Workshop Future fit

Maak je team toekomstbestendig!

Mensen die een persoonlijke ambitie hebben en hier bewust mee bezig zijn, blijken productiever te zijn. Ze maken betere keuzes voor de toekomst en verzamelen de juiste mensen om zich heen. Omdat een concrete ambitie een proces is, hebben wij een manier bedacht om dit te versnellen. Door te investeren in talenten en ambities van mensen, ontstaan er medewerkers, teams en organisaties die makkelijker in kunnen spelen op verandering.

Programma

Maak je team Future Fit!
Zet in op het talent, maak gebruik van CHI (Concrete Haalbare en Inspirerende ambitie).

BSN Future Fit met Steven de LiraMensen met een CHI ambitie blijken productiever te zijn. Ze maken betere keuzes voor de toekomst en verzamelen de juiste mensen om zich heen. Een (CHI) ambitie is een proces, net als verliefd worden. Dit proces kun je voorspellen en versnellen.

We maken ons heel druk over energiebesparing, duurzaamheid en andere maatschappelijk verantwoorde thema’s. Maar tegelijkertijd wordt het talent en de energie van mensen vaak niet optimaal benut. Dit heeft aantoonbaar geleid tot een stijging van het aantal burn-outs en depressiviteit, vooral bij jonge mensen. A waste of energy. Als je weet dat aandacht juist leidt tot persoonlijke groei, waarom spreken we deze energiebron dan niet aan?

Het aanspreken van deze energie, het talent en de ambitie is een proces. Wij kunnen jou helpen dit proces in jouw organisatie op gang te brengen. Wil je echt iets gaan doen dat mensen raakt? Volg dan deze workshop.

Belofte
Steven de Lira deelt op een inspirerende manier de volgende inzichten met je:

  • Hoe je met de 4 bouwstenen van de Future Fit leerversneller via social learning de persoonlijke ontwikkeling van jouw team of organisatie kunt versnellen.
  • Hoe je de reden(en) achterhaalt waarom mensen niet in beweging komen.
  • Hoe je de persoonlijke ambitie en talenten van medewerkers direct kunt koppelen aan de organisatiestrategie.
  • Hoe je kunt monitoren en meten of het proces goed verloopt.

Wat gaan we doen?
We doorlopen de vier stappen van de FutureFit leerversneller. Per stap vervul je opdrachten zodat je zelf het effect hiervan kunt ervaren.

video Future fit van steven de liar

Het programma:

  • Kennismaken met de vier bouwstenen van Future Fit o.l.v. Steven de Lira
  • Groepswerk om de kracht van de Future Fit leerversneller te ontdekken voor jou en jouw team.
  • Bijhouden van een werkboek tijdens de workshop.
  • Resultaat: aan het einde van de workshop heb je een concreet plan van aanpak om jouw teamleden in hun kracht te zetten.

Waarom gaan we dit doen?
Bedrijven zijn naarstig op zoek naar nieuw talent. Dat komt doordat het aanbod in talent kleiner is dan de vraag: er is simpelweg meer werk, maar evenveel talent als hiervoor het vinden en binden van goede mensen is een moeilijke opgave. Daarom is aandacht voor de ontwikkeling van mensen en organisaties belangrijker dan ooit.

Voor wie is deze workshop?
Voor iedereen die deze gratis bron van energie binnen hun organisatie wil benutten. Bijvoorbeeld: beïnvloeders, directeuren, managers, teamleiders, HRM’ers en alle anderen die mensen in hun kracht willen zetten.

Wat moet je hebben om deel te nemen?
De belangrijkste competentie is nieuwsgierigheid. Jouw attitude is het willen winnen, dus er echt voor willen gaan om het beste uit jezelf en de mensen om je heen te halen.

Spreker

Steven de Lira Spreker Future Fit bij Business School NederlandSteven de Lira
Steven de Lira van SIlkBricks (Curaçao, 1973) heeft een passie voor het versnellen en meetbaar maken van de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Persoonlijke ontwikkeling is volgens hem het continu herontdekken van wat jouw omgeving als waardevol ervaart en hoe jij daar een bijdrage aan kunt leveren op dusdanige manier dat dit jou energie geeft en je inspireert. Als we dit samen doen vanuit een duurzame gedachte, dan creëren we stap voor stap Future Fit organisaties en een Future Fit samenleving.

Steven gelooft dat deze persoonlijke ontwikkeling een sociaal proces is, dat we met technologie kunnen versnellen en betaalbaar kunnen maken voor iedereen die het wil. Als ingenieur, sportman en ondernemer heeft Steven ontdekt dat organisaties nu geen methoden hebben om de risico’s met betrekking tot het gebrek aan persoonlijke ontwikkeling te managen. Gefascineerd door wat hij ontdekte, is hij gaan onderzoeken of het mogelijk was persoonlijke ontwikkeling van grote groepen mensen te versnellen. Dit onderzoek, in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven, Universiteit Utrecht en Hogeschool Leiden, heeft geleid tot de Future Fit leerversneller. Via social learning zorgt zijn leerversneller ervoor dat mensen leren hoe ze productiever en gelukkiger kunnen leven, studeren en werken. Hij is trots op het feit dat zijn methode breed inzetbaar is, van het basisonderwijs op Curaçao tot grote multinationals. Mensen van jong tot oud worden geraakt en komen sneller in beweging.

Praktische informatie

Datum
17 april 2018

Tijd
12.30 uur: ontvangst met koffie/thee en belegde broodjes
13.00 uur: aanvang
17.00 uur: einde

Prijs
EUR 249,- (vrij van BTW en inclusief arrangementskosten).
EUR 199,- (vrij van BTW en inclusief arrangementskosten) voor BSN alumni en studenten.

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

SANDRA BLANKENSTEIN

SANDRA BLANKENSTEIN

Programma voorlichting

Tel: 0344-579046

Workshop Future Fit

aanmelden

Share This