Selecteer een pagina

Masteropleidingen

Majors

Business School Nederland biedt jou de mogelijkheid om een specialistische Major aan jouw MBA-diploma toe te voegen. Het voltooien van een major garandeert dat je naast de generalistische MBA-opleiding een specialisatie hebt afgerond in een bepaald vakgebied of branche. Je voltooit de major door de masterclass te volgen, een extra opdracht te schrijven en jouw dissertation over het major-onderwerp te schrijven.

Masterclass Leiderschap van Verandering

Leer veranderen vanuit de geleefde werkelijkheid en voer veranderingen effectief door in je organisatie. Uit onderzoek is bekend dat 70% van de geplande veranderingen in organisaties mislukt.
Lees verder

Masterclass Managen van een Crisis

Tijdens een crisis beseffen de Management Teams dat zij beperkt getraind en voorbereid zijn op een crisis. Dit is een chaotische situatie die iedereen wil voorkomen. Echter het managen van een crisis is iets totaal anders dan het managen van de dagelijkse werkzaamheden.
Lees verder

Masterclass in Water Management

This programme focuses in-depth on the provision and management of portable drinking water, and water management in order to supply and sustain food crops.
Lees verder

Masterclass in Food Security

This Masterclass investigates the current food ecosystem and the challenges it’s facing due to the changing supply and demand dynamics.
Lees verder

Als deze centrale vroegtijdig zou moeten sluiten zou dat mijn organisatie minimaal 50.000 euro per week gekost hebben – een enorme kostenpost bleef door mijn ALP bespaard.

Remco Rutgers MBA

BSN Alumnus Fast Track MBA, LinkedIn-profiel

Share This