Fit for the Future Programma's

Fit for the Future: een holistische kijk op Strategisch Management

Vraagstukken over het bestaansrecht en toekomstige waardecreatie staan zowel in het (semi-)publieke domein als in de private sector steeds nadrukkelijker op de agenda van de top van organisaties. Voor (aankomende) leiders wordt het dus steeds belangrijker om bij te zijn in dit vakgebied. Voor ons aanleiding om in samenwerking met kerndocenten/ervaringsdeskundigen op het gebied van strategisch management een drietal Fit for the Future programma’s te ontwikkelen.

Incompany Fit for the Future

De incompany opleiding Fit for the Future behandelt een hedendaagse benadering en vaardigheden voor strategisch management, waarbij deelnemers onder begeleiding van een vast team kerndocenten met elkaar op reis gaan.
Lees meer

Post-MBA Fit for the Future

De post-MBA Fit for the Future is bedoeld voor leiders die zich in hun organisatie (gaan) bezighouden met strategische vraagstukken en actief willen bijdragen aan het versterken van de toekomstbestendigheid van hun organisatie.
Lees meer

Masterclass Fit for the Future

De Masterclass Fit for the Future is bedoeld voor bestuurders en toezichthouders. Die zijn zelf niet verantwoordelijk voor het uitstippelen van een toekomstbestendige koers, maar wel voor het toezicht daarop.
Lees meer

Share This