Masteropleidingen

Wij bieden verschillende professional MBA programma’s aan die zich onderscheiden door de combinatie van praktijkgerichtheid, het gebruik van de Nederlandse taal en maatwerk-coaching. Samen met professionals uit verscheidene branches ontwikkel je jouw persoonlijke managementvaardigheden en leiderschapskwaliteiten.

Je verdiept je in de belangrijke managementaspecten en verbreedt jouw kennis op strategisch niveau. Vervolgens leer je dit meteen effectief in te zetten bij het oplossen van eigen managementvraagstukken en het succesvol implementeren van veranderingen. Dit levert direct rendement op voor je persoonlijke groei en voor de verdere ontwikkeling van je organisatie. Kortom: een win-winsituatie.

Action Learning MBA
Dit is ons MBA-programma voor beginnende leidinggevenden, professionals en projectmanagers

Executive MBA
Dé MBA voor de ervaren manager

Fast Track MBA’s
Dit zijn ingekorte MBA’s die aansluiten op post HBO bedrijfskunde opleidingen van drie Hogescholen

International Action Learning MBA
Voor de internationaal opererende manager die liefst kiest voor een blended learning MBA

“Aan het eind van de MBA stelde ik mezelf de volgende vraag: ‘Hoe kan ik deze reis voortzetten, hoe kan ik blijven leren en mezelf ontwikkelen?’ De MBA heeft mij naast kennis en inzicht vooral persoonlijke groei gebracht. ‘Rustig rechtop blijven staan, blijf bereid om te leren en geloof in jezelf en je droom’, bleek het antwoord.”

Flora Palimetakis MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This