The art of Execution | Making Strategy Work in the 21st century (VOL)

Dr. Gerard Ekhart DBA

29 januari 2020 van 16.00 tot 19.30 uur

De tijd van het maken van langetermijnstrategieën van 3, 5 of zelfs 10 jaar ligt achter ons. De horizon van aandeelhouders, directie en management van organisaties lijkt steeds korter te worden. Nieuwe strategieën, digitale transformaties volgen elkaar in rap tempo op. Best begrijpelijk in de huidige tijd, maar wat is er voor nodig om dit allemaal ook uit te voeren? En op zo’n manier dat de organisatie ook continu waarde blijft creëren?

De kunst om nieuwe strategieën snel om te kunnen zetten in een werkbaar proces wordt hét grote onderscheidende vermogen van organisaties om te overleven in deze 21ste eeuw – The Art of Execution.

In deze interactieve themabijeenkomst neemt Gerard Ekhart je mee op een ‘magical history tour’ langs de belangrijkste ontwikkelingen sinds de 1e industriële revolutie onder het motto:

 
lessen uit het verleden bereiden ons voor op de toekomst.

Met veel praktijkvoorbeelden laat Gerard zien welke lessen er kunnen worden getrokken van organisaties die hebben gefaald en organisaties die succesvol zijn in de uitvoering van hun strategieën.

Aan het einde van de themabijeenkomst heb je:

  • een hoofd vol verhalen;
  • een tas vol tools;
  • een nog beter begrip van het belang van ‘Execution’ in de huidige turbulente en onvoorspelbare tijden.

Kosten
Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen EUR 60,-
Elke deelnemer mag 1 gratis introducee meenemen

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)

Dr. Gerard Ekhart (DBA)
Visionary, pragmatic leader, advisor, writer and keynote speaker with extensive experience across diverse sectors / industries in both national and international operations. Profit/Not for profit. Recognised for talent in strategy development and providing corporate vision.

Competences / skills
Boardroom advisor/Strategic Transformations Lead/Supply Chain Management/Transition & Change Management/Program & Project Leadership/National & Global Operations/New Business & Product Development/Strategic Partnerships.

Share This