Selecteer een pagina

Informatiebijeenkomst MBA in Fashion Management

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA, gericht op de fashionbranche, en wil je graag van nabij sfeer proeven en ervaren wat onze onderwijsmethode Action Learning kan en doet? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn namelijk opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding doet. Wij nodigen je hiertoe van harte uit.

De eerste MBA in Fashion Management & Lifestyle in Nederland
Business School Nederland (BSN) heeft een nieuwe MBA-opleiding Fashion Management.
Deze gaat in september 2019 van start. De opleiding duurt 24 tot 25 maanden en de trainingsdagen vinden eens per maand op vrijdag en zaterdag plaats.

Boost voor carrière
De MBA-opleiding Global Fashion Management is bestemd voor ambitieuze professionals, managers en ondernemers, die hun competenties willen vergroten op alle managementgebieden en hun leiderschapskwaliteiten willen vergroten en verdiepen om zodoende een voorsprong te krijgen binnen de fashionbranche in zowel binnen- als buitenland. Deze opleiding is tevens geschikt voor een hoger opgeleide die zich wil verdiepen in de managementkant van de fashionbranche.

De opleiding MBA Global Fashion Management geeft de inzichten en handvatten die nodig zijn om beleid op te stellen en te implementeren op het gebied van Duurzaamheid & Circulaire Fashion Businessmodellen, de Nieuwe Consument, Innovatief Ondernemen, Robotica & Next Generation Retail.

  • Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating en vrijstellingen.

Datum
Najaar 2019, datum wordt later bekend gemaakt.

Tijd
18.30 – 21.00 uur

Programma
18.30 uur: ontvangst met een broodje
19.00 uur: aanvang informatiebijeenkomst
21.00 uur: einde met koffie/borrel

Vanaf 18.30 uur kun je alvast het studiemateriaal inkijken.

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579044

Executive MBA

Merel van der Ham
Programmavoorlichting
E-mail: merel@bsn.eu
Tel: 0344-579044

Share This