MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA? Heb jij nog vragen over onze praktijkgerichte onderwijsmethode Action Learning? Heb jij nog praktische vragen over toelaatbaarheid, studiebelasting of inhoud van de vakken? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding gaat doen.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de (online) bijeenkomst deelt BSN Alumnus Erwin Briene zijn MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Eerstvolgende online bijeenkomst is op

  • Dinsdag 17 november

Deze (online) bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Online programma
19.00 uur. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student.
20.30 uur. We sluiten af met een informele online borrel. Er is dan ook nog de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen in online break-out rooms.

Data Informatiebijeenkomst 2020

  • Donderdag 17 december

Locatie
Online

BSN MBA student Erwin BrieneBSN Alumnus Action Learning MBA (2016)
Erwin Briene (54 jaar) is Duty Manager Operations bij KLM. Hij is in deze functie de hoogst leidinggevende binnen de 24/7-operatie van KLM en eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het frontoffice van het Operations Control Centre (OCC) en het punctueel en veilig verloop van het wereldwijde netwerk vanuit OCC. Dit houdt in het realiseren van een klantgerichte netwerkbesturing op de dag van uitvoering. Hierbij moet hij rekening houden met de KLM dienstregeling en het plannen, organiseren en bijstellen van deze dienstregeling bij verwachte capaciteitsbeperkingen tot 3 dagen vooruit.

Op 5 november 2019 kregen onze Tractus-leden nog een tour van Erwin in het OCC. Een jaar later gaat het er even heel anders aan toe achter de schermen bij KLM door de Coronacrisis. Van 31 t/m 19 oktober lieten Erwin en zijn collega’s dat zien in de RTL 4 documentaireserie ‘KL2020: Terug in de lucht’.

“Ik ben met mijn MBA begonnen in november 2013. Een studie die ik op 6 oktober 2016, na een zeer intensieve maar prachtige afstudeerperiode, op mijn 50e verjaardag heb afgerond. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, mijn ervaringen, hoogte- en dieptepunten met jullie te delen en al jullie vragen te beantwoorden. Graag tot 17 november!”

Lees het interview met Erwin Briene MBA

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This