In deze tijden van Coronacrisis, houden we je graag op de hoogte van onze maatregelen rondom onze opleidingen. Wanneer er nieuwe informatie is, geven we je via deze pagina weer een update.

Foto: RIVMDe meest gestelde vragen over onze opleidingen in tijden van de Coronacrisis

De fysieke bijeenkomsten zijn tot en met 15 juni geannuleerd. Hiermee volgen wij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Tot die tijd ontvangen wij ook geen bezoek in het pand in Buren. Wat betekent dit precies voor jou? Met onze meest gestelde vragen proberen wij hier zo goed mogelijk antwoord op te geven. Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag dan via de chatbox op onze site. Of neem contact met ons op via info@bsn.eu of 0344-579030.

Gaan mijn bijeenkomsten die tot en met 15 juni staan gepland nog door?
Na 15 juni vinden een aantal bijeenkomsten weer fysiek plaats in Buren. Uiteraard met inachtneming van 1,5 meter afstand en de nodige hygiëne maatregelen. We informeren je persoonlijk of jouw bijeenkomst fysiek of online plaatsvindt.

En de bijeenkomsten die na 15 juni gepland zijn?
Na 15 juni vinden een aantal bijeenkomsten weer fysiek plaats in Buren. Uiteraard met inachtneming van 1,5 meter afstand en de nodige hygiëne maatregelen. We informeren je persoonlijk of jouw bijeenkomst fysiek of online plaatsvindt.

Hoe gaat het nu verder met subsetbijeenkomsten die we in deze periode hebben?
Een subsetbijeenkomst is goed online te organiseren samen met je subset en jullie Action Learning Coach. Handige tools voor videobellen en onlinemeetings zijn onder andere Whereby, Skype, Miro, Zoom en Microsoft Teams. Vanaf 15 juni zijn groepen studenten tot maximaal 3 personen welkom om in Buren af te spreken. Je kunt hiervoor een ruimte reserveren via telefoonnummer: 0344-579030.

Gaat mijn Viva Voce (verdediging) nu ook niet door?
We bieden de mogelijkheid om je Viva Voce online te doen via Skype of Zoom. Al meerdere studenten gingen je voor en hebben hun MBA-titel behaald. Vanaf 15 juni is het binnen een aantal voorwaarden mogelijk om ook weer fysiek in Buren af te studeren. Neem contact op met Arthur van Gemert om dit af te stemmen.

Ik wil graag kennis maken met Business School Nederland en de programma’s, hoe gaat dat nu?
Je kunt nog steeds persoonlijk met ons kennismaken maar dan op afstand. In groepsverband kan dat op:

  • Donderdag 25 juni Online informatiebijeenkomst – aanmelden
  • Dinsdag 11 juni Online Belevingssessie Action Learning – aanmelden
  • Dinsdag 16 juni Online Belevingssessie Strategie en Marketing – aanmelden

Wil je ook zelf beleven hoe een bijeenkomst eraan toe gaat bij Business School Nederland en wat Action Learning inhoudt? Dan kun je deelnemen aan onze MBA Belevingssessies. Sluit 11 juni aan bij de online sessie Action Learning en/of 16 juni bij de online sessie Strategie en Marketing. De eerst volgende online informatiebijeenkomst vindt plaats op 25 juni.

Ik heb vragen die ik liever 1-op-1 bespreek, Kan dat ook?
Ook een persoonlijk gesprek is mogelijk voor advies over onze opleidingen. Dit kan met onze programmavoorlichters Anita Moolhuizen en Linda Hoksbergen via telefoon (0344-579050). Het is ook mogelijk om een zoommeeting met hen in te plannen. Een andere optie is om je vragen te stellen via de chatbox op onze site.

Ik heb me ingeschreven voor de MBA / Leergang Management en Leiderschap in september, gaan de fysieke bijeenkomsten dan wel door?
We hebben geen glazen bol of alle bijeenkomsten dan weer fysiek kunnen plaatsvinden, maar de verwachting is dat er dan weer meer fysieke bijeenkomsten mogelijk zijn. Na 15 juni vinden er namelijk weer een aantal bijeenkomsten fysiek plaats in Buren. Uiteraard met inachtneming van 1,5 meter afstand en de nodige hygiëne maatregelen. We informeren je voorafgaand aan de start in september persoonlijk of jouw bijeenkomst fysiek of online plaatsvindt.

Ik wil me inschrijven voor een MBA opleiding / korte opleiding, maar ik vind de risico’s nu wel erg groot vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Wat is wijsheid?
We zien dat mensen in tijden van crisis de neiging hebben om grote beslissingen uit te stellen, omdat ze nog niet precies weten wat de toekomst gaat brengen. Echter is dat voor opleidingen bij onze business school zeker niet nodig. Wij leren jou juist hoe je adapteert in een wereld die steeds sneller verandert. Nu heeft het Coronavirus grote impact, en morgen kan het weer iets anders zijn. Wij leren onze studenten juist om leiderschap te tonen in dit soort snel veranderende situaties.

Lees meer over wat onze opleidingen voor jou kunnen betekenen in het:

Interview met Marcel van der Ham (Dean)

Interview met Action Learning Coach Guus Goris, Action Learning waarom juist nu?

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This