Selecteer een pagina

Themabijeenkomsten

Thema's in vogelvlucht

Met de themabijeenkomsten volgen we trends, soms hypes, en nieuwe ontwikkelingen die het MBA programma aanvullen en die ook prima als “permanente educatie”-onderdelen gevolgd kunnen worden. Voor studenten een aanvulling op het MBA curriculum, voor alumni een invulling voor “leven lang leren”, voor andere geïnteresseerden een mooie laagdrempelige kennismaking met Business School Nederland. We beogen de thema’s jaarlijks met veel nieuwe topics aan te vullen, en staan uiteraard open voor waardevolle tips.

De evolutie van innovatie (VOL)

Erwin Jansen en Magda Filon

Het innovatief vermogen van je organisatie is de sleutel tot succes. Maar waarom is innovatie zo cruciaal, wat zijn de verschillende manieren om innovatie te organiseren en hoe maak je van innovatie een continu proces?

30 oktober 2019 van 16.00 tot 20.30 uur

Integraal Organiseren (VOL)

Herman van Kampen en Judith Botman

Coherence biedt een universele ordening waarmee organisaties integraal in beeld kunnen worden gebracht. Het geeft op natuurlijke wijze inzicht in de samenhang tussen alle aspecten van de organisatie

27 november 2019 van 17.00 tot 19.30 uur

China in perspectief

Rogier de Jong

Tijdens deze themabijeenkomst gaan we dieper in op de historische, economische en politieke achtergronden. Aan de hand  van aansprekende casuïstiek wordt naast een korte thematische introductie op interactieve en praktische wijze dieper ingegaan op deze onderwerpen.

18 december 2019 van 9.30 tot 16.30 uur

The art of Execution (VOL)

Dr. Gerard Ekhart (DBA)

De tijd van het maken van lange termijn strategieën van 3, 5 of zelfs 10 jaar ligt achter ons. De horizon van aandeelhouders, directie en management van organisaties lijkt steeds korter te worden. Nieuwe strategieën, digitale transformaties volgen elkaar in rap tempo op. Best begrijpelijk in de huidige tijd.

29 januari 2020 van 16.00 tot 19.30 uur

Share This