Gratis Action Learning workshop

Neem deel aan onze workshop en ervaar Action Learning
Hoe kan ik betere vragen stellen? Hoe kom ik sneller tot de kern van het probleem? Hoe draag ik bij aan een betere besluitvorming? Hoe kan Action Learning mij daarbij helpen? 

De workshop Strategische Marketing geeft jou nieuwe inzichten en wat dit voor jou en jouw organisatie betekent. Bij de workshop ‘Action Learning’ krijg je een duidelijker beeld van onze leermethode door te ‘doen’. Ter afsluiting is er tijdens een informeel samenzijn de mogelijkheid na te praten en te netwerken. Op deze manier maak je actief kennis met Action Learning en de manier waarop een docent bij BSN jou ondersteunt bij jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Datum
13 november 2017

Tijd
12.30 – 17.00 uur

Programma
12.30 uur: ontvangst
13.00 uur: aanvang workshop Strategische Marketing
15.00 uur: aanvang workshop Action Learning
17.00 uur: einde

Docenten
drs. Paul Turken en Twan Paes MBA MALC

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)

drs. Paul Turken Drs. Paul Turken | Docent Strategisch Marketing
LinkedIn-profiel drs. Paul Turken

 

 

Twan PaesTwan Paes MBA MALC | Docent Action Learning
LinkedIn-profiel Twan Paes MBA

“De Executive MBA van BSN heeft mij geholpen om breder bedrijfskundig onderlegd te raken en om mij verder te kunnen ontwikkelen van een onbewust naar bewust bekwame professional. Ik heb mijzelf en mijn drijfveren beter leren kennen, en ik heb geleerd om echt te kijken en te luisteren naar anderen. Tenslotte heb ik een onvergetelijk leuke tijd gehad en avonturen beleefd met mijn medestudenten die ik nooit had willen missen!” Margot Malipaard MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Aanmelden

Share This