Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens onze informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de (online) bijeenkomst deelt BSN Alumnus Roeland van Laer zijn MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Eerstvolgende online bijeenkomst is op
– Donderdag 15 april ONLINE!

Online programma
19.00 uur. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student.
20.30 uur. We sluiten af met een informele online borrel. Er is dan ook nog de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen in online break-out rooms.

Deze (online) bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Data Informatiebijeenkomst 2021
Dinsdag 18 mei
Donderdag 17 juni
Dinsdag 6 juli
Donderdag 9 september
Dinsdag 5 oktober
Donderdag 4 november
Dinsdag 7 december

Locatie
Online

Roeland van LaerRoeland van Laer (1966) heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring opgedaan in het HRM-vak. Roeland behaalde zijn MBA bij Business School Nederland. Hij schreef zijn Dissertation met de titel ‘Working apart together in een flexibele arbeidsmarkt’ en legde hiermee de basis voor zijn boek ‘het einde van HRM’. Hij is met Alliander in 2018 genomineerd voor de Werf& Award in de categorieën Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie en won met Alliander in 2020 de Werf& Award-publieksprijs in de categorie Recruitment.

Hij heeft vele jaren ervaring bij corporates en vervulde diverse HR- en managementposities bij USG, Antonius Ziekenhuis, ING, Tata Steel en Alliander. Op dit moment is Roeland partner bij onafhankelijk adviesbureau Labor Redimo, waar hij organisaties helpt met het ontwerpen en implementeren van innovatieve HR-strategieën en -oplossingen.

De laatste jaren van zijn HR-carrière heeft hij gewijd aan het optimaliseren van zijn model om HRM radicaal te verbeteren. Roelands missie is om HR-professionals wakker te schudden en hen fundamenteel anders te laten kijken naar hun rol.

“Een MBA doe je nooit alleen met jouw studiegenoten maar ook met ‘huisgenoten’.” Roeland vertelt er op 15 april meer over. ​

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This