Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA en wil je graag van nabij sfeer proeven en zien en horen wat onze onderwijsmethode kan en doet? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding doet. Wij nodigen je hiertoe van harte uit. 

Krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is tevens BSN Alumna Margot Malipaard MBA aanwezig om zijn studie-ervaringen met jou te delen.

Datum
Dinsdag 23 mei 2017

Tijd
18.30 – 20.30 uur

Programma
18.30 uur: ontvangst met een broodje
19.00 uur: aanvang informatiebijeenkomst
20.30 uur: einde met koffie/borrel

Vanaf 18.30 uur kun je alvast het studiemateriaal inkijken.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op: dinsdag 20 juni, donderdag 24 augustus, dinsdag 19 september, donderdag 12 oktober, woensdag 22 november en dinsdag 12 december 2017.

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046
F. 0344-579050


BSN Alumna Margot Malipaard MBAMargot Malipaard MBA

Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt
Vanuit mijn onderneming GO Invent ondersteun ik organisaties daarom op het gebied van ontwikkeling, leiderschap, visievorming en strategie. Action Learning  staat hierbij centraal. Dat betekent het samen oplossen van complexe organisatievraagstukken waarbij het individu zich tegelijkertijd ontwikkelt. Daarnaast bedenk ik producten op het gebied van organisatie- en persoonlijke ontwikkeling en blog hierover.

Rode draad in mijn manier van werken is het herkennen en erkennen van de aanwezige onderstroom in organisaties. Want wanneer een organisatie bewuster gaat werken met deze kracht en haar talenten inzet, zal zij succesvoller zijn.

De Executive MBA van BSN heeft mij geholpen om breder bedrijfskundig onderlegd te raken en om mij verder te kunnen ontwikkelen van een onbewust naar bewust bekwame professional. Ik heb mijzelf en mijn drijfveren beter leren kennen, en ik heb geleerd om echt te kijken en te luisteren naar anderen. Tenslotte heb ik een onvergetelijk leuke tijd gehad en avonturen beleefd met mijn medestudenten die ik nooit had willen missen!

LinkedIn-profiel Margot Malipaard MBA

De Executive MBA van BSN heeft mij geholpen om breder bedrijfskundig onderlegd te raken en om mij verder te kunnen ontwikkelen van een onbewust naar bewust bekwame professional. Ik heb mijzelf en mijn drijfveren beter leren kennen, en ik heb geleerd om echt te kijken en te luisteren naar anderen. Tenslotte heb ik een onvergetelijk leuke tijd gehad en avonturen beleefd met mijn medestudenten die ik nooit had willen missen!

Margot Malipaard MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Aanmelden

Share This