BSN Identity Seminar | It's All About You

met Stedman Graham, Joseph Oubelkas en Charles Ruffolo
Stedman Graham ”Identity Leadership” | Charles Ruffolo ”NetworKing with Identity” | Joseph Oubelkas ”Finding your true Identity” | Remko Harms zanger ”Identity” song

Op 22 juni 2017 zijn Stedman Graham (levenspartner van Oprah Winfrey), Charles Ruffolo (The NetworKing) en Joseph Oubelkas (400 Brieven van mijn moeder) gezamenlijk te gast bij Business School Nederland. Zij spreken over de verschillende invalshoeken, krachtbronnen, inspiratie/motivatie en veerkracht vanuit de kern van de eigen identiteit en de ontwikkeling hiervan.

Dit doen zij aan de hand van hun ruime ervaring in het bedrijfsleven, het spreken voor vele conferenties wereldwijd, het begeleiden van diverse persoonlijke coachingstrajecten en hetgeen zij zelf aan den lijve hebben meegemaakt en doorstaan. Hun presentaties zijn praktisch, ontroerend en zeer motiverend van karakter.

Veel mensen en organisaties zijn zo sterk gefocust op de behoefte van hun omgeving, klant of de acties van de concurrent, dat de omgeving, klant of concurrent steeds sterker het doen en laten van zo’n individu en/of organisatie bepaald. Voor je het weet is imago (wat de buitenwereld van je vindt) belangrijker dan identiteit (wie/wat je zelf bent of graag wilt zijn).

Het BSN Identity Seminar laat deelnemers zich weer bewust worden van de kracht van hun eigen (organisatie-) identiteit en laat hen de belangrijkste aspecten van deze identiteit terugvinden, namelijk: de drijfveren en dieperliggende kernwaarden. Dit zorgt ervoor dat een individu en/of organisatie trouw blijft aan zichzelf en vanuit die discipline een duidelijke positie naar klanten, concurrenten, stakeholders en de maatschappij inneemt.

Stedman, Charles en Joseph zijn na het seminar direct aanspreekbaar en signeren graag hun boeken of gaan gezamelijk op de foto met de deelnemers.

Het BSN Identity Seminar draagt niet alleen bij aan een onvergetelijke gebeurtenis, het voegt ook direct waarde toe aan de manier hoe je je carrière, je gezinsleven en (uiteindelijk) je gehele leven inricht op een manier dat jouw persoonlijke leven verrijkt voor jezelf, je directe omgeving en de maatschappij & samenleving.

 

Stedman GrahamStedman Graham is voorzitter en CEO van S. Graham & Associates, een management en marketing consulting firma in Chicago dat gespecialiseerd is in bedrijfs- en educatieve markten. Hij is ook oprichter van AAD (voorheen Athletes Against Drugs), een non-profitorganisatie die diensten verleent aan de jeugd en sinds de oprichting ervan in 1985 meer dan 1,5 miljoen dollar heeft ontvangen. Stedman’s missie is om mensen van “volgelingen” te transformeren naar “leiders” en de manier waarop ze denken en leren te veranderen.

Stedman Graham is auteur van diverse zelfhulp en zakelijke gerelateerde boeken, waaronder twee New York Times bestsellers, “You Can Make It Happen” – “A Nine-Step Plan for Success and Teens Can Make It Happen”. Zijn laatste release, “Identity -Your Passport to Success”, staat op de Bestseller-lijst van Wall Street Journal. Graham heeft een online cursus gelanceerd in samenwerking met de Universiteit van Phoenix, gebaseerd op het Nine Step Success Process®, dat de ontwikkeling van identiteitsleiderschap ondersteunt. Stedman is al meer dan 30 jaar levenspartner van Oprah Winfrey en naar eigen zeggen haar grootste steun en toeverlaat.

Joseph OubelkasJoseph Oubelkas, geboren en opgegroeid in het kleine dorpje Raamsdonkveer, in de provincie Brabant, is tot 2004 een succesvolle IT-ingenieur, wanneer zijn leven een bizarre wending krijgt. Hij was op zakenreis naar Marokko, waar hij, zonder bewijsmateriaal of onderzoek, tot tien jaar gevangenisstraf werd veroordeeld voor een daad die hij niet had gepleegd. Joseph heeft een zwaar en onrechtvaardig leven in verschillende gevangenissen beleefd en heeft daar een aantal bijzondere vriendschappen aan overgehouden.

Dit verhaal deelt hij in zijn boek, “400 brieven van mijn moeder”. Sinds de publicatie van het boek in 2011 geeft Joseph lezingen en presentaties voor openbare instellingen, scholen, universiteiten en bedrijven in én buiten Nederland. Hiermee heeft hij tienduizenden mensen geïnspireerd en gemotiveerd. Na deze bestseller is zijn tweede boek, “Health, Love, Freedom”, in 2014 uitgegeven, waarin hij de strijd omschrijft in een vrije, maar sceptische wereld.

Charles D.A. RuffoloCharles D.A. Ruffolo vestigde zich in Nederland, na zijn vertrek uit het Amerikaanse leger. Hij verrijkte het bedrijfsleven met zijn talent als professioneel netwerker. Hij creëerde The NetworKing B.V., een professionele netwerkorganisatie die business dichter bij elkaar brengt en helpt goede en zinvolle zakelijke relaties te koesteren. Ruffolo is een internationale spreker, trainer, moderator en oprichter van de NetworKing Academy en de Giving Back Foundation.

Hij schreef een bestseller over netwerken, Network “Your Way To Success”, Deze is zowel in het Engels en Chinees uitgebracht. Hij heeft het netwerkkaartspel genaamd “Ruffle Shuffle” gemaakt. Vorig jaar is zijn tweede boek ‘Your Wake Up Call’, uw persoonlijke gids voor inspiratie, motivatie en enthousiasme, in het Engels en Nederlands uitgegeven. Charles is 38 jaar getrouwd met Herma.

Maak met het BSN VIP Arrangement op donderdag 22 juni persoonlijk kennis met onze gasten Graham, Oubelkas en Ruffolo. Wandel met hen door het pittoreske Buren en schuif samen aan bij het exclusieve diner.

Het VIP Arrangement bestaat uit:

18.00 uur: ontvangst bij Business School Nederland door de directeur Marcel van der Ham in het Koninklijke Buren. Gezamenlijk welkom heten van de heren Stedman Graham, Joseph Oubelkas en Charles Ruffolo. Koffiedrinken met Burense lekkernij.
Stadswandeling door het Oranjestadje Buren langs het voormalige weeshuis, de molen “De Prins van Oranje”, de St. Lambertus Kerk en het museum “Buren & Oranje”, dat gevestigd is in het voormalige stadhuis van Buren. Aansluitend volgt een rondleiding door onze business school.
19.00 uur: gezamenlijk diner in de Raadszaal van Business School Nederland.
20.15 uur: vertrek naar Hotel van der Valk Tiel voor het seminar.
20.30 uur: start seminar in de Maaszaal. Deelnemers aan het VIP Arrangement nemen voorin de zaal plaats op speciaal gereserveerde plaatsen.
Mogelijkheid tot signeren boek en fotomoment met de sprekers op 53 meter hoogte in de Skybar Sixx.
23.00 uur: einde.

Kosten
De kosten voor dit BSN VIP Arrangement bedragen EUR 295,- (exclusief EUR 2,50 administratiekosten).

LET OP: er zijn slechts 50 VIP plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Locaties
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Hotel van der Valk
Laan van Westroyen 10
4003 AZ Tiel

AANMELDEN
U kunt zich eenvoudig online aanmelden via http://bsn.aticket.nl.

Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw aanmelding? Wij helpen u graag!
Bel naar Sandra Blankenstein 0344-579046 of mail naar info@bsn.eu

Beleef op donderdag 22 juni het Seminar en maak aansluitend kennis met onze gasten Graham, Oubelkas en Ruffolo tijdens de meet en greet in de Skybar Sixx.

Het Arrangement Seminar Tiel bestaat uit:

18.00 uur: ontvangst seminar-gasten
18.15 uur: opening Meerlandenbuffet; Zuid-Afrikaans, Chinees, Nederlands, Antilliaans op het Beursplein food court.
20.30 uur: aanvang seminar in de Maaszaal
22.15 uur: meet & greet, mogelijkheid tot signeren boek, netwerken én fotomoment met de sprekers op 53 meter hoogte in de Skybar Sixx
23.00 uur: einde

Kosten
De kosten voor het Arrangement Seminar Tiel bedragen EUR 124,50.

Locatie
Hotel van der Valk
Laan van Westroyen 10
4003 AZ Tiel

AANMELDEN
U kunt zich eenvoudig online aanmelden via http://bsn.aticket.nl.

Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw aanmelding? Wij helpen u graag!
Bel naar Sandra Blankenstein 0344-579046 of mail naar info@bsn.eu

Share This