Internet of Things (IoT)

Internet of Things: ‘De impact ervan op jouw business model’

Internet of Things heeft impact op bijvoorbeeld gebouwen, auto’s, kleding en witgoed. En wat te denken van de impact van neuro wetenschap waarin Tesla oprichter Elon Musk de volgende stap zet om met een neurolink jouw hersenen te koppelen aan een computer. Welke impact heeft dit op jouw business model en de hele businessketen waarin je actief bent. Wat zijn de trends, de kansen, de valkuilen en de veiligheidsaspecten? Hoe ga je dit managen?

BSN Internet of ThingsInzicht in IoT is voor elke leider essentieel. Het helpt je om de visie en doelstellingen vanuit een ander kader tegen het licht te houden en in jouw organisatie bespreekbaar te maken.

Wat ga je leren?

  • Kennis en begrip van IoT en de impact hiervan op business models
  • Hoe kun jij praktisch participeren in deze nieuwe paradigma van technology
  • Hoe om te gaan met cruciale aspecten als veiligheid en privacy
  • 9 praktische implementatie tips voor continu verbeteren
  • Hoe manage je IoT succesvol

PROGRAMMA
15.30 uur | Inloop
16.00 uur | start Inhoudelijk
18.15 uur | Action Learning sessies
19.45 uur | Plenaire dialoog over bevindingen
20.15 uur | Afsluiting en drankje
21.00 uur | Einde

Eten en drinken
Tijdens deze bijeenkomst kun je gebruik maken van een broodjes buffet.

Twee van de slechts dertien Google Developer Experts op het gebied van IoT wereldwijd gaan samen met de UL International (‘de Amerikaanse TNO’) IoT expert met jou in gesprek over de IoT ontwikkeling, bedreiging en kansen voor business modellen. Tijdens action learning sessies zullen we per groep een eigen case bespreken om het nog meer toepasbaar te maken direct te koppelen aan de eigen praktijk.

android-luminisDrs. Dennis GeurtsDrs. Dennis Geurts heeft aansluitend op zijn Drs Chemistry aan de Radboud University zijn focus gelegd op de interactie tussen software en hardware. Dennis is onder meer software architect, Android programmeur, co-founder van The Dutch Android User Group met inmiddels zo’n 1.000 leden co-founder van de The Things Network Arnhem en Google Developer Expert op het gebied van IoT. LinkedIn profiel

councilBob-van-LuijtBob van Luijt is net als Dennis ook een van de slechts 13 Google Developper IoT Experts wereldwijd. Bob startte op zijn 17e al zijn eerste internet bedrijf. Hij is creatief geschoold op Artez Hoge school voor de Kunsten en op Berklee college of Music. Hij is product owner van het Internet of Things platform van de ING, Google developer expert Internet of Things en met Kubrickology helpt hij bedrijven bij de vormgeving en innovatieve oplossingen van hun producten. Daarnaast is hij lid van The Internet of Things councel: The Internet of Things Council defines Europe’s involvement in the smart technology of tomorrow, its effect on everyday life and the development of a new world order. LinkedIn profiel

underwriters-laboratoriesColin-ForresterColin Forrester heeft gestudeerd aan de Plymouth University en is sinds 2007 werkzaam bij UL International in verschillende functies over de hele wereld en waar hij nu als Business Development Manager in de Consumer Technology Division is. Zijn specialiteit is IoT en security (waaronder auto en huis).

 

underwriters-laboratoriesdrs. matthijs-huismanOnze ‘gastheer’ is drs. Matthijs Huisman RA RC (Finance Director Europe, Middle East and Africa en daarnaast verantwoordelijk voor de Nederlands operatie). UL International bestaat sinds 1894 en is gespecialiseerd in product veiligheid en is wellicht kort door de bocht de Amerikaanse TNO te noemen.

Een must voor elke leider!

Datum
Dinsdag 7 november 2017

Tijd
16.00 – 20.00 uur

Kosten
EUR 39,95 (alumni van Business School Nederland kunnen kosteloos deelnemen).

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25 in Buren

ORGANISATOR
Dit event is in samenwerking met UL International (de Amerikaanse ‘TNO’) en de twee van de vijftien Google Developer Experts IoT experts wereldwijd (drs. Dennis Geurts en Bob van Luijt) ontwikkeld.

 

SANDRA BLANKENSTEIN

SANDRA BLANKENSTEIN

Programma voorlichting

Tel: 0344-579046

Share This