Selecteer een pagina

Fast Track MBA-opleidingen

Fast Track MBA’s

Studenten die de post HBO bedrijfskunde van de Hogeschool Utrecht (HU), Inholland Academy en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben afgerond, komen in aanmerking voor vrijstellingen in het zogenaamde ‘Fast Track programma’. Dit zijn ingekorte MBA’s die aansluiten op post HBO bedrijfskunde opleidingen van deze drie Hogescholen”

Fast Track MBA HAN

Dit programma is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo opleiding Bedrijfskunde aan de HAN.
Lees verder

Fast Track MBA Hogeschool Utrecht

Dit programma is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht.
Lees verder

Fast Track MBA Inholland

Dit programma is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo opleiding Bedrijfskunde aan de Inholland Academy
Lees verder

“Het meest waardevolle moment tijdens de MBA? Inzicht krijgen in en toepassen van strategische en operationele processen. Het mooiste moment was toch wel dat ik ‘with distinction’ ben afgestudeerd.”

Maaike Langendijk MBA

BSN Alumna Fast Track MBA, LinkedIn-profiel

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This