Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA? Heb jij nog vragen over onze praktijkgerichte onderwijsmethode Action Learning? Heb jij nog praktische vragen over toelaatbaarheid, studiebelasting of inhoud van de vakken? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding gaat doen.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de (online) bijeenkomst deelt  BSN Alumni Olaf Hildersom zijn MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Eerstvolgende online bijeenkomst is op
– Donderdag 25 juni

Deze (online) bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Online programma
19.00 uur. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student.
20.30 uur. We sluiten af met een informele online borrel. Er is dan ook nog de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen in online break-out rooms.

Data Informatiebijeenkomst 2020

  • Dinsdag 14 juli
  • Dinsdag 25 augustus
  • Donderdag 8 oktober
  • Dinsdag 17 november
  • Donderdag 17 december

 
Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579044

Olaf HildersomOlaf Hildersom is Senior Project Manager B2B bij Pon Automotive.
In 2019 behaalde Olaf Cum Laude zijn Executive MBA bij Business School Nederland (BSN).

In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de Business Center formule van Pon Business Mobility. In deze rol werkt hij actief samen met de retail partners van Pon om tot een optimale zakelijke marktbewerking in de mobiliteitsbranche te komen. Hij is kritisch naar zichzelf door continu te reflecteren op wat beter kan. Zijn MBA-opleiding heeft hier verdere verdieping aan gegeven.

 

 

“Ik kijk met veel plezier terug op mijn traject. Iedereen die een praktijkgerichte MBA zoekt met goede docenten is bij BSN op het goede adres.”

Tijdens de informatiebijeenkomst kun je vragen aan Olaf stellen over zijn ervaring bij Business School Nederland.

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This