Executive Education

Naast master en doctorate opleidingen bieden wij kortdurende bijscholingsprogramma’s aan. Basisprogramma’s voor beginnende managers, maar ook kleine specialisaties voor reeds afgestudeerde MBA-ers om vorm te geven aan hun permanente educatie. Maar ook maatwerk bieden wij veelvuldig aan bedrijven en instellingen aan. 

Mini MBA
Voor beginnende leidinggevenden die belangstelling hebben in strategisch management van nu!

Online Mini MBA Sustainable Food Supply Chains
In samenwerking met Agribusiness Academy heeft BSN de Online Mini MBA Sustainable Food Supply Chains ontwikkeld.

Masterclasses
Branche-, vak- of competentie gerelateerde korte cursussen waarin de actualiteit en het realiseren van veranderingen centraal staat.

Action Learning Foundation Course
Basisprogramma om te leren het probleemoplossend vermogen van jezelf en collega’s te vergroten

Certificeringsprogramma Action Learning Coach
Verdieping op de Foundation course waarin veel aandacht voor de probleemhouder en hoe die positief te beïnvloeden.

SmartReading
Dit gaat verder dan snel leren lezen, de method die aangereikt wordt laat de deelnemer op een geheel andere wijze lezen in beelden. Verhoogd de leessnelheid dramatisch.

Upgrade je MBA-diploma
MBA alumni die regelmatig zich bijscholen en/of actief blijven met action learning en management literatuur kunnen een getuigschrift hiervoor ontvangen, het Q-plus en Q- gold certificaat.

Incompany
Onze Business School heeft dusdanig veel kennis en kunde in huis dat werkelijk elk management thema en –vaardigheid zelfstandig of in combinatie door ons tot een maatwerk programma kan worden aangeboden.

“De MBA-opleiding bij BSN heeft bijgedragen aan een sterke persoonlijke ontwikkeling in de vorm van anders leren denken en anders leren handelen. Zelden meer een schot vanuit de heup, maar gericht op zoek naar de kern van een bedrijfskundig probleem. De opleiding heeft mij gestimuleerd in het aanbrengen van focus en heeft mij tegelijkertijd duidelijk gemaakt dat strategische vraagstukken niet vragen om strategische oplossingen maar om het maken van strategische beslissingen.” Jaap Kalfsbeek MBA

BSN Alumnus Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This