Selecteer een pagina

Agenda | Events

OP AANVRAAG

Incompany opleidingen
Bij Business School Nederland staan kwaliteit en een persoonlijke benadering op de eerste plaats. Wij beschikken over een omvangrijk docentencorps. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van adviesbureaus, trainers en consultants. Daardoor zijn we in staat voor vrijwel elk denkbaar onderwerp een opleidingstraject voor managers en leidinggevenden te verzorgen.
Lees meer

3 DECEMBER 2020

Masterclass Leiderschap van Verandering
Uit onderzoek is bekend dat van de geplande veranderingen in organisaties 70% mislukt. In veel verandertrajecten wordt de complexiteit onderschat en zijn de aanwezige tekortkomingen in het functioneren van mensen in de organisatie ernstiger dan gedacht.
Lees meer

7 DECEMBER 2020

Online MBA belevingssessie Action Learning
Vaak wordt gedacht dat Action Learning over praktijkgericht leren gaat. Echter, Action Learning gaat verder dan dat. Action Learning is een proces waarbij een kleine groep deelnemers leert en werkt aan echte problemen, acties onderneemt en individuen, teams en organisaties ontwikkelt. Het helpt organisaties bij het ontwikkelen van creatieve, flexibele en succesvolle strategieën om problemen aan te pakken en op te lossen.
Lees meer

16 DECEMBER 2020

The Mindset of serious Play!
Wat maakt spelen mogelijk? En HOE kun je mensen helpen meer te spelen? We praten en experimenteren met de rol van moed, toestemming en mindset en hoe je die binnen jouw organisatie een boost geeft.
Lees meer

IBK speeddate

17 DECEMBER 2020

Informatiebijeenkomst ‘Digitale speeddate met onze (oud)studenten’
Deze keer is er een speciale informatiebijeenkomst. Na een algemene introductie vanuit Business School Nederland krijg je de kans om in gesprek te gaan met onze (oud)studenten uit onze Executive, Action Learning en Fast Track MBA-programma’s. Ze komen uit verschillende branches, zoals zorg, finance, onderwijs, handel/industrie. Je kunt ze vragen stellen over al hun uitdagingen, kansen en leerervaringen die ze doormaakten tijdens hun MBA-reis.
Lees meer

21 DECEMBER 2020

Online MBA belevingssessie Strategie en Marketing
Tijdens deze belevingssessie worden Strategie en Marketing (twee van de hoofdvakken uit onze MBA-opleidingen) volgens de Action Learning methode behandeld. Om de beleving zo realistisch mogelijk te maken kun je bij jouw aanmelding vragen indienen die te maken hebben met jouw eigen praktijksituatie.
Lees meer

21 JANUARI 2021

Leergang Management en Leiderschap
Biedt je de inzichten die je nodig hebt om succesvol te zijn als manager. Door de koppeling met je eigen praktijk krijg je inzicht in de koers van je organisatie en ga je kritischer kijken naar je eigen rol. Je leert hoe je het beste uit jezelf én jouw team kunt halen. Je krijgt handvatten voor het realiseren van veranderingen.
Lees meer

10 FEBRUARI 2021

Start Executive MBA
Dit is de executive variant van de Nederlandstalige Action Learning MBA. Deze MBA is speciaal bestemd voor de doorgewinterde manager met ruime managementervaring.
Lees meer

12 FEBRUARI 2021

Start Action Learning MBA
De Nederlandstalige Action Learning MBA biedt je de gelegenheid om met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding jouw marktwaarde in hoog tempo te vergroten.
Lees meer

8 MAART 2021

Mini MBA
Tijdens de tiendaagse Mini-MBA werk je binnen je organisatie aan jouw eigen project. Het programma wordt afgerond door je eigen bedrijfsprobleem op te lossen.
Lees meer

22 APRIL 2021

Action Learning Fundamentals
Wil je meer weten over Action Learning, de basisprincipes doorgronden of overweeg je QALC te worden? Dan is deze intensieve tweedaagse Action Learning Fundamentals de juiste start. Het programma duikt gedetailleerd in de basisprincipes en -aspecten van Action Learning.
Lees meer

certif Action Learning event

VOORJAAR 2021

Qualified Action Learning Coach
De training Qualified Action Learning Coach geeft je de unieke mogelijkheid om je in vier dagen te kwalificeren tot Action Learning Coach
Lees meer

VOORJAAR 2021

Masterclass Strategisch Leiderschap
De Masterclass Strategisch Leiderschap is bedoeld voor senior adviserende en toezichthoudende professionals zoals commissarissen, toezichthouders en adviseurs.
Lees meer

VOORJAAR 2021

Masterclass Managen van een Crisis
Tijdens een crisis beseffen de Management Teams dat zij beperkt getraind en voorbereid zijn op een crisis. Dit is een chaotische situatie die iedereen wil voorkomen.
Lees meer

VOORJAAR 2021

Masterclass in Water Management
This Masterclass offers a general introduction to the topic of water management. Furthermore, it focuses in-depth on the provision and management of portable drinking (…)
Lees meer

VOORJAAR 2021

Masterclass in Food Security
This Masterclass investigates the current food ecosystem and the challenges it’s facing due to the changing supply and demand dynamics.
Read more

Share This