“Ik wil dat studenten steeds met een goed gevoel bij ons de deur uitlopen en weer zin hebben om naar de volgende bijeenkomst te komen,” zegt Carola Franken. Zij is studiebegeleider bij de Leergang Management en Leiderschap en vertelt graag hoe de persoonlijke aandacht tot uiting komt bij onze business school.

Je bent geen nummer
“Wanneer je bij ons de Leergang Management en Leiderschap volgt merk je direct dat je geen nummer bent. Bij binnenkomst is er één vaste receptioniste die je welkom heet, je hebt een vaste studiebegeleider en als je vragen hebt worden deze meestal al op de dag zelf of een dag later beantwoord. Dat is de kracht van een relatief kleine organisatie waar de communicatielijnen kort zijn.”

Vertrouwde en veilige omgeving
“Als studiebegeleider vind ik het belangrijk dat de business school vertrouwd overkomt, als een soort van thuiskomen. Dat zorgt voor binding met studiegenoten, docenten, begeleiders en coaches. Het is namelijk heel belangrijk in onze opleiding dat je je veilig voelt om open te zijn in de groep zodat je ook daadwerkelijk aan jezelf kunt werken als leider. En dat je tevens in de groep het reilen en zeilen van je organisatie deelt.”

Persoonlijke aandacht
“Ook persoonlijke aandacht draagt bij aan een veilige omgeving. Ik ben een smeermiddel tussen docent, studenten en de business school. Aan het begin van de lesdag heb ik altijd persoonlijk contact met de studenten en de docent. Daarna open ik de lessen en introduceer ik de docent bij de groep. Ook lunch ik graag met ze mee om iedereen te leren kennen en op een laagdrempelige manier met ze in contact te komen. Meestal 3 kwartier voor het einde van de bijeenkomst zit ik er bij om de groepsdynamiek te observeren. Je voelt al snel als er iets aan de hand is. Als dat het geval is, ga ik meteen na de les het gesprek aan met de docent om te checken of hij/zij hetzelfde heeft geconstateerd en wat er eventueel aan te doen is. Zo stuur je direct op verandering aan. Het is vooral belangrijk dat studenten aangehaakt en geboeid blijven. Ook docenten geven op hun beurt persoonlijke aandacht aan studenten. Ze zijn sociaal en leven zich graag in jou en jouw organisatie in om optimaal met je mee te denken. Het is inspirerend als zij jou met hun kennis verder kunnen brengen.”

Lees meer over de Leergang Management en Leiderschap

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Merel van der Ham of Anita Moolhuizen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This