Selecteer een pagina

Masteropleidingen

Wij bieden verschillende professional MBA programma’s aan die zich onderscheiden door de combinatie van praktijkgerichtheid, het gebruik van de Nederlandse taal en maatwerk-coaching. Samen met professionals uit verscheidene branches ontwikkel je jouw persoonlijke managementvaardigheden en leiderschapskwaliteiten.

Je verdiept je in de belangrijke managementaspecten en verbreedt jouw kennis op strategisch niveau. Vervolgens leer je dit meteen effectief in te zetten bij het oplossen van eigen managementvraagstukken en het succesvol implementeren van veranderingen. Dit levert direct rendement op voor je persoonlijke groei en voor de verdere ontwikkeling van je organisatie. Kortom: een win-winsituatie.

Action Learning MBA

Dit is ons MBA-programma voor beginnende leidinggevenden, professionals en projectmanagers. De Nederlandstalige Action Learning MBA biedt je de gelegenheid om met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding jouw marktwaarde in hoog tempo te vergroten.
Lees meer

Executive MBA

Dit is de executive variant van de Nederlandstalige Action Learning MBA. Deze MBA is speciaal bestemd voor de doorgewinterde manager met ruime managementervaring.
Lees meer

International Action Learning MBA

The International MBA Programme, the work-study-travel MBA Solution by Business School Netherlands; a blended learning programme, combining virtual class (online) and residential conferences in the Netherlands or South Africa. Ideal for the business traveller considering a distance learning MBA.
Read more

Action Learning MBA Global Fashion Management

De Nederlandstalige Action Learning MBA-opleiding Global Fashion Management is bestemd voor ambitieuze professionals, managers en ondernemers die hun competenties willen vergroten op alle managementgebieden, en verder hun leiderschapskwaliteiten willen vergroten en verdiepen om zodoende een voorsprong te krijgen binnen de fashionbranche in binnen- en buitenland.
Lees meer

Fast Track MBA's

Dit zijn ingekorte MBA’s die aansluiten op post HBO bedrijfskunde opleidingen van drie Hogescholen
Lees meer

Majors

Business School Nederland biedt jou de mogelijkheid om een specialistische Major aan jouw MBA-diploma toe te voegen. Het voltooien van een major garandeert dat je naast de generalistische MBA-opleiding een specialisatie hebt afgerond in een bepaald vakgebied of branche.
Lees meer

Share This