Selecteer een pagina

De Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) heeft in haar Board of Commissioners vergadering van november 2018 volledige accreditatie toegekend aan de International Executive DBA en de Online Executive DBA programma’s van Business School Nederland. Onze MBA opleidingen zijn al sinds 2014 door ACBSP geaccrediteerd.

ACBSP accreditatie is een bevestiging en een bewijs dat het onderwijs en de leerprocessen in de MBA programma’s en nu ook de DBA programma’s van Business School Nederland aan de hoge onderwijsstandaarden voldoen die door ACBSP worden gesteld. De accreditaties gelden voor een periode van telkens 10 jaar.

“Business School Netherlands has shown a commitment to teaching excellence and to the process of quality improvement by participating in the accreditation process,” said ACBSP Chief Accreditation Officer Dr. Steve Parscale, who will present the Certificate of Accreditation at ACBSP Conference 2019 in Houston, Texas, on June 23. “This accreditation is evidence that BSN is committed to providing the highest quality business education for their students.”

“Dit is een fraaie mijlpaal, nog net door ons ontvangen in ons 30-jarige jubileumjaar. Er is door mijn collega’s, door docenten en door promotoren de afgelopen jaren veel werk verzet om deze programma’s uit te ontwikkelen en op een hoog kwalitatief niveau te krijgen en te houden, opdat ze deze vooraanstaande accreditatie verdienen”, aldus Marcel van der Ham, dean van BSN en non-academic director van de beide DBA programma’s.

Lees meer over onze accreditaties en rankings

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This