Selecteer een pagina

Korte opleidingen

Naast master en doctorate opleidingen bieden wij kortdurende bijscholingsprogramma’s aan. Basisprogramma’s voor beginnende managers, maar ook kleine specialisaties voor reeds afgestudeerde MBA-ers om vorm te geven aan hun permanente educatie. Maar ook maatwerk bieden wij veelvuldig aan bedrijven en instellingen aan.

Mini MBA

Goede strategische mogelijkheden onderzoeken voor je organisatie en zo’n kans doorvoeren met maximale acceptatie van collega’s: je leert, bestudeert, voert een plan uit en leert daar weer van. In korte tijd toepasbare kennis opdoen en koppelen aan je eigen praktijk met direct resultaat? Dan is de Mini MBA iets voor jou!
Lees meer

Managementvaardigheden

Waarom doen mensen wat ze doen, hoe kun je beter met elkaar samenwerken, hoe kom je door samenwerking tot nieuwe inzichten voor kansen van vandaag en morgen? Welke invloed heeft jouw doen en laten op de prestaties van anderen? Doen we de juiste dingen en leidt dat tot betere besluitvorming? Hoe stuur je mensen op afstand aan en wat moet je doen als je leiding gaat geven aan managers en/of professionals?
Lees meer

Masterclasses

De masterclasses van Business School Nederland zijn gericht op managers die hun competenties willen aanscherpen. Stuk voor stuk korte cursussen die ingaan op zeer actuele thema’s. Gespecialiseerde sprekers delen hun visie op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en nodigen uit om actief mee te denken en te doen.
Lees meer

Action Learning Fundamentals

De training Action Learning Fundamentals behandelt de concepten en twee basisregels van Action Learning. Je krijgt uitleg over en inzicht in de resultaten die Action Learning oplevert. Verder ontwikkel en werk je aan cruciale vaardigheden (samenwerken, leiderschap en probleemoplossing). Je ervaart in groepssessies de kracht van deze vaardigheden en ervaart de methodiek van Action Learning; zowel als deelnemer aan een Action Learning-sessie als in de hoedanigheid van coach.
Lees meer

Qualified Action Learning Coach

Het Qualificeringsprogramma Action Learning Coach geeft je de unieke mogelijkheid om in vier dagen te kwalificeren om Action Learning teams te coachen; op de juiste wijze Action Learning programma’s te organiseren en tegelijkertijd je persoonlijke Action Learning-vaardigheden aan te scherpen. Dit programma is ook geschikt als management development traject.
Lees meer

SmartReading

SmartReading is een volledig andere manier van lezen. Deze studiemethode leert je ontzettend snel en effectief lezen. Het belangrijkste verschil met ‘gewoon’ lezen is dat je woorden niet meer in gedachten uitspreekt, maar leert de tekst visueel tot je te nemen. In twee uur tijd een studieboek doelgerichter lezen, met beter begrip van de gelezen tekst is wat het je oplevert.
Lees meer

Share This