Zoeken
Persoonlijk
Geaccrediteerd
Hoge ROI
Action Learning
Sterk netwerk
Internationaal
Terug naar Incompany

Incompany

BSN for Business

Boost in korte tijd jouw team in hun bedrijfskundige kennis en leiderschap, met een duurzame aanpak! Niet alleen jouw team groeit, maar ook je business blijft zich duurzaam ontwikkelen.

Locatie
Buren
Taal
Nederlands,Engels
Startdatum
In overleg
Deadline aanmelding
In overleg
Duur opleiding
In overleg
Aantal deelnemers
Minimaal 5
01
Beschrijving

Haal het beste uit je team met een duurzame aanpak

Als bedrijf wil je impactvolle leiders die jouw organisatie een stap verder brengen. Zeker in deze snel veranderende wereld, dit vraagt om een andere (strategische) aanpak en mindset, maar hoe doe je dat? Jouw team gaat dit leren in deze Action Learning Mini MBA for Business. Dit leertraject gaat verder dan een training op kennis en vaardigheden. Jouw mensen gaan niet alleen hun kennis en persoonlijke leiderschapsvaardigheden boosten, maar ook werken aan een uitdaging in de organisatie, die ze met elkaar oplossen. Een krachtig hulpmiddel dat bij de uitdaging gaat helpen, is onze Action Learning methodiek. Het draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat.

02
Programma

Groeien doe je samen, ga voor een duurzame aanpak

Jullie programma ziet er als volgt uit:Management- en leiderschapsvaardigheden

 • Teambuilding & conflicthantering
 • Besluitvorming & creativiteit
 • Luisteren, feedback geven en doelen stellen
 • Leiderschap
 • Onderhandelen
 • Presenteren

Management en bedrijfskunde kenniscomponenten

 • Strategisch Management
 • Financieel Management
 • Marketing Management
 • Verander Management
 • Operations Management
 • Innovatie Management
 • Human Resource Management
 • Juridische aspecten van Management
 • Sales Management
 • CSRD & ESG Management

Action Learning

 • Action Learning Fundamentals – leren werken met Action Learning
 • Action Learning Project – uitdaging oplossen d.m.v. Action Learning/Coaching

Wat is Action Learning in de Mini MBA for Business?

In deze Mini MBA werken jouw mensen uit je team niet alleen aan hun inhoudelijke bedrijfskundige kennis, management- en leiderschapsvaardigheden, maar gaan ze ook aan de slag met een uitdaging in de organisatie, het zogenoemde Action Learning Project. Samen gaan ze de uitdaging daadwerkelijk oplossen en vervolgens implementeren. De opgedane kennis en vaardigheden worden hiermee direct getoetst in de praktijk. Action Learning is het krachtige hulpmiddel dat bij de uitdaging wordt ingezet. Jouw team krijgt hiervoor speciaal Action Learning Fundamentals om deze werkwijze en aanpak onder de knie te krijgen en om ermee te kunnen werken. Onder begeleiding van een Action Learning coach haalt het team samen de echte problemen en uitdagingen naar boven. Je leert elkaar de juiste open en verdiepende vragen te stellen. Deze manier van leren zorgt ervoor dat je mensen in het team echt naar elkaar leren luisteren, anders kijken, kritisch evalueren en de alternatieven afwegen. Samen komen ze tot de kern van de uitdaging. De Action Learning leermethode leert ze hoe ze weloverwogen beslissingen nemen en tot actie overgaan. Het levert direct rendement op voor jouw organisatie door nieuwe inzichten en innovatieve, actiegerichte strategische oplossingen. Maar daar stopt het niet! Action Learning gaat ervan uit dat er daadwerkelijk sprake is van ‘leren’ als je team ook daadwerkelijk de gevonden oplossing implementeert. Onze unieke combinatie van deze Mini MBA met Action Learning zorgt ervoor dat jouw organisatie niet alleen in beweging komt, maar ook in beweging blijft. Dit noemen wij ‘Action Learning voor duurzaam veranderen’.

03
Voor wie

Speciaal voor organisaties

Voor organisaties die hun team willen laten groeien door hun mensen met bedrijfskundige en leiderschapsvaardigheden uit te rusten, om zo de organisatie toekomstbestendig verder te helpen.

04
Kosten

Op basis van de wensen wordt een offerte op maat gemaakt.

Daarom Incompany

Duurzaam leren ontwikkelen met maximale impact

Duurzaam ontwikkelen met een blijvend effect in de totale organisatie. Dat is de insteek van onze incompany trajecten. Al jouw teams, zowel managers, leidinggevenden als experts zijn voor jouw organisatie de belangrijkste schakel om veranderingen in gang te zetten.

We selecteren hierbij de juiste methodiek, kennis én vaardigheden, zodat jouw organisatie zich duurzaam leert ontwikkelen en zo het verschil maakt. Dit doen we met ons incompany team bestaande uit experts, zoals consultants en onze alumni op diverse posities binnen het bedrijfsleven, docenten en coaches.

Sem de Vries | Manager Business Development & Relations bij Business School Nederland

Persoonlijk advies

Ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van de uitdagingen in jouw organisatie en wil je meer verdieping over hoe je kunt doen? Of ben je verantwoordelijk voor het floreren van je team door je mensen met bedrijfskundige en leiderschapsvaardigheden uit te rusten, om zo de organisatie toekomstbestendig verder te helpen?

Neem dan contact op met Sem de Vries, Manager Business Development & Relations, via 0344-579044 of sdevries@bsn.eu.

Terug naar boven