Action Learning Foundation Course

De Action Learning Foundation Course stelt je in de gelegenheid om in slechts twee dagen uitgebreid kennis te maken met Action Learning – volgens de methode van de WIAL. Daarnaast biedt de course een opstap om zelf Certified Action Learning Coach (CALC) te worden.

Wil je meer weten over Action Learning, de basisprincipes doorgronden of overweeg je CALC te worden? Dan is deze intensieve tweedaagse Action Learning Foundation Course de juiste start. Het programma duikt gedetailleerd in de basisprincipes en -aspecten van Action Learning. Deelnemers krijgen uitleg en inzicht in waarom Action Learning echte resultaten oplevert. Verder ervaren de methodiek van Action Learning aan den lijve; zowel als deelnemer aan een Action Learning-sessie evenals in de hoedanigheid als coach. Leerdoelen

  • De juiste vragen op de juiste wijze stellen, passend bij elke fase van teamontwikkeling en probleemoplossing;Leren omgaan met disfunctioneel teamgedrag;
  • Leren het Action Learning-proces succesvol in een organisatie implementeren;
  • Leren een Action Learning-proces in een organisatie ‘verkopen’ en managen.

Trainers De trainers die Business School Nederland (BSN) voor deze compacte training inzet, zijn zeer ervaren. Alle trainers beschikken over meer dan tien jaar ervaring als trainer, zijn werkzaam voor teamleiders, leidinggevenden en managers.

Dit programma is onder andere voor:

  • Toekomstige Action Learning coaches;
  • Managers en coaches die Action Learning in hun bedrijf willen gebruiken.

Data
14 en 15 februari 2019
12 en 13 september 2019

Tijd
09:30 – 17:00 uur

Studieduur
Twee dagen

Studiekosten
EUR  995,- (vrij van BTW, inclusief arrangementskosten)
EUR  750,- voor alumni (vrij van BTW, inclusief arrangementskosten)

Vrijstelling
Studenten en alumni van BSN die in het verleden het Action Learning Literatuur Onderzoek (ALLO) hebben gedaan krijgen een vrijstelling voor dag 2.

Locatie
Business School Nederland (BSN), De Raadskamer, Herenstraat 25, 4116 BK Buren

“Mijn MBA opleiding heb ik als een zeer inspirerende periode ervaren waarbij theorie en praktijk mooi op elkaar aansloten. Ik heb mijzelf goed leren kennen en heb een veel beter beeld gekregen van mensen om mij heen en processen binnen organisaties. Met als mooiste cadeautje een groep van 6 (studie) vrienden die nog regelmatig intensief contact heeft met elkaar. Een motivator om lifelong learning tot werkelijkheid te brengen.”

Peter van den Dool MBA

BSN Alumnus Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This