Evenementen

Korte bijeenkomsten van een middag of avond om nader kennis te maken met Business School Nederland. Tevens bieden wij korte inleidingen op belangrijke management thema’s zoals social media benutten, de nieuwe economie, internationaal zaken doen.

Informatiebijeenkomsten
Informatieve avonden waarin uitleg wordt gegeven over de opleidingen die BSN aanbiedt. Vooral aandacht voor de langere programma’s zoals de MBA, DBA en mini MBA.

MBA belevingssessie Action Learning én Strategisch MarketingGratis Action Learning Workshops
Wil jij écht begrijpen en voelen wat Action Learning is en of het bij jou past, dan moet je deze methode vooral ervaren en persoonlijk beleven. Precies om die reden biedt Business School Nederland (in aanvulling op de informatiebijeenkomsten) MBA sessies aan. Deze MBA sessies bestaan uit twee delen. Het eerste deel is een sessie over Action Learning. Tijdens deze sessie proef je aan Action Learning.

“De breedte van de MBA opleiding bij BSN helpt mij bij het houden van overzicht in deze complexe wereld. Het kunnen bepalen van een bedrijfsstrategie op basis van de buitenwereld, en het vertalen daarvan in functionele strategieën (HRM Strategie, IT strategie etc.) is iets wat ik vanuit mijn MBA heb meegenomen.”

Ronald Brouwer MBA

BSN Alumnus Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This