Selecteer een pagina

In deze tijden van Coronacrisis, houden we je graag op de hoogte van onze maatregelen rondom onze opleidingen. Wanneer er nieuwe informatie is, geven we je via deze pagina weer een update.

Foto: RIVMDe meest gestelde vragen over onze opleidingen in tijden van de Coronacrisis

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen van de overheid d.d. 13 oktober 2020 informeren we jullie graag over de gang van zaken binnen BSN.
Met onze meest gestelde vragen proberen wij hier zo goed mogelijk antwoord op te geven. Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag dan via de chatbox op onze site. Of neem contact met ons op via info@bsn.eu of 0344-579030.

Gaan mijn bijeenkomsten die staan gepland nog door?
Fysieke bijeenkomsten mogen nog steeds plaatsvinden bij ons in Buren. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand, de protocollen omtrent desinfectering handen, en onze maatregelen omtrent catering en schoonmaak. Daarnaast draag je een mondkapje in het pand als je beweegt van A naar B. Het mondkapje mag af als je zit. We verstrekken mondkapjes bij de receptie. Bij gezondheidsklachten vragen we je om thuis te blijven. We hanteren een maximum van 20 personen in een lokaal (richtlijn vanuit de overheid is maximaal 30). Tevens kunnen alle lessen online via een zoomlink in Classe gevolgd worden.

Mocht je bijeenkomst toch online plaatsvinden, dan informeren we je persoonlijk.

Hoe gaat het nu verder met subsetbijeenkomsten die we in deze periode hebben?
Een subsetbijeenkomst is goed online te organiseren samen met je subset en jullie Action Learning Coach. Handige tools voor videobellen en onlinemeetings zijn onder andere Whereby, Skype, Miro, Zoom en Microsoft Teams. Wij adviseren zoveel mogelijk online af te spreken, maar jullie zijn ook welkom in Buren.

Kan ik mijn Viva Voce (verdediging) nog in Buren doen?
Het is nog steeds mogelijk om je Viva Voce bij ons in Buren te doen. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je Viva Voce online te doen via Skype of Zoom. Al meerdere studenten gingen je voor en hebben hun MBA-titel behaald. Neem contact op met Arthur van Gemert om dit af te stemmen.

Ik wil graag kennis maken met Business School Nederland en de programma’s, hoe gaat dat nu?
Je kunt nog steeds persoonlijk met ons kennismaken maar dan op afstand. In groepsverband kan dat op:

  • Dinsdag 17 november Online informatiebijeenkomst – aanmelden
  • Dinsdag 27 oktober Online Belevingssessie Strategie & Marketing – aanmelden
  • Maandag 9 november Online Belevingssessie Action Learning – aanmelden

Ik heb vragen die ik liever 1-op-1 bespreek, Kan dat ook?
Ook een persoonlijk gesprek is mogelijk voor advies over onze opleidingen. Dit kan met onze programmavoorlichters Anita Moolhuizen en Linda Hoksbergen fysiek in Buren of via de telefoon (0344-579050). Het is ook mogelijk om een zoommeeting met hen in te plannen. Een andere optie is om je vragen te stellen via de chatbox op onze site.

Ik wil me inschrijven voor een MBA opleiding / korte opleiding, maar ik vind de risico’s nu wel erg groot vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Wat is wijsheid?
We zien dat mensen in tijden van crisis de neiging hebben om grote beslissingen uit te stellen, omdat ze nog niet precies weten wat de toekomst gaat brengen. Echter is dat voor opleidingen bij onze business school zeker niet nodig. Wij leren jou juist hoe je adapteert in een wereld die steeds sneller verandert. Nu heeft het Coronavirus grote impact, en morgen kan het weer iets anders zijn. Wij leren onze studenten juist om leiderschap te tonen in dit soort snel veranderende situaties.

Lees meer over wat onze opleidingen voor jou kunnen betekenen in het:

Interview met Marcel van der Ham (Dean)

Interview met Action Learning Coach Guus Goris, Action Learning waarom juist nu?

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This