Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons
Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA en wil je graag van nabij sfeer proeven en zien en horen wat onze onderwijsmethode kan en doet? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding doet. Wij nodigen je hiertoe van harte uit. 

Krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is tevens BSN Alumnus Patrick Peters aanwezig om zijn studie-ervaringen met jou te delen.

Datum
Donderdag 24 augustus 2017

Tijd
18.30 – 20.30 uur

Programma
18.30 uur: ontvangst met een broodje
19.00 uur: aanvang informatiebijeenkomst
20.30 uur: einde met koffie/borrel

Vanaf 18.30 uur kun je alvast het studiemateriaal inkijken.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op: dinsdag 19 september, donderdag 12 oktober, woensdag 22 november en dinsdag 12 december 2017.

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046

Patrick Peters, MBAPatrick Peters, MBA
BSN Alumnus Executive MBA (2016)

Sinds 1994 ben ik werkzaam bij het familiebedrijf Global Paint Products B.V.
Global Paint B.V. heeft twee productielocaties: één in Nederland en één op de Nederlandse Antillen, Curaçao. De twee bedrijven produceren verf voor de professionele schilder en de veeleisende consument. In totaal bieden de bedrijven werk aan circa 75 mensen.
Vanaf 2003 ben ik werkzaam als adjunct-directeur en verantwoordelijk voor de afdelingen Inkoop, Productie,R&D, HRM en ICT.

Mijn MBA opleiding heb ik als een zeer inspirerende en confronterende reis ervaren, waarbij mijn praktische kennis is aangevuld met theoretische kennis. Hierdoor ben ik veel beter in staat om de juiste keuzes te maken voor een afdeling, de organisatie en mijzelf.
Tijdens de opleiding heb mijzelf nog beter leren kennen en een completer beeld gekregen van mensen om mij heen. Hierdoor ben ik beter in staat om mensen echt te kunnen zien en hiermee kan ik o.a. bijdragen aan de ontwikkeling van talent.
Door de aangeboden modellen tijdens mijn opleiding ben ik goed in staat om processen binnen de organisaties te herkennen en wanneer nodig te veranderen naar een volgende procesfase.

Aan de opleiding heb ik niet alleen mijn MBA-diploma overgehouden, maar ook een groep van 6 (studie)vrienden die nog regelmatig contact hebben.

Tijdens en na het behalen van mijn MBA opleiding ben ik actief bezig geweest om veranderingen bij de bedrijven te implementeren. Een mooie basis voor een cultuur van continu verbeteren is inmiddels geadopteerd en krijgt onomkeerbaar zijn vervolg naar de toekomst. Hiermee draag ik mijn steen bij om de bedrijven in Nederland en Curaçao toekomstbestendig te houden en waar mogelijk uit te breiden.

Mijn motto is: “learning-by-doing” en past volledig op de manier hoe ik zelf het beste leer.

Voor de nieuwe studenten zou ik zeggen: “Begin With The End In Mind” (Covey,1990)

Hoe gaaf is het om over ongeveer 3 jaar zelf of met je gezin er zo bij te staan.

gezin Patrick Peters

Je haalt echt SAMEN de eindstreep en het was het meer dan waard.
Groet, Patrick

Patrick Peters, collage

Aanmelden

Share This