Terug naar actueel
Artikelen

Business School Netherlands en Innovatieversneller Rivierenland bundelen hun krachten voor een duurzame samenwerking

In artikelen door Business School Nederland

Business School Netherlands (BSN) en Innovatieversneller Rivierenland bereikten op 7 november een belangrijke mijlpaal; ze ondertekenden officieel een samenwerkingscontract. De feestelijke gebeurtenis vond plaats op de locatie van BSN in Buren en betekent het begin van een mooie duurzame samenwerking.

Innovatieweek

In november wordt de samenwerking tussen BSN en Innovatieversneller Rivierenland al tastbaar, tijdens de workshops die door Innovatieversnellers bij BSN in Buren worden verzorgd en tijdens de Innovatieweek. BSN draagt in overleg met Innovatieversneller Rivierenland thema’s en docenten aan voor de Innovatieweek, om deze week te verrijken met waardevolle kennis en inzichten. De Innovatieweek versnelt de ontwikkeling van burgercoöperaties, innovatieve MKB-bedrijven en familiebedrijven met producten, diensten of innovaties in ontwikkeling. Tijdens de Impact driedaagse nemen ze deel aan workshops om hun propositie en businessmodel te versterken en richten ze zich op het opstellen van een actieplan om de marktvraag voor hun innovatie te bewijzen. Ook worden Thematafels georganiseerd om ondernemers in contact te brengen met relevante belanghebbenden binnen hun vakgebied.

Korte gezamenlijke programma’s met focus op duurzaamheid

Daarnaast gaan BSN en Innovatieversneller Rivierenland gezamenlijk korte programma’s neerzetten op gebied van leiderschap en ondernemerschap, waarbij duurzaamheid in bedrijven centraal staat.

De samenwerking tussen Business School Netherlands en Innovatieversneller Rivierenland belooft een waardevol impuls te geven aan duurzame innovatie, leiderschapsontwikkeling en economische groei in de regio Rivierenland. Samen creëren ze een veerkrachtige toekomst voor de lokale gemeenschap en bedrijven.

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

13 − 3 =