Selecteer een pagina

MBA belevingssessies

Action Learning | Strategisch, Marketing en Internationaal Management

Ben je geïnteresseerd in de MBA? Wil je echt beleven wat het betekent om een MBA bij Business School Nederland te doen? Ervaar het tijdens onze belevingssessies!

Belevingssessie Action Learning

Docent: Guus Goris MBA

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over wat Action Learning precies inhoudt. Een zoekactie via Google levert genoeg informatie op, maar wat betekent dit in de praktijk? Hoe past Business School Nederland dit toe in haar MBA-opleidingen?
Vaak wordt gedacht dat Action Learning over praktijkgericht leren gaat. Echter, Action Learning gaat verder dan dat. Action Learning is een proces waarbij een kleine groep deelnemers leert en werkt aan echte problemen, acties onderneemt en individuen, teams en organisaties ontwikkelt. Het helpt organisaties bij het ontwikkelen van creatieve, flexibele en succesvolle strategieën om problemen aan te pakken en op te lossen. Tijdens deze interactieve belevingssessie word je in vogelvlucht meegenomen in dit proces. Je ervaart en beleeft de kracht van Action Learning en de impact hiervan op jouw manier van denken en handelen. En omdat we echte ‘problemen’ van de deelnemers gaan behandelen krijg je daarnaast direct een beeld wat de impact van deze leermethode op jouw organisatie zou kunnen zijn.

“Ik had van te voren niet verwacht dat ik van deze sessie al zoveel zou leren over Action Learning. Alleen deze sessie heeft mij al nieuwe inzichten gegeven!”
 

“Het was een inspirerende sessie. Heel fijn was de veilige sfeer die gecreëerd werd, waardoor je oprecht en met een open blik aan een probleem kunt werken.”
 

“Heel verfrissend om te leren om vragen te stellen, waar niet jouw eigen mening stiekem nog in doorsijpelt. Dat is lastiger dan het lijkt!”

Belevingssessie Strategisch, Marketing en Internationaal Management

Docent: drs. Paul Turken

Tijdens deze belevingssessie worden Strategisch, Marketing en Internationaal Management (onderwerpen uit één van de hoofdvakken van onze MBA-opleidingen) volgens de Action Learning methode behandeld. Om de beleving zo realistisch mogelijk te maken kun je bij jouw aanmelding vragen indienen die te maken hebben met jouw eigen praktijksituatie. Tijdens de belevingssessie worden er drie van de ingediende vragen behandeld. Je krijgt meteen nieuwe inzichten, ervaart het niveau van onze MBA en beleeft onze manier van lesgeven. Met als belangrijkste resultaat: een real-time ervaring in wat onze MBA voor jou, jouw carrière en jouw organisatie kan betekenen.


Is deze beleving iets voor jou?
Voor de perfecte beleving raden we je aan om beide MBA belevingssessies te volgen. Op deze manier krijg je niet alleen een duidelijk beeld van onze MBA-opleidingen en hoe de leermethode Action Learning hierin wordt toegepast. Je proeft ook meteen sfeer bij Business School Nederland.

De belevingssessies worden in aanvulling op onze reguliere informatiebijeenkomsten gegeven. Tijdens de informatiebijeenkomsten kun je alle praktische vragen stellen over zaken als: toelaatbaarheid, studiebelasting, verschillende varianten van de MBA, inhoud van de vakken etc..

Guus Goris MBAGuus Goris MBA
Guus Goris heeft een achtergrond in de IT branche in allerlei commerciële en directiefuncties. Sinds 2002 verdiept Guus zich in coaching. Met name omdat Coaching de kunst van het stellen van die ene vraag is, die voor een veranderend inzicht zorgt. Guus is het bedrijf ‘Connected Action Learning’ gestart. ‘Connected Action Learning’ begeleidt teams binnen organisaties bij het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen voor actuele uitdagingen die in deze turbulente wereld spelen. Dit doen zij door het toepassen van de Action Learning methode. 
Lees verder

drs. Paul TurkenDrs. Paul Turken
Paul Turken werkte meer dan 20 jaar als marketing en managementconsultant, onder meer als lid van de Raad van Bestuur van FHV/BBDO in Nederland. Tegenwoordig is hij actief als senior consultant, commissaris en docent. Ook is hij betrokken als business analist bij het TV programma ‘De Rekenkamer’ en staat hij bekend om zijn scherpe analyses van maatschappij en bedrijfsleven. Vanaf de oprichting van Business School Nederland in 1988 is Paul als associate professor aan onze business school verbonden en doceert het vak Strategisch Marketing Management. 
Lees verder

paul turken video

Paul Turken in een uitzending van ‘Altijd Jong’ (RTL4).

 

 

 

Data

MBA belevingssessie Strategisch, Marketing en Internationaal Management:
– Dinsdag 19 november 2019

MBA belevingssessie Action Learning:
– Dinsdag 26 november 2019

Programma
Voor beide dagen ziet het programma er als volgt uit:

12.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en broodjes en introductie deelnemers
13.00 uur: Aanvang MBA belevingssessie
15.45 uur: Netwerkborrel

Investering
MBA belevingssessie Action Learning: EUR 130,-
MBA belevingssessie Strategisch, Marketing en Internationaal Management: EUR 130,-
Meld je aan voor beide sessies en betaal EUR 249,-

Wanneer je je inschrijft voor de Mini MBA of één van onze MBA-opleidingen, dan wordt het bedrag voor deelname aan de MBA belevingsessie(s) in mindering gebracht op de opleidingskosten.

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046

Share This