MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA? Heb jij nog vragen over onze praktijkgerichte onderwijsmethode Action Learning? Heb jij nog praktische vragen over toelaatbaarheid, studiebelasting of inhoud van de vakken? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding gaat doen.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de online bijeenkomst deelt een BSN Alumnus zijn/haar MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Eerstvolgende online bijeenkomst is op
Dinsdag 21 april

Deze online bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Online programma
19.00 uur. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student.
20.30 uur. We sluiten af met een informele online borrel. Er is dan ook nog de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen in online break-out rooms.

Data Informatiebijeenkomst 2020

  • Donderdag 14 mei
  • Donderdag 25 juni
  • Dinsdag 25 augustus
  • Donderdag 8 oktober
  • Dinsdag 17 november
  • Donderdag 17 december

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579044

BSN Alumna ir. Carien Akkermans-Boesnach MBA, Development Manager bij Loostad VastgoedontwikkelingBSN Alumna Carien Akkermans Boesenach MBA
Development Manager bij Loostad Vastgoedontwikkeling
“Afgelopen jaar heb ik mijn Executive MBA, na enige jaren vertraging, bij Business School Nederland afgerond. Ik heb mijn MBA-opleiding naast een (meer dan) full-time baan doorlopen. Echter, met de komst van drie snoezen van kinderen kwam hier verandering in. Dankzij de support van Business School Nederland heb ik mijn MBA-studie weer op kunnen pakken en mijn eindopdracht zelfs Cum Laude afgerond. Mijn eindopdracht had als onderwerp ‘De digitale revolutie in de bouwsector’ en lag mij – na 10 jaar werkervaring binnen de bouw- en vastgoedsector – na aan het hart. In deze branche hield ik mij namelijk altijd bezig met de raakvlakken commercie, techniek en innovatie.

Business School Nederland is mij enorm goed bevallen. Ik vond het heerlijk om een ‘theoretische kapstok’ te hebben waaraan ik mijn managementervaring in de afgelopen jaren heb kunnen ophangen. Iedere paar maanden schuif je weer een paar dagen in de schoolbanken en is er tijd voor reflectie in een vertrouwde omgeving met studiegenoten – die je goed leert kennen – en waar alles gezegd mag worden. Je krijgt de gelegenheid om even afstand te nemen van de dagelijkse praktijk. De menselijke maat van BSN is hierbij erg prettig. Daarbij was ik erg te spreken over de kwaliteit van de docenten, die hun kennis en kunde vaak in het bedrijfsleven bewezen hebben.

Tijdens mijn studie heb ik een bijzondere band met mijn subset opgebouwd. Ik spreek hen nog steeds regelmatig en vraag hen om hulp als ik advies nodig heb.”

LinkedIn-profiel Carien Akkermans MBA

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This