Selecteer een pagina

Themabijeenkomsten

Thema's in vogelvlucht

Met de themabijeenkomsten volgen we trends, soms hypes, en nieuwe ontwikkelingen die het MBA programma aanvullen en die ook prima als “permanente educatie”-onderdelen gevolgd kunnen worden. Voor studenten een aanvulling op het MBA curriculum, voor alumni een invulling voor “leven lang leren”, voor andere geïnteresseerden een mooie laagdrempelige kennismaking met Business School Nederland. We beogen de thema’s jaarlijks met veel nieuwe topics aan te vullen, en staan uiteraard open voor waardevolle tips.

Verdubbel je impact in twee uur

Genieke Hertoghs

Je wordt in twee uur tijd meegenomen in de wereld van het onderbewustzijn en hoe we structureel onhandig doen in onze manier van kijken én communiceren.

24 april 2019 van 16.00 tot 19.30 uur

Ethiek

Jan de Leeuw

Gaat over goed en kwaad in het menselijk handelen. Het is een bepaalde manier van naar de werkelijkheid kijken.

8 mei 2019 van 9.30 tot 16.30 uur

New Economy

Bartjan Pennink

In deze management themabijeenkomst gaan we vanuit een ander perspectief kijken naar bedrijfsmatige activiteiten, werk, winst en andere waarden.

9 mei 2019 van 17.00 tot 21.00 uur

De evolutie van innovatie

Erwin Jansen en Magda Filon

Het innovatief vermogen van je organisatie is de sleutel tot succes. Maar waarom is innovatie zo cruciaal, wat zijn de verschillende manieren om innovatie te organiseren en hoe maak je van innovatie een continu proces?

30 oktober 2019 van 17.00 tot 20.30 uur

Integraal Organiseren

Herman van Kampen en Judith Botman

Coherence biedt een universele ordening waarmee organisaties integraal in beeld kunnen worden gebracht. Het geeft op natuurlijke wijze inzicht in de samenhang tussen alle aspecten van de organisatie

27 november 2019 van 16.00 tot 19.30 uur

Share This