Action Learning Foundation Course

De Action Learning Foundation Course stelt je in de gelegenheid om in slechts twee dagen uitgebreid kennis te maken met Action Learning – volgens de methode van de WIAL. Daarnaast biedt de course een opstap om zelf Certified Action Learning Coach (CALC) te worden.

Wil je meer weten over Action Learning, de basisprincipes doorgronden of overweeg je CALC te worden? Dan is deze intensieve tweedaagse Action Learning Foundation Course de juiste start. Het programma duikt gedetailleerd in de basisprincipes en -aspecten van Action Learning.

 

Deelnemers krijgen uitleg en inzicht in waarom Action Learning echte resultaten oplevert. Verder ervaren de methodiek van Action Learning aan den lijve; zowel als deelnemer aan een Action Learning-sessie evenals in de hoedanigheid als coach.

Leerdoelen

  • De juiste vragen op de juiste wijze stellen, passend bij elke fase van teamontwikkeling en probleemoplossing;Leren omgaan met disfunctioneel teamgedrag;
  • Leren het Action Learning-proces succesvol in een organisatie implementeren;
  • Leren een Action Learning-proces in een organisatie ‘verkopen’ en managen.

Trainers
De trainers die Business School Nederland (BSN) voor deze compacte training inzet, zijn zeer ervaren. Alle trainers beschikken over meer dan tien jaar ervaring als trainer, zijn werkzaam voor teamleiders, leidinggevenden en managers.

Deze soft skill/Managementvaardigheid levert u 14 PE punten op.

Dit programma is onder andere voor:

 

  • Toekomstige Action Learning coaches;
  • Managers en coaches die Action Learning in hun bedrijf willen gebruiken.

Data
20 en 21 november 2017

Tijd
09:30 – 17:00 uur

Studieduur
Twee dagen

Studiekosten
De kosten van het programma bedragen EUR 1.300,- per persoon, inclusief arrangementskosten.
Belangstellenden die een vrijstelling voor dag twee hebben betalen EUR 950,-.
Alumni en studenten betalen voor het programma EUR 700,- per persoon, inclusief arrangementskosten. Zij die vrijstelling hebben voor dag 2 betalen EUR 350,-.

Vrijstelling
Studenten en alumni van BSN die in het verleden het Action Learning Literatuur Onderzoek (ALLO) hebben gedaan krijgen een vrijstelling voor dag 2.

Locatie
Business School Nederland (BSN), De Raadskamer, Herenstraat 25, 4116 BK Buren

Leaflet aanvragen

.

Share This