Zoeken
Terug naar Incompany

Incompany

Executive Management Development Programme

Met dit programma staat jouw team binnen een half jaar zelfverzekerd in de leiderschapsschoenen. Dé deeltijdopleiding is voor die in korte tijd een stevig bedrijfskundig fundament willen leggen.

Beschrijving

Programma

Voor wie

Kosten

Opleidersscore
(89 reviews)
Bron: Springest
9.2
Innovatief en actueel
Ethisch en verantwoord
Erkende kwaliteit
Wereldwijd netwerk
Persoonlijk
Beschrijving

Leg een stevig bedrijfskundig fundament

Als organisatie wil je dat je senior managers een volgende stap zetten in hun carrière en doorgroeien naar een executive managementfunctie. Er wordt voor hen gezocht naar een geschikte managementopleiding waarmee zij in korte tijd een stevig bedrijfskundig fundament leggen en hun leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen.

Ook vraagt de snel veranderende wereld om een andere aanpak om toekomstbestendig te blijven als organisatie, maar hoe? In dit Incompany Executive Management Development Programme krijgt je team inzicht in de koers van de organisatie en handvatten voor het realiseren van (innovatieve) veranderingen. De senior manager leren hierbij kritisch te kijken naar hun eigen rol en hoe ze het beste uit zichzelf én het team halen. Binnen een half jaar staan zij zelfverzekerd in hun leiderschapsschoenen als executive.

Wat levert het Incompany Executive Management Development Programme op?

Na deze opleiding heb je een team die:

 • een stevig fundament op het gebied van bedrijfskunde heeft;
 • de eigen leiderschapsrol weet in te zetten om mensen te betrekken en mee te krijgen;
 • mensen in hun kracht zet;
 • een betere gesprekspartner op hoger managementniveau is;
 • zorgt voor waardecreatie binnen de organisatie.

Waarom kies je voor ons Incompany Executive Management Development Programme?

 • Nederlandstalige bijeenkomsten in de eigen organisatie
 • Direct vraagstukken uit de eigen organisatie
 • Meteen jouw eigen praktijk beter leren kennen
 • Leren van experts die in de praktijk staan
 • Persoonlijke benadering; samen leren in een kleine groep
 • Na afronding de mogelijkheid om door te stromen naar onze MBA; het certificaat dat je medewerkers hiervoor ontvangen blijft 5 jaar geldig
Programma

Leer met je team verantwoordelijkheid en succes te combineren

Het Incompany Executive Management Development Programme duurt regulier 6 maanden, verspreid over 35 dagdelen. De organisatie heeft de mogelijkheid om het tijdsbestek van het Incompany Programma op maat af te stemmen.

De senior managers werken aan hun eigen persoonlijk ontwikkelplan op basis van hun huidige leiderschapsvaardigheden en competenties. Hierbij krijgen ze Managementvaardigheden die van groot belang zijn bij het succesvol aansturen van een team en verandertraject. Daarnaast worden ze ingeleid in management hoofdvakken. Zo ontwikkelen zij een stevig bedrijfskundig fundament als executive. De leergang eindigt met een uitgebreide analyse van de eigen organisatie. Bij een voldoende ronden ze het programma af en ontvangen ze een certificaat dat toegang geeft tot de tweede fase van onze MBA, waar ze binnen 5 jaar aan kunnen deelnemen als individu.

Het programma bevat de volgende onderwerpen:

Managementvaardigheden

 • Teambuilding en conflicthantering
 • Decision Making en creativiteit
 • Luisteren, feedback geven en doelen stellen
 • Situationeel leiderschap en onderhandelen
 • Presenteren

Inleiding in bedrijfskundige managementvakgebieden

 • Informatie Management
 • Organisatiestructuur
 • Financieel Management
 • Strategisch Management
 • Marketing Management
 • Verandermanagement
 • Operations Management
 • Innovatiemanagement
 • Human Resource Management
 • Juridische Aspecten van Management

Samen leren en werken

Tijdens het Incompany Executive Management Development Programme vertaalt je team de opgedane theoretische kennis direct naar de eigen organisatie door een diepgaande organisatieanalyse te maken die elk management vakgebied belicht. Tijdens het incompany traject werken de senior managers intensief samen. Geregeld gaan ze in kleine groepen uiteen om met elkaar te sparren en leggen ze de link met de organisatie. De groep bestaat uit maximaal 20 seniors.

Direct rendement voor jou en jouw organisatie

Het programma geeft de senior managers naast een stevig bedrijfskundig fundament, inzichten in hun persoonlijk leiderschap en leiderschapsrol. Ze leren hoe zij het beste uit zichzelf én het team halen en hoe ze mensen meekrijgen in een veranderproces. Alle kennis en vaardigheden die ze opdoen tijdens het traject, zijn direct toepasbaar in hun werk. Hierdoor blijft hetgeen ze leren beter in hun systeem hangen.

Vrijstelling

Ze hebben de mogelijkheid om na afronding van het Incompany Executive Management Development Programme als individu door te stromen naar onze gehele MBA-opleiding met vrijstelling van de eerste fase. Hier gaan ze aan de slag met onze Action Learning leermethode.

Tijdens Action Learning werk je aan eigen organisatievraagstukken, de zogenoemde Action Learning Projecten. Onder begeleiding van een Action Learning coach leer je in een veilige omgeving elkaar goede open en verdiepende vragen te stellen (zonder oordeel) die gekoppeld zijn aan ieders organisatievraagstuk. Deze manier van leren zorgt ervoor dat je verbinding met elkaar maakt en echt leert luisteren, begrijpt, anders kijkt, kritisch evalueert en de mogelijke oplossingen afweegt. Samen krijg je de kern van de uitdagingen op tafel. Het levert direct rendement op voor jou én jouw organisatie door nieuwe inzichten en innovatieve, actiegerichte strategische oplossingen. Maar daar stopt het niet! Action Learning gaat ervan uit dat er daadwerkelijk sprake is van ‘leren’ als je ook de gevonden oplossing implementeert. En nog belangrijker: je leert van het proces om sámen tot de oplossing en implementatie te komen. Als je eenmaal weet hoe je dat doet, zet jij jouw organisatie blijvend in beweging.

Bekijk meer informatie over onze Action Learning leermethode.

Internationaal

Business School Nederland, internationaal bekend als Business School Netherlands, is de meest internationale business school in Nederland, met internationale accreditaties voor haar MBA-opleidingen van gerenommeerde instanties zoals ACBSP (Amerika) en FIBAA (Europa). Na het succes van onze Action Learning programma’s in Nederland hebben we onze grenzen verlegd. We geloven in samenwerking met diverse achtergronden over de hele wereld, waarbij we elkaars kwaliteiten benutten en ontwikkelen, vooral op het gebied van duurzaamheid, Water Management en Food en Agribusiness. We zijn wereldwijd actief met locaties, partners en studenten in China, Zuid-Afrika, Tsjechië, Nigeria, Ghana, Botswana, Curaçao en Nederland. Wil je dit Incompany Executive Management Development Programme met je team in het Engels volgen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor wie

Speciaal voor een team senior managers

Dit Incompany Executive Management Development Programme is voor senior managers met weinig of geen bedrijfskundige opleidingsachtergrond. Zij combineren werk graag met een opleiding, waarbij zij academische kennis direct toepassen in de praktijk.

Kosten

De kosten voor de opleiding

Voor de reguliere het Executive Management Development Programme betaal je € 9.500,- btw-vrij per persoon. Voor het Incompany Programma stemmen wij dit op maat af op basis van de groepsgrootte.

Bij de prijs zijn o.a. de lesdagen, boeken, studiemateriaal (artikelen en abstracs) inbegrepen.

Persoonlijk advies?

BSN Team | Sem de Vries Sem de Vries
Taal
Nederlands
Startdatum
In overleg
Deadline aanmelding
In overleg
Kosten
€9.500,- (BTW vrij)Reguliere prijs. Incompany offerte op maat
Duur opleiding
5 maanden
Effort
2 dagen p/m
Aantal deelnemers
10 - 18

Daarom Incompany

Duurzaam leren ontwikkelen met maximale impact

In het dynamische landschap van bedrijfsvoering is blijvende innovatie en ontwikkeling essentieel voor duurzaam succes.

Onze incompany trajecten bieden een op maat gemaakte benadering van leren en ontwikkelen, rechtstreeks geïntegreerd in de hartslag van jouw organisatie. Met het toepassen van onze Action Learning methode zetten we samen een reis van verandering in gang, waarin we niet alleen individuele capaciteiten aanscherpen, maar ook de collectieve kracht van het team versterken. Zo kan de organisatie elk complex vraagstuk aanpakken met maximale impact. That’s why organisations learn!

Sem de Vries | Manager Business Development & Relations bij Business School Nederland

Persoonlijk advies

Ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van de uitdagingen in jouw organisatie en wil je meer verdieping over hoe je kunt doen? Of ben je verantwoordelijk voor het floreren van je team door je mensen met bedrijfskundige en leiderschapsvaardigheden uit te rusten, om zo de organisatie toekomstbestendig verder te helpen?

Neem dan contact op met Sem de Vries, Commercial Leader Business Development, via 0344-579047 of sdevries@bsn.eu.

Terug naar boven