MBA Informatiebijeenkomst

Heb jij nog vragen over onze MBA-opleidingen?

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA? Heb jij nog vragen over onze praktijkgerichte onderwijsmethode Action Learning? Heb jij nog praktische vragen over toelaatbaarheid, studiebelasting of inhoud van de vakken? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding gaat doen.

MBA Informatiebijeenkomst
Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de bijeenkomst deelt een BSN Alumnus zijn/haar MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is BSN Alumna Roos Herman MBA aanwezig om haar studie-ervaringen met jou te delen.

Eerstvolgende bijeenkomst is op
Dinsdag 11 februari 2020

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Programma
18.30 uur: ontvangst met een broodje, mogelijkheid om studiemateriaal in te zien.
19.00 uur: inventarisatie vragen, behandeling vragen door onze Dean Marcel van der Ham en een BSN Alumni deelt zijn/haar studie-ervaringen.
20.30 uur: informele afsluiting met borrel, mogelijkheid om nog 1-op-1 vragen te stellen aan de Dean, de oud-student en/of de studieadviseur(s).

Data Informatiebijeenkomst 2020

  • Donderdag 19 maart
  • Dinsdag 21 april
  • Donderdag 14 mei
  • Donderdag 25 juni
  • Dinsdag 25 augustus
  • Donderdag 8 oktober
  • Dinsdag 17 november
  • Donderdag 17 december

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046

Roos HermanRoos Herman MBA
BSN Alumna Executive MBA (2016)

In 2016 heb ik de MBA afgerond. Mijn afstudeeropdracht was financieel management, echt nooit gedacht dat ik ooit voor een onderwerp zou kiezen wat ver bij me vandaan ligt. Dat is wat de MBA doet, je ontwikkelt je op alle fronten. Je leert echt anders de wereld in kijken. Elk onderwerp kan op verschillende manieren bekeken en aangepakt worden.

Ik werkte al geruime tijd als manager bij MEE, een dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking. Ik merkte dat ik kennis miste wanneer ik sprak met beleidsmedewerkers binnen gemeenten e.d. Gestart op de business school met het Hoger Management Programma. Vond het geweldig, stuiterde na elke drie daagse naar huis door alle inspiratie en nieuwe dingen die ik gehoord had. Wilde zo graag verder en heb gelukkig de kans gekregen vanuit de organisatie om de hele MBA te doen. En geen seconde spijt gehad!

Ben in een super leuke subset terecht gekomen. Tijdens en ook na de studie hebben we nog steeds intensief contact met elkaar.Een goede subset helpt enorm is mijn ervaring. We hebben elkaar geholpen, aangemoedigd maar vooral ook heel veel lol gehad. Vorige jaar is de laatste van onze groep afgestudeerd.

Naast dat ik een heleboel geleerd heb, is de persoonlijke ontwikkeling hetgeen waar ik het meest blij mee ben. Heb mezelf echt leren kennen op een andere manier en interesses en talenten ontdekt. In 2017 ben ik samen met mijn collega Vera die ook de MBA gevolgd heeft een bedrijf gestart, Veroos Adviseert. Wij hebben ons gespecialiseerd in veranderprocessen en houden ons bezig met zowel organisatie verandertrajecten, team ontwikkeling als individuele coaching.

LinkedIn-profiel Roos Herman MBA

Share This