Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA en wil je graag van nabij sfeer proeven en zien en horen wat onze onderwijsmethode kan en doet? Wij komen graag in contact met jou, maar ook met jouw organisatie! Zij zijn immers opdrachtgever van de projecten die je gedurende je opleiding doet. Wij nodigen je hiertoe van harte uit. 

Krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is tevens een BSN Alumnus aanwezig om zijn/haar studie-ervaringen met jou te delen. Tijdens de bijeenkomst van 20 juni was dit Peter van den Dool MBA.

Datum
Donderdag 24 augustus 2017

Tijd
18.30 – 20.30 uur

Programma
18.30 uur: ontvangst met een broodje
19.00 uur: aanvang informatiebijeenkomst
20.30 uur: einde met koffie/borrel

Vanaf 18.30 uur kun je alvast het studiemateriaal inkijken.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op: dinsdag 19 september, donderdag 12 oktober, woensdag 22 november en dinsdag 12 december 2017.

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)
T. 0344-579046

BSN Alumnus Peter van den Dool MBAPeter van den Dool MBA
BSN Alumnus Executive MBA

Sinds 2000 ben ik, samen met 3 broers en 1 zus, aandeelhouder van een familiebedrijf. Een groep van bedrijven hoofdzakelijk actief in de verlichting voor Agrarische sectoren en actief vanuit Nederland, Amerika, Canada en Rusland. Een groep van bedrijven dat werk biedt aan 150 mensen. Vanaf 2004 was is werkzaam als inkoper voor enkele bedrijven waarna ik in 2013 over ben gegaan tot aansturing van een club technische specialisten om met name LED verlichting producten te ontwikkelen. Toen ik in 2013 aan deze stap begon wist ik al dat dit mijn laatste stap was binnen onze eigen club. Ik had behoefte aan het opzetten van eigen initiatieven en het ontmoeten van mensen buiten mijn bestaande netwerk. Ook mijn passie voor Psychologie en de ontwikkeling van mensen kon ik onvoldoende kwijt binnen onze eigen bedrijven.

Mijn MBA opleiding heb ik als een zeer inspirerende periode ervaren waarbij theorie en praktijk mooi op elkaar aansloten.
Ik heb mijzelf goed leren kennen en heb een veel beter beeld gekregen van mensen om mij heen en processen binnen organisaties.
Met als mooiste kadootje een groep van 6 (studie) vrienden die nog regelmatig intensief contact heeft met elkaar. Een motivator om Life-Long-Learning tot werkelijkheid te brengen.

Nu ben ik actief als coach (Actreevate b.v.) voor familiebedrijven om de familieleden te begeleiden bij de overdracht naar externe partijen of binnen de familie. Psychologie en Bedrijfskunde komen daarin perfect samen. Daarnaast begeleid (nxtbizz) ik startende ondernemers bij het opzetten en laten groeien van hun onderneming en ben ik betrokken bij de investeerders achter de startups.

LinkedIn-profiel Peter van den Dool MBA

“Mijn MBA opleiding heb ik als een zeer inspirerende periode ervaren waarbij theorie en praktijk mooi op elkaar aansloten. Ik heb mijzelf goed leren kennen en heb een veel beter beeld gekregen van mensen om mij heen en processen binnen organisaties. Met als mooiste cadeautje een groep van 6 (studie) vrienden die nog regelmatig intensief contact heeft met elkaar. Een motivator om lifelong learning tot werkelijkheid te brengen.”

Peter van den Dool MBA

BSN Alumnus Executive MBA, LinkedIn-profiel

Aanmelden

Share This