Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA en wil je graag van nabij sfeer proeven en zien en horen wat onze onderwijsmethode kan en doet? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding doet. Wij nodigen je hiertoe van harte uit. 

Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is tevens BSN Alumnus Walter van Kessel MBA aanwezig om zijn studie-ervaringen met jou te delen.

Datum
Woensdag 5 september 2018

Tijd
18.30 – 20.30 uur

Programma
18.30 uur: ontvangst met een broodje
19.00 uur: aanvang informatiebijeenkomst
20.30 uur: einde met koffie/borrel

Vanaf 18.30 uur kun je alvast het studiemateriaal inkijken.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Dinsdag 9 oktober 2018
  • Dinsdag 6 november 2018
  • Dinsdag 11 december 2018

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046

Walter van Kessel mbaWalter van Kessel MBA,  BSN alumnus Executive MBA 2004
Kennisverrijking in de publieke sector met BSN

We begonnen met de groep (N38 B) een dag na 9/11, de aanslagen in Amerika 2001. Dit werd onlangs ook gememoreerd door Ben Tiggelaar bij zijn boekbespreking van “De Ladder”. Het is alweer zo’n 14 jaar geleden dat ik mijn MBA heb afgerond en ik heb er nog elke dag plezier van. Zeker nu ik als adviseur en interim manager werk is het van toegevoegde waarde om snel een goed beeld te krijgen van de situatie en adequaat te kunnen handelen. Ik werk als zzp-er in de publieke sector in het domein van beheer openbare ruimte en afvalbeheer, in samenwerkingsverbanden van gemeenten die hun uitvoerende taken gezamenlijk (laten) uitvoeren.

Vanuit mijn technische achtergrond was ik werkzaam als leidinggevende van uitvoerende teams in de waterschapswereld en later gemeenteland, in de openbare ruimte. Mijn ambitie om door te groeien bracht mij steeds verder naar een (top)managementpositie. Daarom had ik behoefte om mijn kennis en vaardigheden in de breedte te ontwikkelen en op organisatieniveau mee te kunnen denken én doen!

De keuze voor BSN was meervoudig. BSN had toen al een goede reputatie en stond hoog in de benchmarks van MBA’s. Action Learning sloot voor mij prima aan op mijn leerstijl, leren door te doen in de praktijk en BSN was vlakbij mijn woonplaats in de Betuwe dus had ik nauwelijks reistijd. Bovendien was het les krijgen van o.a. René ten Bos, Paul Turken, Matthieu Weggeman, Ben Tiggelaar niet onbelangrijk en met de wijsheid achteraf buitengewoon inspirerend. De combinatie van wetenschap, het gebruik van modellen en theorieën en de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk is ideaal. Met name door de reflectie is mijn persoonlijke ontwikkeling van belangrijk toegevoegde waarde.

Door het behalen van mijn MBA bij BSN ben ik een completere manager geworden. Natuurlijk door de opgedane kennis en vaardigheden, maar vooral door de manier van kijken en oplossen van vraagstukken. In het bijzonder door reflectie die een belangrijke rol speelt bij Action Learning bij BSN. Je steeds bewust te zijn van je rol en bijdrage en de samenwerking met anderen. De toegevoegde waarde van het volgen van ontwikkelingen en inzichten op managementgebied die ik heb ervaren bij BSN heeft gemaakt dat ik nog regelmatig artikelen e.d. lees om actueel te blijven. Zodoende maak ik elke dag met veel plezier gebruik van de kennis & inzichten die ik heb opgedaan en de manier van werken.

Executive MBA

Merel van der Ham
Programmavoorlichting
E-mail: merel@bsn.eu
Tel: 0344-579044

Share This