Selecteer een pagina

Korte opleidingen

Managementvaardigheden

Waarom doen mensen wat ze doen, hoe kun je beter met elkaar samenwerken, hoe kom je door samenwerking tot nieuwe inzichten voor kansen van vandaag en morgen? Welke invloed heeft jouw doen en laten op de prestaties van anderen? Doen we de juiste dingen en leidt dat tot betere besluitvorming? Hoe stuur je mensen op afstand aan en wat moet je doen als je leiding gaat geven aan managers en/of professionals?

Managementvaardigheden 1: Managen van problemen en oplossingen

Managementdeskundigen zijn het er over eens dat beslissingen nemen en problemen oplossen de belangrijkste taken van de manager zijn. Maar hoe doe je dit efficiënt en effectief? Welke inzichten en skills heb je daarvoor nodig? Betrek je daar je teamleden bij, hoe en wanneer, hoe stel je een divers team goed samen en hoe respecteer je elkaar? Hoort een risico analyse bij een te nemen beslissing, of is dat onzin?
Lees verder

Managementvaardigheden 2: Situationeel Leidinggeven

Waar veel trainingen in situationeel leidinggeven stoppen bij de benodigde skills, pakken wij juist daar de draad op. Als je gaat delegeren, hoe stel je dan kaders en doelen vast? Hoe geef je effectief feedback op resultaten en gedrag? En hoe motiveer je je team? Is daar één standaard aanpak voor of hangt dat af van de medewerker en zijn/haar taken?
Lees verder

Managementvaardigheden 3: Management Skills 3.0

Onder invloed van de digitalisering van onze samenleving zijn de taken van de senior manager volop aan het veranderen. Het nieuwe werken doet een ander beroep op skills en vraagt een nieuwe inrichting van organisaties. Een toename van professionals vraagt om een andere manier van managen. Moeten deze wel gemanaged worden, of…
Lees verder

“Het meest waardevolle moment tijdens de MBA? Inzicht krijgen in en toepassen van strategische en operationele processen. Het mooiste moment was toch wel dat ik ‘with distinction’ ben afgestudeerd.”

Maaike Langendijk MBA

BSN Alumna Fast Track MBA, LinkedIn-profiel

Share This