Doctorate-opleidingen

Al bijna 20 jaar bieden wij DBA doctoraten programma’s aan. In deze promotietrajecten doet de student toegepast onderzoek in het management domein. Met als doel te komen tot nieuwe theorie en/of nieuwe bevindingen, van belang voor managers en bedrijven. 

De Amerikaanse Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) heeft in haar vergadering van de board of commissioners van november 2018 besloten de International Executive DBA en de Online Executive DBA van Business School Nederland te accrediteren. Beide programma’s waren al een aantal jaren candidaats geaccrediteerd en hebben nu sinds november 2018 de volledige accreditatiestatus.

DBA International Programme
Een blended learning programma met in totaal 3 lessen.

Online Executive DBA
Een geheel online te volgen programma met facultatief te volgen les- en instructieweken

Post-MBA Fit for the Future
De post-MBA Fit for the Future is bedoeld voor leiders die zich in hun organisatie (gaan) bezighouden met strategische vraagstukken en actief willen bijdragen aan het versterken van de toekomstbestendigheid van hun organisatie.

Incompany Fit for the Future
De incompany opleiding Fit for the Future behandelt een hedendaagse benadering en vaardigheden voor strategisch management, waarbij deelnemers onder begeleiding van een vast team kerndocenten met elkaar op reis gaan.

“Nadat ik mijn MBA afgerond had, dacht ik dat ik voldoende kennis in huis had om een succesvol manager te zijn. Toen ik hoorde over het DBA-programma, ging er een hele nieuwe wereld voor me open. De DBA leert me nóg meer dan ik dacht te kunnen leren: ik leer verder te kijken dan de alledaagse problemen waar organisaties mee te maken hebben, en daagt me uit om – in sommige gevallen verouderde – theorieën in twijfel te trekken, en ze te vernieuwen. Juist daarom is de DBA de perfecte keuze voor ambitieuze, nieuwsgierige managers die graag een concrete bijdrage aan de kennismaatschappij willen leveren. Mijn advies: doen! Help mee om een betere wereld met meer kennis te creëren!”

Rolando Alberto DBA

BSN Alumnus International DBA, LinkedIn-profiel

Share This