Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA en wil je graag van nabij sfeer proeven en zien en horen wat onze onderwijsmethode kan en doet? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding doet. Wij nodigen je hiertoe van harte uit. 

Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is tevens BSN Alumnus Peter van den Dool MBA aanwezig om zijn studie-ervaringen met jou te delen.

Datum
Donderdag 31 mei 2018

Tijd
18.30 – 20.30 uur

Programma
18.30 uur: ontvangst met een broodje
19.00 uur: aanvang informatiebijeenkomst
20.30 uur: einde met koffie/borrel

Vanaf 18.30 uur kun je alvast het studiemateriaal inkijken.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Dinsdag 19 juni 2018
  • Woensdag 5 september 2018
  • Dinsdag 9 oktober 2018
  • Dinsdag 6 november 2018
  • Dinsdag 11 december 2018

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046

BSN Alumnus Peter van den Dool MBAPeter van den Dool MBA, BSN alumnus Executive MBA

Sinds 2000 ben ik, samen met 3 broers en 1 zus, aandeelhouder van een familiebedrijf. Een groep van bedrijven hoofdzakelijk actief in de verlichting voor Agrarische sectoren en actief vanuit Nederland, Amerika, Canada en Rusland. Een groep van bedrijven dat werk biedt aan 150 mensen. Vanaf 2004 was ik werkzaam als inkoper voor enkele bedrijven waarna ik in 2013 over ben gegaan tot aansturing van een club technische specialisten om met name LED verlichting producten te ontwikkelen. Toen ik in 2013 aan deze stap begon wist ik al dat dit mijn laatste stap was binnen onze eigen club. Ik had behoefte aan het opzetten van eigen initiatieven en het ontmoeten van mensen buiten mijn bestaande netwerk. Ook mijn passie voor Psychologie en de ontwikkeling van mensen kon ik onvoldoende kwijt binnen onze eigen bedrijven.

Mijn MBA opleiding heb ik als een zeer inspirerende periode ervaren waarbij theorie en praktijk mooi op elkaar aansloten. Ik heb mijzelf goed leren kennen en heb een veel beter beeld gekregen van mensen om mij heen en processen binnen organisaties. Met als mooiste kadootje een groep van 6 (studie) vrienden die nog regelmatig intensief contact heeft met elkaar. Een motivator om Life-Long-Learning tot werkelijkheid te brengen.

Nu ben ik actief als coach (Actreevate b.v.) voor familiebedrijven om de familieleden te begeleiden bij de overdracht naar externe partijen of binnen de familie. Psychologie en Bedrijfskunde komen daarin perfect samen. Daarnaast begeleid (nxtbizz) ik startende ondernemers bij het opzetten en laten groeien van hun onderneming en ben ik betrokken bij de investeerders achter de startups.

Lees verder het interview van Peter van den Dool: “Tóch binnen drie jaar afstuderen ook al zit het privé soms zwaar tegen”

De Executive MBA van BSN heeft mij geholpen om breder bedrijfskundig onderlegd te raken en om mij verder te kunnen ontwikkelen van een onbewust naar bewust bekwame professional. Ik heb mijzelf en mijn drijfveren beter leren kennen, en ik heb geleerd om echt te kijken en te luisteren naar anderen. Tenslotte heb ik een onvergetelijk leuke tijd gehad en avonturen beleefd met mijn medestudenten die ik nooit had willen missen!

Margot Malipaard MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

MEREL VAN DER HAM

MEREL VAN DER HAM

Programma voorlichting

E-mail: merel@bsn.eu
Tel: 0344-579044

Informatie-
bijeenkomst

aanmelden

MBA sessie

aanmelden
Naar MBA sessie

Share This