Terug naar actueel
Events

6 september 2023 | Themabijeenkomst: Purpose in Hospitality

In events door Business School Nederland

Van 16.00 tot 19.30 uur.

Stel je eens voor als het op heel veel plekken in Nederland en binnen organisaties beter, leuker, gelukkiger en mooier is als we handelen vanuit een hospitality mindset. “De motor van de diensteneconomie,” zoals Hospitality specialist Frank Veldhof zegt. Deze gastvrije mentaliteit zorgt voor bevlogen medewerkers en loyale klanten en gasten, zodat je merkwaarde versterkt. Yes, dat wil je! Maar hoe pak je het aan?

Programma

Hospitality gaat over aandacht en verbindingen die je maakt en de bijdrage die je levert aan het geluk van een ander. Het gaat hierin niet alleen over gastvrijheid leveren aan je klanten (organisaties waarmee je samenwerkt) en gasten (individuele bezoekers van jouw organisatie), maar juist ook aan jouw medewerkers. Dit is de basis voor gelukkige en succesvolle bedrijven. Deze manier van samenwerken bevordert de creativiteit, innovatie en veranderbereidheid. Hierdoor neemt de kans op veiligheidsincidenten, stress en uitval af in organisaties. Het resultaat: 22 procent meer productiviteit en een hogere winst! Plus versterking van je merkwaarde.
Om van jou organisatie de meest gastvrije en dienstverlenende versie te maken, heeft Frank Veldhof een methode, Hospitality Design, ontwikkeld. Deze methode start vanuit de purpose van de organisatie.
“Met een duidelijke purpose is het eenvoudiger om verbindingen in je organisatie te maken én bij te dragen aan het geluk van een ander. En dat is precies wat we in deze themabijeenkomst met elkaar gaan doen!”

Resultaat

Het doel van deze bijeenkomst:

  • Inzicht in de waarde van Hospitality voor jouw organisatie;
  • Inspiratie over de purpose van organisaties;
  • Een duidelijke aanpak volgens de methode Hospitality Design;
  • Praktijkervaringen delen en vertalen naar de eigen werkomgeving;
  • Netwerken met gelijkgestemden nieuwsgierige studenten en alumni.

Wie is Frank?

Frank Veldhof (51 jaar uit Hoofddorp) heeft een duidelijke purpose: Nederland gastvrijer maken door de verbindingen tussen mensen, organisaties en de maatschappij te versterken en zo bij te dragen aan werkgeluk. Frank is 35 jaar actief in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. Met een achtergrond aan de hotelschool en bedrijfskunde helpt hij organisaties vanuit zijn bedrijf ‘Frank & Gastvrij’ met het inzetten van hospitality als strategische merkwaardeversterker. Ook ondersteunt hij organisaties met het verbeteren van bedrijfsvoering.

De laatste fase als werknemer was hij Operationeel Directeur van Hutten, een catering en gastvrijheidsbedrijf uit Veghel. In de 10 jaar dat ik daar werkte, werden we 6 keer op rij de beste cateraar van Nederland. Toeval? Hij denkt van niet. Gedreven vanuit een sterke purpose (mensen gelukkig maken) en vanuit de filosofie (De Beste, Leukste en Gelukkigste) werd gastvrijheid ingezet om de propositie van klanten en opdrachtgevers sterker te maken.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 60 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.