SmartReading

Zet de turbo op je leessnelheid!

SmartReading is een volledig andere manier van lezen. Deze studiemethode leert je ontzettend snel en effectief lezen. Het belangrijkste verschil met ‘gewoon’ lezen is dat je woorden niet meer in gedachten uitspreekt, maar leert de tekst visueel tot je te nemen. In twee uur tijd een studieboek doelgerichter lezen, met beter begrip van de gelezen tekst is wat het je oplevert!

Inhoud
SmartReading is de breinvriendelijke manier van lezen. Resultaat: blijvend vele malen sneller lezen, meer concentratie ervaren, beter verbanden leggen en de stof beter onthouden. Al tijdens de training boek je resultaat – dat uiteraard direct in de praktijk bruikbaar is. SmartReading is succesvol getest door MBA-studenten en vormt sinds 2014 een vast onderdeel van het MBA-programma. Waarom? Een flinke vermindering van de studielast! Alumni en andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom om de SmartReading-training te volgen.

Opzet
Tijdens de gehele training lees je drie studieboeken met behulp van de SmartReading-methode. De training neemt in totaal drie dagen in beslag: beginnend met twee achtereenvolgende dagen. Na een oefenperiode van ongeveer vier weken vindt de terugkomdag plaats. Ter ondersteuning ontvang je het boek ‘SmartReading, lees een boek per uur’. Tijdens de oefenperiode lees je drie studieboeken (elk ongeveer 250 pagina’s) met behulp van SmartReading. Tijdens de oefenperiode krijg je verdere ondersteuning en is er de gelegenheid om via email vragen stellen.

Terugkomdag
Op de terugkomdag worden de volgende zaken behandeld:

  • Geavanceerd mindmappen;
  • Bespreking van gelezen boeken;
  • Action Learning ondersteund door de breinvriendelijke SmartReading-methode.

SmartReading is toegankelijk voor iedereen die kan lezen. SmartReading heeft een buitengewoon gunstig effect voor mensen met dyslexie. De training is tevens toegankelijk voor deelnemers die Nederlands niet als moedertaal spreken.

Data
1, 2 november en 14 december 2018

Tijd
9.30 – 17.00 uur

Kosten*
EUR  1.500,- (vrij van BTW, inclusief arrangementskosten
EUR  1.200,- voor alumni (vrij van BTW, inclusief arrangementskosten)

Locatie
Business School Nederland (BSN), De Raadskamer, Herenstraat 25, 4116 BK Buren

Video over wat SmartReading is:

Video waarin studenten vertellen over SmartReading:

 

Share This