Selecteer een pagina

Korte opleidingen

Masterclasses

De masterclasses van Business School Nederland zijn gericht op managers die hun competenties willen aanscherpen. Stuk voor stuk korte cursussen die ingaan op zeer actuele thema’s. Gespecialiseerde sprekers delen hun visie op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en nodigen uit om actief mee te denken en te doen.

Masterclass Strategisch Leiderschap

De Masterclass Strategisch Leiderschap is bedoeld voor bestuurders en toezichthouders. Die zijn zelf niet verantwoordelijk voor het uitstippelen van een toekomstbestendige koers, maar wel voor het toezicht daarop. Inzicht in hedendaagse opvattingen over strategisch management is cruciaal om dat adequaat te kunnen doen en om leiders te ondersteunen bij het maken van strategische keuzes in turbulente tijden.
Lees verder

Masterclass Managen van een Crisis

Hoe goed is jouw organisatie voorbereid op een crisis? In samenwerking met Falck Safety Services heeft BSN de Masterclass Crisis Management ontwikkeld. Door je goed voor te bereiden op ’ondenkbare’ situaties, zie je de kansen die een crisis ook kan bieden. Hoe vervelend een bedrijfscrisis ook mag zijn, je kunt er als organisatie sterker uit komen.
Lees verder

Masterclass Leiderschap van Verandering

Leer veranderen vanuit de geleefde werkelijkheid en voer veranderingen effectief door in je organisatie. Uit onderzoek is bekend dat 70% van de geplande veranderingen in organisaties mislukt.
Lees verder

Masterclass in Water Management

This programme focuses in-depth on the provision and management of portable drinking water, and water management in order to supply and sustain food crops.
Read more

Masterclass in Food Security

This Masterclass investigates the current food ecosystem and the challenges it’s facing due to the changing supply and demand dynamics.
Read more

“Ik schat de waarde van mijn ALPen en dissertation voor mijn werkgever op een bedrag van tussen de 500K en 1000K.”

John de Vries MBA

BSN Alumnus Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This