Selecteer een pagina

Korte opleidingen

Naast master en doctorate opleidingen bieden wij kortdurende bijscholingsprogramma’s aan. Basisprogramma’s voor beginnende managers, maar ook kleine specialisaties voor reeds afgestudeerde MBA-ers om vorm te geven aan hun permanente educatie. Maar ook maatwerk bieden wij veelvuldig aan bedrijven en instellingen aan.

Leergang Management en Leiderschap

De Leergang Management en Leiderschap biedt je de inzichten die je nodig hebt om succesvol te zijn als manager. Door de koppeling met je eigen praktijk krijg je inzicht in de koers van je organisatie en ga je kritischer kijken naar je eigen rol. Je leert hoe je het beste uit jezelf én jouw team kunt halen. Je krijgt handvatten voor het realiseren van veranderingen
Lees meer

Mini MBA

Goede strategische mogelijkheden onderzoeken voor je organisatie en zo’n kans doorvoeren met maximale acceptatie van collega’s: je leert, bestudeert, voert een plan uit en leert daar weer van. In korte tijd toepasbare kennis opdoen en koppelen aan je eigen praktijk met direct resultaat? Dan is de Mini MBA iets voor jou!
Lees meer

Regionale Leergang Ondernemen met Impact

Ben jij een ondernemer uit Rivierenland en wil jij een grotere positieve impact op jouw omgeving maken? Bijvoorbeeld op sociaal gebied of op circulair gebied? Maar weet je niet goed hoe je dit kunt aanpakken? Deze “hands on” leergang van acht bijeenkomsten helpt hierbij.
Lees meer

Masterclasses

De masterclasses van Business School Nederland zijn gericht op managers die hun competenties willen aanscherpen. Stuk voor stuk korte cursussen die ingaan op zeer actuele thema’s. Gespecialiseerde sprekers delen hun visie op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en nodigen uit om actief mee te denken en te doen.
Lees meer

Action Learning Fundamentals

De training Action Learning Fundamentals behandelt de concepten en twee basisregels van Action Learning. Je krijgt uitleg over en inzicht in de resultaten die Action Learning oplevert. Verder ontwikkel en werk je aan cruciale vaardigheden (samenwerken, leiderschap en probleemoplossing). Je ervaart in groepssessies de kracht van deze vaardigheden en ervaart de methodiek van Action Learning; zowel als deelnemer aan een Action Learning-sessie als in de hoedanigheid van coach.
Lees meer

Qualified Action Learning Coach

Het Qualificeringsprogramma Action Learning Coach geeft je de unieke mogelijkheid om in vier dagen te kwalificeren om Action Learning teams te coachen; op de juiste wijze Action Learning programma’s te organiseren en tegelijkertijd je persoonlijke Action Learning-vaardigheden aan te scherpen. Dit programma is ook geschikt als management development traject.
Lees meer

Share This