Zoeken
Persoonlijk
Geaccrediteerd
Hoge ROI
Action Learning
Sterk netwerk
Internationaal
Terug naar Incompany

Incompany

BSN for Business

Tot in de kern uitzoeken waar de verbeterslag ligt in je business en deze duurzaam aanpakken? Start dan het Action Learning for Business Traject. 

Locatie
Buren
Taal
Nederlands,Engels
Startdatum
In overleg
Deadline aanmelding
In overleg
Duur opleiding
In overleg
Aantal deelnemers
N.v.t.
01
Beschrijving

Haal het beste uit je team met een duurzame aanpak

Iedere business heeft uitdagingen en er is altijd ruimte voor verbetering. Zeker in deze snel veranderende wereld. Dat vraagt om een duurzame aanpak waarmee jouw mensen en organisatie zich een leven lang blijven ontwikkelen. Dat kan als je je er bewust van bent dat je allemaal onderdeel uitmaakt van het systeem en je door samenwerking daadwerkelijk tot verandering komt. Hiervoor heb je meer nodig dan een training op kennis en vaardigheden. Door Action Learning wordt er een directe relatie gelegd met het verander- en implementatietraject van jouw organisatie.

In dit Action Learning for Business Traject ga je daar mee aan de slag! Je werkt hier gezamenlijk met je team aan een specifieke uitdaging in de organisatie, die je duurzaam met elkaar oplost. Een krachtig hulpmiddel dat bij de uitdagingen gaat helpen, is onze Action Learning methodiek, waarbij je tot in de kern uitzoekt waar de verbeterslag ligt om tot juiste oplossingen te komen. We borgen hiermee zowel het verloop van het traject als de duurzame ontwikkeling van jouw mensen en organisatie. Dit draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat.

02
Programma

Veranderen doe je samen, ga voor een duurzame aanpak

Hoe het definitieve programma er uitziet, hangt af van de individuele behoefte, het niveau en de organisatiedoelstellingen.

Voorbeelden van specifieke onderwerpen die voor jouw organisatie van toepassing kunnen zijn:

 • Executive & Management; Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) & Environmental Social en Governance (ESG) in relatie tot leiderschap, cultuur en gedrag.
 • Commercieel: een merk gedreven organisaties aansturen van de identiteit
 • HR: hoe word je een lerende organisatie (strategisch en tactisch)?
 • HR: strategische personeelsplanning, arbeidsmarktcommunicatie en werkgeluk (strategisch en tactisch).
 • HR: borgen & ontwikkelen van verantwoordelijk gedrag en eigenaarschap.
 • Managementontwikkeling richting bedrijfskunde, de soft- & hardskills.
 • Changemanagement: veranderen, maar hoe?
 • Leiderschap, van commissaris tot collega.
 • De flexibele organisatie: hoe gaan we om met de huidige tijdsgeest?
 • Vertrouwen en veiligheid als basis voor succesvolle en innovatieve organisaties.
 • Probleemoplossend werken, Action Learning.

Hoe gaan we te werk?

Inventariseren

Allereerst starten we met een uitgebreide inventarisatie van de uitdaging en de kennismaking met de organisatie(behoefte).

Kennis maken met de betrokkenen en de expert

Vanuit de inventarisatie gaan we aan de slag om je organisatie te leren kennen. Dit doen we in de vorm van een strategische en praktische Action Learning sessie. Dit is de aftrap van het traject en ook onderdeel voor het samenstellen van een gefundeerd programma op basis van daadwerkelijke behoeften. Onder begeleiding van een Action Learning coach halen we samen met jouw team de uitdagingen naar boven. Je leert elkaar de juiste open en verdiepende vragen te stellen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat je echt naar elkaar leert luisteren, anders kijkt, kritisch evalueert en de alternatieven afweegt. Samen komt je team tot de kern van de uitdaging. De Action Learning methode leert je hoe je weloverwogen beslissingen neemt en tot actie overgaat. Het levert direct rendement op voor jouw organisatie door nieuwe inzichten en innovatieve, actiegerichte strategische oplossingen. Maar daar stopt het niet! Jouw team gaat ook aan de slag met de gevonden oplossing door deze te implementeren. Ons maatwerkprogramma, vanuit Action Learning, zorgt ervoor dat jouw organisatie niet alleen in beweging komt, maar ook in beweging blijft. Dit noemen wij ‘Action Learning voor duurzaam veranderen’.

Programma samenstellen

Met de uitkomst en organisatiebehoefte, stellen we een programma samen.

03
Voor wie

Speciaal voor bedrijven

Bedrijven die hun eigen consultant willen zijn, de uitdaging tot de kern onderzoeken en vervolgens de oplossing gaan implementeren.

04
Kosten

Op basis van de wensen wordt een offerte gemaakt.

Daarom Incompany

Duurzaam leren ontwikkelen met maximale impact

Duurzaam ontwikkelen met een blijvend effect in de totale organisatie. Dat is de insteek van onze incompany trajecten. Al jouw teams, zowel managers, leidinggevenden als experts zijn voor jouw organisatie de belangrijkste schakel om veranderingen in gang te zetten.

We selecteren hierbij de juiste methodiek, kennis én vaardigheden, zodat jouw organisatie zich duurzaam leert ontwikkelen en zo het verschil maakt. Dit doen we met ons incompany team bestaande uit experts, zoals consultants en onze alumni op diverse posities binnen het bedrijfsleven, docenten en coaches.

Sem de Vries | Manager Business Development & Relations bij Business School Nederland

Persoonlijk advies

Ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van de uitdagingen in jouw organisatie en wil je meer verdieping over hoe je kunt doen? Of ben je verantwoordelijk voor het floreren van je team door je mensen met bedrijfskundige en leiderschapsvaardigheden uit te rusten, om zo de organisatie toekomstbestendig verder te helpen?

Neem dan contact op met Sem de Vries, Manager Business Development & Relations, via 0344-579044 of sdevries@bsn.eu.

Terug naar boven