuit het OMT

In events door Business School Nederland

Van 16.00 tot 19.30 uur.

Risicomanagement: een cruciaal instrument om de complexe wereld van risico’s te ontrafelen, te beoordelen en doeltreffend te beheersen. Maar hoe doe je dit proactief en gestructureerd? Wat gebeurt er wanneer onzekerheid hoogtij viert? En hoe nemen experts, waaronder verantwoordelijke bestuurders, leiders en professionals, belangrijke beslissingen met aanzienlijke impact op de samenleving? Dit zijn enkele van de prikkelende risico vraagstukken waarop onze aankomende Themabijeenkomst ‘Risicomanagement vanuit het OMT’ diepgaande inzichten biedt.

Programma

Tijdens dit programma neemt Károly, voormalig Kinderarts en lid van het Outbreak Management Team (OMT), je mee in de wereld van risicomanagement in tijden van onzekerheid. We verkennen hoe besluitvorming plaatsvindt wanneer informatie schaars is, en we leren out-of-the-box denken, vooral als je op dat moment gebruik moet maken van beperkte beschikbare level of evidence. Het OMT Corona had hier veelvuldig mee te maken. Toch werd van het OMT verwacht dat verstandige adviezen werden gegeven over impactvolle zaken voor alle Nederlandse burgers als een lockdown, het sluiten (of heropenen) van scholen, over het al of niet kunnen sporten en over het gebruik van neus-mondmaskers.

Károly laat je tijdens de bijeenkomst zien hoe creatieve communicatie van essentieel belang is in dergelijke situaties. Bovendien biedt het een uitgelezen kans om te netwerken met gelijkgestemde, nieuwsgierige studenten en alumni.

Resultaat

De doelstellingen van deze themabijeenkomst:

  • Verhelderen van het besluitvormingsproces in tijden van onzekerheid;
  • Stimuleren van out-of-the-box denken, vooral wanneer er weinig concrete bewijzen voorhanden zijn;
  • Aanmoedigen van creatieve communicatie in uitdagende omstandigheden;
  • Het faciliteren van waardevolle netwerkmogelijkheden met gelijkgestemden, waaronder met nieuwsgierige studenten en alumni.

Wie is Károly?

Maak kennis met Károly Illy, een vooraanstaande kinderarts met een indrukwekkende staat van dienst. Hij werkte van 1994 tot 2023 als kinderarts bij Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. In dit ziekenhuis vervulde hij tevens diverse leidinggevende rollen, waaronder die van lid van het MT, CMIO en medisch specialist patiëntveiligheid. In 2008 behaalde hij zijn Executive MBA aan onze business school, en van 2016 tot 2023 was hij de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde. Maar dat is niet alles. Vanaf april 2020 was Károly Illy ook lid van het zeer invloedrijke Outbreak Management Team (OMT), waar hij cruciale beslissingen nam met betrekking tot onderwerpen als lockdowns, onderwijs, sport en het gebruik van mondmaskers. Zijn expertise en ervaring maken hem de ideale spreker om ons inzicht te geven in het besluitvormingsproces in tijden van onzekerheid.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 60 deelnemers. Deelname aan deze themabijeenkomst is gratis.

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.