In deze tijden van Coronacrisis, houden we je graag op de hoogte van onze maatregelen rondom onze opleidingen. Wanneer er nieuwe informatie is, geven we je via deze pagina weer een update.

(foto: RIVM)

De meest gestelde vragen over onze opleidingen in tijden van de Coronacrisis

Business School Nederland heeft besloten om de fysieke bijeenkomsten in ieder geval tot en met 28 april te annuleren. Hiermee volgen wij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Tot die tijd ontvangen wij ook geen bezoek in het pand in Buren. Wat betekent dit precies voor jou? Met onze meest gestelde vragen proberen wij hier zo goed mogelijk antwoord op te geven. Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag dan via de chatbox op onze site. Of neem contact met ons op via info@bsn.eu of 0344-579030.

Gaan mijn bijeenkomsten die tot en met 28 april staan gepland nog door?
Een groot gedeelte van de geplande bijeenkomsten gaan door. Maar dan online. Hoe dit er precies voor jou uitziet, laten we je persoonlijk weten. Als het voor jou van toepassing is, ben of word je via de e-mail op de hoogte gesteld. Mochten er lessen zijn waarbij het niet mogelijk is om ze (op korte termijn) online aan te bieden, dan schuiven we deze door naar een later tijdstip. Ook hierover word je geïnformeerd.

En de bijeenkomsten tussen 28 april en 1 juni?
Over de activiteiten en maatregelen na 28 april nemen we direct een besluit na de nieuwe informatie van de overheid.

Hoe gaat het nu verder met subsetbijeenkomsten die we in deze periode hebben?
Een subsetbijeenkomst is goed online te organiseren samen met je subset en jullie Action Learning Coach. Handige tools voor videobellen en onlinemeetings zijn onder andere Whereby, Skype, Miro, Zoom en Microsoft Teams.

Gaat mijn Viva Voce (verdediging) nu ook niet door?
We bieden de mogelijkheid om je Viva Voce via Skype of Zoom te laten verlopen. We hebben hier al ervaring mee en het is een goed medium om jouw eindopdracht te verdedigen

Ik wil graag kennis maken met Business School Nederland en de programma’s, hoe gaat dat nu?
Je kunt nog steeds persoonlijk met ons kennismaken maar dan op afstand. In groepsverband kan dat op:

  • 14 april Online Belevingssessie Action Learning – aanmelden
  • 21 april Online Informatiebijeenkomst – aanmelden

Wil je ook zelf beleven hoe een bijeenkomst eraan toe gaat bij Business School Nederland en wat Action Learning inhoudt? Dan kun je deelnemen aan onze MBA Belevingssessies. Sluit 14 april aan bij de online sessie Action Learning en maak kennis met docent/coach Guus Goris. De eerst volgende online informatiebijeenkomst vindt plaats op 21 april.

Ik heb vragen die ik liever 1-op-1 bespreek, Kan dat ook?
Ook een persoonlijk gesprek is mogelijk voor advies over onze opleidingen. Dit kan met onze programmavoorlichters Anita Moolhuizen en Linda Hoksbergen via telefoon (0344-579050). Het is ook mogelijk om een zoommeeting met hen in te plannen. Een andere optie is om je vragen te stellen via de chatbox op onze site.

Ik heb me ingeschreven voor de MBA / Leergang Management en Leiderschap in september, gaan de fysieke bijeenkomsten dan wel door?
We hebben geen glazen bol. Mochten tegen die tijd fysieke bijeenkomsten nog niet mogelijk zijn, dan is er ook een optie dat we de eerste maanden nog starten met online lessen. Wij spelen flexibel in op de situatie zoals die zich dan aandient.

Ik wil me inschrijven voor een MBA opleiding / korte opleiding, maar ik vind de risico’s nu wel erg groot vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Wat is wijsheid?
We zien dat mensen in tijden van crisis de neiging hebben om grote beslissingen uit te stellen, omdat ze nog niet precies weten wat de toekomst gaat brengen. Echter is dat voor opleidingen bij onze business school zeker niet nodig. Wij leren jou juist hoe je adapteert in een wereld die steeds sneller verandert. Nu heeft het Coronavirus grote impact, en morgen kan het weer iets anders zijn. Wij leren onze studenten juist om leiderschap te tonen in dit soort snel veranderende situaties.

Lees hier meer wat onze opleidingen voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This