Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA? Heb jij nog vragen over onze praktijkgerichte onderwijsmethode Action Learning? Heb jij nog praktische vragen over toelaatbaarheid, studiebelasting of inhoud van de vakken? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding gaat doen.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de (online) bijeenkomst deelt BSN Alumna Dorianne Oerlemans haar MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Eerstvolgende online bijeenkomst is op
– Dinsdag 25 augustus

Deze (online) bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Online programma
19.00 uur. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student.
20.30 uur. We sluiten af met een informele online borrel. Er is dan ook nog de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen in online break-out rooms.

Data Informatiebijeenkomst 2020

  • Donderdag 8 oktober
  • Dinsdag 17 november
  • Donderdag 17 december

 
Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579044

Dorianne OerlemansDorianne (32 jaar) is Consultant & Interim Adviseur Leiderschap-, Team- & Organisatieontwikkeling. In februari van dit jaar behaalde zij haar Action Learning MBA bij Business School Nederland (BSN).

Dorianne heeft een missie: ‘Leiders en teams laten groeien en floreren in (persoonlijk) leiderschapsgedrag’. Op dit moment is ze bezig met het vermarkten van haar kaartspel ‘LeiderschapInDialoog’, dat ze ontwikkelde vanuit haar dissertationonderzoek. Daarnaast is ze volop bezig met het ontwikkelen van een Online Leergang LeiderschapInDialoog. Deze leergang wil ze graag ‘blended’ inzetten met in de toekomst live masterclasses, intervisie momenten en online en offline coaching. 

“De MBA heeft voor mij bijgedragen dat ik echt durf te gaan staan voor mezelf vanuit mijn gevoelsmissie; hier word ik blij van, hier ben ik goed in en dit is ook waar de wereld van organisaties om vraagt. Ik heb best veel meegemaakt tijdens mijn studie. Het zet je aan het denken over wat nu echt belangrijk is in het leven en over jezelf als mens in alle rollen die je hebt. Leiderschap en teamontwikkeling, werken met en voor (leidinggevende) professionals in het vrije beroep, dat kwam in mijn studie en mijn werk steeds als referentie terug. Daar ligt blijkbaar mijn kracht. Deze route ga ik volgen.”

Tijdens de online informatieavond vertelt Dorianne graag meer over haar MBA-reis, zodat je een beter beeld krijgt van de MBA-opleiding.

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This